jura555 Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 15, 2009 to sem taky koupil typek v shopu rikal: jasný to je origo a vydrzi taky asi hodinu a asi 3 roky predtim tam bracha kupoval 4 gb sony kartu do psp a za par mesicu se uplne rozpadla... Citovat
jaro317 Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 15, 2009 oni tam maju schvalovanie komentarov :( a ja uz som tam pisal explicitne slova :( Citovat
CyberLOL Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 15, 2009 :wohow: Tohle je good shop zajímalo by mě kdyby tam prodávali i televize tak by asi byli černobílé :bash: nebo mě fakt dostalo http://www.konzole-prislusenstvi.cz/product/651-psp-kryt-baterie-1000-fat-27/ kvalitní zakrytí udělal sem tam asi 20 komentů ale smazali to :roll: Pepa : Dobrý den, mám takový dotaz: proč je na tom obrázku bílý proužek? Obchod: foto je pouze ilustrační, kryt je celý černý. :wohow: Citovat
CyberLOL Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 16, 2009 :pspgamer: Dneska se stala další DIVNÁ VĚC po mém comentu na http://www.konzole-prislusenstvi.cz/product/651-psp-kryt-baterie-1000-fat-27/ Změnili OBRÁZEK takže je to bez cenzury :dots: všem se OMLOUVÁM :sorry: Citovat
_John_ Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2009 no tadyhletim si ty swině myslí že jsou chráněný, ale smůlajako kdybych si objednal mobil, rozbalil ho a v tom šutr, to mam jako smůlu že jsem ten šutr neviděl když byl zabalenej tak jsem to rozbalil? dobrý no :D budes oprávněným licenčním majitelem šutru (nebo co to maj za sracku v tech pravidlech :D) EDIT: Hele tak jsem si ty jejich reklamacni podminky precetl a podle me jsou v poradku, maj to jen odnekud prekopceny - ty obaly se vztahuji na software, coz tady nekdo jen vytrhnul z kontextu. Proste jde o to, ze software jim muzes vratit pouze v pripade, ze je necitelny CD/DVD... pokud ale chces vratit software, kterej treba citelnej je, tak ho vratit muzes, ale nesmis ho otevrit a porusit obal... coz je v pohode... Citovat
VVenca8 Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2009 No to je opradu masakr! :wohow: A už odpověděli? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.