jura555 Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 to sem taky koupil typek v shopu rikal: jasný to je origo a vydrzi taky asi hodinu a asi 3 roky predtim tam bracha kupoval 4 gb sony kartu do psp a za par mesicu se uplne rozpadla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaro317 Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 oni tam maju schvalovanie komentarov :( a ja uz som tam pisal explicitne slova :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CyberLOL Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 :wohow: Tohle je good shop zajímalo by mě kdyby tam prodávali i televize tak by asi byli černobílé :bash: nebo mě fakt dostalo http://www.konzole-prislusenstvi.cz/product/651-psp-kryt-baterie-1000-fat-27/ kvalitní zakrytí udělal sem tam asi 20 komentů ale smazali to :roll: Pepa : Dobrý den, mám takový dotaz: proč je na tom obrázku bílý proužek? Obchod: foto je pouze ilustrační, kryt je celý černý. :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CyberLOL Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 :pspgamer: Dneska se stala další DIVNÁ VĚC po mém comentu na http://www.konzole-prislusenstvi.cz/product/651-psp-kryt-baterie-1000-fat-27/ Změnili OBRÁZEK takže je to bez cenzury :dots: všem se OMLOUVÁM :sorry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_John_ Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 no tadyhletim si ty swině myslí že jsou chráněný, ale smůlajako kdybych si objednal mobil, rozbalil ho a v tom šutr, to mam jako smůlu že jsem ten šutr neviděl když byl zabalenej tak jsem to rozbalil? dobrý no :D budes oprávněným licenčním majitelem šutru (nebo co to maj za sracku v tech pravidlech :D) EDIT: Hele tak jsem si ty jejich reklamacni podminky precetl a podle me jsou v poradku, maj to jen odnekud prekopceny - ty obaly se vztahuji na software, coz tady nekdo jen vytrhnul z kontextu. Proste jde o to, ze software jim muzes vratit pouze v pripade, ze je necitelny CD/DVD... pokud ale chces vratit software, kterej treba citelnej je, tak ho vratit muzes, ale nesmis ho otevrit a porusit obal... coz je v pohode... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VVenca8 Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 No to je opradu masakr! :wohow: A už odpověděli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.