Ji2 Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Dante, jj, presne tak a zvolis jeji primarni kostym - predmety vypadavaji pro oba, takze neni nutne za ni vylozene hrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 už se může s tekkenem na net?? jestli jo tak si asi vytvořím novej účet na kterým mám měsíc gold a dáme souboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ji2 Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Tak mi poprvé zamrzla hra a bylo nutné natvrdo restartovat (snad jde o nehardwarovou chybu). Ovšem všiml jsem si, že pokud vypnete motion blur filtr, obraz vypadá paradoxně mnohem lépe, jako po aplikaci anti-aliasingu (schválně vyzkoušejte, hned zmizí ty otravné zubaté kraje) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ji2 Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Konečně jsem vše dokončil. Taktika je následující: - V úvodu SC si jako herní postavu zvolíte Devil Jina - Jakmile se dostanete k finální Nightmare train stagei, je nutným předpokladem mít (anebo dodatečně získat) předměty zvyšující health bar u obou (200+), přidávající běžnou damage (60+), dodávající fire damage (mám S helmu s poškozením 84 a u Alisy kolem 35), ice damage (stačí kolem dvaceti pro oba) a pak u jedné postavy eventuelně drop item a u druhé buď redukci damage (6), případně elektrické výboje (stačí 20) - Na záčatků přeběhněte co nejrychleji na druhý konec vlaku, nechte Alisu bojovat a zezadu ji soustavně podporujte paprskem (LP+RP), případně "ručně" dobíjejte nepřátele, kterým zbývá tak desetina života - Drop item zajistí dostatek léčiv, damage se postará o rovnováhu v rozptylu nepřátel a pak zbývá jen štěstí (s DJ na pátý pokus) - Poté, co se objeví Devil Jin, vy, postávaje u rotačáku, počkáte, dokud nepřiběhne blíž (do části vlaku, kde nejsou zábrany), Alisa mezitím začne brzdit démony a vy v ten moment musíte sestřelit DJ z vlaku, pokud se vám to nepovede, level nedokončíte a je nutné rozjet vše odznovu - U levelu s Mokujinem a Yoshimitsuem (případně v levelech na hard, skrz které se vám tyto zpřístupní, používejte obdobnou taktiku - Alisa je štít, co zbržďuje a vy z dálky likvidujete paprskem) - Celkem si tím zajistíte 5 ajchů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Astaroth Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Tak me se ten lvl povedlo projit s Paulem a po ty co sem jim nechce prochazet cely scenario mode znovu,doporucuju na postavu dat predmety se stejnymi atributy jake psal Ji2 o post vys.Nejdulezitejsi je nenechat alysu zdechnout,jinak si muzete dat rovnou restart,protoze jakmile se na vas vsichni demoni sesypou tak je konec.Ja jsem s Paulem pouzival halvne dvojity kop s otockou (dvakrat dopredu X,B,B)anebo jenom mackat B a pokuste se utocit na stejneho demona jako alysa.No a u Jina asi bude nejlepsi pouzit tu fintu s rotacakem:) Nevite nekdo jak se daji pouzit ty zbrane co si muzete dat na zada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 astaroth: ty zbraně se nedají použít :D Ji2: ty ses posral ne :D nepojedu celý scénario mód :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ji2 Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Dante, je to otázka přibližně 1-2h. V tuhle chvíli dávám Nightmare train bez problému i na hard, ostatní levely rovněž (item hunt). A DJ jsem zabil i vlastnoručně, aniž bych musel použít rotačák k sestřelení - zkrátka taktika hry za DJ, používání paprsku a předmětů s S ratingem se osvědčila. Astaroth, určitě to jde, ale zatím jsem nezkoušel. Mrkni na tohle (pro X360 controller bude nejsnažší přiřadit kombinaci X+B a Y+A mezi jednotlivé triggery - jinak je to veskrze "nenamačkatelné") http://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.sunlightyellow.com%2Ftekken6%2Finformation.html&sl=ja&tl=en Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Hej ono seč to může už hrát od 27.10??Já myslel že v Čr to vychází 30.10....Takže mužu hrat nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 tak už jsem to taky udělal a nebylo to zase tak těžký jdu to hrát znova abych udělal platinovou trofej chybí mi jen pár trofejí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Hej ono seč to může už hrát od 27.10??Já myslel že v Čr to vychází 30.10....Takže mužu hrat nebo ne? muzes uz hraje kazdej ×D ja se ridim podle tohoto vyberes nazev hry a az to bude hrat minimalne 5 cechu tak hraju taky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 chci se zeptat ve kterým kole ve scenario je nejvíc nepřátel potřebuju udělat tu trofej Enemy Hunting Master - zničit 2000 nepřátel ve scenario Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 hosi uz nekdo z vas porazi NANCY nebo jsem prvni?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 ne nejseš první, já ji porazil včera, už mám platinovou trofej na PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 ne nejseš první, já ji porazil včera, už mám platinovou trofej na PS3 skoda no :( ale podle me je to na ps3 lehci (teda aspon pro me) jelikoz nema ty sipky spojeny jak xbox :lol: :lol: :lol: ale jinak GW Jonny ;) EDIT: jinak upravuji otazku uz ji nekdo porazil na XBOXU 360?? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 díky, ale je to určitě lepší na PS3 na xku mě to ani moc nebavilo tak sem to nehrál, měl jsem to předobějdnaný z xzone.cz a když u mě ve čtvrtek zazvonil pošťák tak sem byl nadšenej a dneska sem udělal platinovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Lidi pls jak se vybírá třetí kostým postav?Jaké tlačítko při výběru zmáčknout?Na ps3 pokud možno....dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 no na ps3 to je trojúhelníkem na xku Y myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 PS3: jeden je trojuhelnik, druhej krizek, treti ctverec ale ne vsichni maj 3 obleky ;) XBOX 360: jesen je Y, druhej je A, a treti je X Jonny: rychlejsi :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Jo všiml jsem si právě ,že někteří jako King nebo Bryan atd...mají tři kostýmy.....:) edit:Jonny psal jsem ti na ps3 ,snad zítra bude čas mohli bychom dát rundu ,pokud mi to zas nepojede stylem že namačkám tlačítka a postava mi až za 1,5 sec. teprve reaguje :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 tak jsem jel včera novou hru...scénář s devil jinem a pohoda už jsem v nightmare train a nic moc výbavu mám a dal jsem 45 démonů....cca.....nevíte někdo kolik jich tam asi je...na kolik se mám připravit? jestli jsem blízko nebo ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ji2 Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Dante, koukni na videa na youtube, abys mel pribliznou predstavu. Je to opravdu jednoduche a cim vic dany level budes opakovat, tim snazsi ti to celkove prijde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 ten train je z bonusových kol nejtěžší protože level s yoshimitsem jsem dal s bryanem skoro celý kdyby nedošel čas... btw. levely s yoshimitsem a mokujinem už dohrány.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Roger Jr. level...neví někdo jak to otevřít tento level? v misi s christie mi vyběhnou dvě tanečnice čekám nic a level se neotvírá ani na hard ani normal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Astaroth Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Roger Jr. level...neví někdo jak to otevřít tento level? v misi s christie mi vyběhnou dvě tanečnice čekám nic a level se neotvírá ani na hard ani normal Kdyz na tom rozcesti pujdes pravou stranou,tak by zpoza silnicni bariery na tebe mely zautocit.Ja sem ty tanecnice jeste radeji vybil i u christie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 musíš potkat rogera v tom kole a porazit ho pak se ti otevře jeho kolo a těch tanečnic je tam víc když půjdeš v pravo tak pak tam vyběhnou asi 4 musíš je zabít všechny a pak jít dál a oběví se tam roger poraž ho a jeho kolo se ti otevře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.