Xbooster.CZ Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Chtěl bych se zeptat když budu mít originální hru která by měla mít už wave 4(např. MW2) a budu jí chtít spustit na FW1.5, půjde mi?Nebo to platí jen pro pálené hry a je jedno jakou mám verzi FW?A nevíte jestli by mě mohli zjistit kdybych hrál orig. hru wave4 s FW1.5 online? Originální hry jdou automaticky logicky to vyplívá z výšeuvedených řádků originální hra nemá přece poškozené partition tudíž není třeba se obávat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 nevím jestli to tady není nenašel jsem je flash 1.61 na tyto mechaniky BENQ & SAMSUNG http://www.megaupload.com/?d=799U0HVS http://www.megaupload.com/?d=UKS7F5C0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbooster.CZ Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 nevím jestli to tady není nenašel jsem je flash 1.61 na tyto mechaniky BENQ & SAMSUNGhttp://www.megaupload.com/?d=799U0HVS http://www.megaupload.com/?d=UKS7F5C0 I just upgraded my BenQ to 1.61 everything is working great. Now we just have to wait for abgx to update. Už to tak asi bude nevypadá to jako fake. CHtělo by to ale changelog a nějaký oficial zdroj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 IXtreme 1.61 Samsung ms-28 + BENQ + iprep 10-7 + update Iprep: [url]http://uloz.to/2936459/ix1.61-samms28-benq-iprep-10.7-update-em3r.rar[/url] nevím jak vy ale ja to du skusit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thOma- Odesláno Říjen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 IXtreme 1.61 Samsung ms-28 + BENQ + iprep 10-7 + update Iprep: [url]http://uloz.to/2936459/ix1.61-samms28-benq-iprep-10.7-update-em3r.rar[/url] nevím jak vy ale ja to du skusit :) To uz vysel novej iXtreme? BTW predelal jsem prvni prispevek topicu a pridal jsem navody na iX 1.51, a iX 1.5 (a nizsi). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 jojo kamoš ted doodskoušel Tekken 6 na 1.61 bez problému :) (mechanika Samsung MS-28 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bulit Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Zdar lidi mam problem mam stahnute to nove GTA 4 jde mi spustit ae jak ho zacnu hrat asi tk cca 30s tk mi to napise Game Error a fimware mechaniky mam 1.4. co mam delat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thOma- Odesláno Říjen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Zdar lidi mam problem mam stahnute to nove GTA 4 jde mi spustit ae jak ho zacnu hrat asi tk cca 30s tk mi to napise Game Errora fimware mechaniky mam 1.4. co mam delat?? A patchoval si hru nejak? kontroloval si ji pres abgx 360 nez si ji vypalil? co ti xbox presne hodi za hlasku?? Zkus si nainstalovat na hdd... jojo kamoš ted doodskoušel Tekken 6 na 1.61 bez problému :) (mechanika Samsung MS-28 ) a pres co flashoval? jungleflasher? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bulit Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 joo patchoval sem ji! a druhym lidem ta hra jede! a na HDD nejde nahrat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 takže pokud dobře chápu,wawe 4 hry patchnu upe stejně jako wawe 3 hry?? mám fw 1.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 nemohl by sem dat nekdo navod jak si to updatnout nedavno sem xbxo flashoval a nechci zas posilat postou ani platit... dal bych credity a thanks tomu kdo by to sepsal aby to bylo funkcni, a myslim ze bych nebyl sam oboda7. jj v tom neni problem a pokud mozno nelizt s tim na live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thOma- Odesláno Říjen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 takže pokud dobře chápu,wawe 4 hry patchnu upe stejně jako wawe 3 hry?? mám fw 1.5 Melo by to tak jit no... jak rikam sam sem to nemel moznost vyzkouset, ale nekdo rika ze mu to jde, nekdo zase ze ne... nemohl by sem dat nekdo navod jak si to updatnout nedavno sem xbxo flashoval a nechci zas posilat postou ani platit... dal bych credity a thanks tomu kdo by to sepsal aby to bylo funkcni, a myslim ze bych nebyl sam Navodu na flashovani je na tomhle foru spousta... jestli to chces delat sam tak doporucuju si precist vsechno co o tom najdes. Kdyz sem si flashoval svuj xbox rikal sem si jak je to jednoduchy (mam samsung ms28 mechaniku), ale kdyz sem chtel flashnout kamosovi jeho xko, tak sem zjistil ze na ostatnich mechanikach je to uplne jiny... zkus hledat tady http://console-forum.net/showthread.php?t=44710 nebo trochu googluj :D btw co mas za mechaniku jestli samsung tak bych ti mohl pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 31, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Vývoj se asi nikdy nezastaví, nové ochrany vs. nové F/W. Vypadá to že je to vždy jen otázka času. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kandzoba Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Chtěl jsem se zeptat když používám program abgx360-vše udělam podle navodu ale potom se napiše zadejte key_klíč-co mam napsat nebo zmačknout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavista1974 Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 uděláno přes abgx360,ixtreme 1.51 mechanika Liteon,vše v pohodě,hra funguje(GTA)bezvadně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thOma- Odesláno Říjen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Chtěl jsem se zeptat když používám program abgx360-vše udělam podle navodu ale potom se napiše zadejte key_klíč-co mam napsat nebo zmačknout? muzes mi poslat screen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavista1974 Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 dělal jsem to přesně podle návodu a žádnej klíč to po mně nechtělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 cau chci se zeptat kdyz spoustite ty hry pres active.iso jdou normalne nahrat na HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctefka Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 KDYŽ stahnu hru např mw2 dam tam ten activate iso a na offline profilu hru zapnu nemužu dostat ban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull1468623759 Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Ahoj taky mně zajma flasch mechanyky přemejšlim že bych si ho udělal sam sem z olomouce a žadnyho flashera sem tu nenašel takže na flasch sem musel jet až do ostravy a poště nevjeřím:) spiš mně zajma jestli musim mit stolní pc nebo to de i na notbooku mechaniku mam samsung ms28 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbooster.CZ Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 cau chci se zeptat kdyz spoustite ty hry pres active.iso jdou normalne nahrat na HDD Ano jdou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbooster.CZ Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Ahoj taky mně zajma flasch mechanyky přemejšlim že bych si ho udělal sam sem z olomouce a žadnyho flashera sem tu nenašel takže na flasch sem musel jet až do ostravy a poště nevjeřím:) spiš mně zajma jestli musim mit stolní pc nebo to de i na notbooku mechaniku mam samsung ms28 Když to tak čtu , tak být tebou , tak to raději svěřím někomu zkušenému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbooster.CZ Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 nemohl by sem dat nekdo navod jak si to updatnout nedavno sem xbxo flashoval a nechci zas posilat postou ani platit... dal bych credity a thanks tomu kdo by to sepsal aby to bylo funkcni, a myslim ze bych nebyl samoboda7. jj v tom neni problem a pokud mozno nelizt s tim na live Návodů je zde několik a dobře napsaných , stačí hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomig Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Stáhl jsem Lips od PCMakera, postupoval podle návodu pro 1,51 (mám FW 1.6, ale s Active.ISO mi to nejede). No a výsledek je stejný: Logo XBOXu na bílém pozadí a houby :( Výstup z ABGX360 je tento: Po vypáleni to nejede :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull1468623759 Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Když to tak čtu , tak být tebou , tak to raději svěřím někomu zkušenému. Mně spiš zajma odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.