spoock Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 mít PS+, tak možná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 divím se že ses za ty propařený léta, z ukládání na jeden slot neponaučil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 (upraveno) kdyz dam v online solo tak to jde normalne OMG v multaku jdou prodavat auta co ukradnes Upraveno Říjen 1, 2013 uživatelem hoby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frey Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 Mě nejde ani solo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 uz mitaky padlo ale aspon hodku jsem si ho zahral mam uz 2 rank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 jo, zkoušel jsem mulťák na milion způsobů, zkoušel jsem i odinstalovat patch, je to marné ukládání na jeden slot bylo vždycky OK, to že to Rockstar rozbijou, tak ♥♥♥♥♥ně jsem nepředpokládal, mi už dvakrát klekl v PS3 celý HDD, takže zkušenosti mám, ale s tím, že příjdu o všechno, né jen o jeden slot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 Co mám dělat na začátku toho sóla? Mám už i žlutou čáru na tu křižovatku kde mě vysadí lamar ale nic se nedá dělat.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 ja vykradal obchody a kradl jsem auta a prodaval v autodilne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hemi- m.d. Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 Vytvořil jsem si postavu, ale tím jsem skončil, Failed to host a GTA Online session. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 mě nejde taky ani solo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 do mp jsem se ani nezkousel pripojit bylo mi jasny ze to bude dneska nehratelny mozna tak za tyden si clovek zahraje :-D a btw ukladat na jeden slot u kterykoliv hry je masochismus :-D ted u gtav mam asi 6 slotu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 ja mam u kazde hry jen 1 slot a zatim vsecko vzdycky ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 na♥♥♥♥♥, že když se v krátké chvíli v MP snažím přepnout na franklina nebo trevora, vždy to skončí u Michaela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 Všude se dívám na tipy jak vydělat pořádné peníze a nikde nemůži nic najít. Ono je sice pěkný, že jde vydělat na akciích při Lesterových misí, ale není to nic čím bych si vydělal na golfový klub, a ten já prostě chci :-D Nějaké tipy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frey Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 Na Lesterovy vyděláš opravdu balík, když si ho enchás na konec. Já mam u všech postav už všechno koupene a stále mi zbylo celkem 1,5 milliardy $ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 Díky bohu, že si spoilery čtu, tak vím už nějakou dobu, že ty zbylé čtyři assasin mise nechat nakonec, kdy budu mít vyděláno. Jinak bych ty prachy nevidělal. Sám mam po třetí loupeži.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 No to je teda paráda, už mám po těch misích a těch 30 mega nebo kolik co dostanu za poslední loupež mi fakt nestačí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frey Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 Já to dohrál už třikrát, takže jako bejt tebou, klidně si to pak pustím znova. Na druhou stranu, pokud si trpelivej, tak na offline stock se da něco vydělat a pokud koupit s michealem ty ostatní kina, tak slušně sypou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 K predobjednavke som nedostal DLC Atomic Blimp...ako sa k nemu dostanem? Kedy vyjde na store? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 (upraveno) Vzducholoď si objednas mobilem....pokud jsi ji stahnul. Pokud ne tak asi smula... Thema mas? Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 2 Upraveno Říjen 2, 2013 uživatelem Rowan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 Pánové, nemá někdo funkční save, někde okolo mise s těmi hasiči, resp. někde těsně po nich a bez dělání Freak misí, které si šetřím? Krom toho, že mi hra rozbila save, tak mi zmizelo DLC toho Blimpu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 zdarec lidi hle poradi mi nikdo jak zalozit crew sem asi ♥♥♥♥♥ ale vse udelam ale proste sproste se neulozi dik za rady :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 Failed to host a GTA Online session. Uz me to neba :-) Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 To viem, ze si ju objednam mobilom, ale potrebujem to stiahnut (k predobjednavke som nedostal kod)...a pytam sa, kedy sa objavi na store? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuD ml Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 To viem, ze si ju objednam mobilom, ale potrebujem to stiahnut (k predobjednavke som nedostal kod)...a pytam sa, kedy sa objavi na store? K předobjednávce se žádnej kód ani nedával.Teda co se týká hry z PSN.Normálně tě to nabídlo ke stáhnutí. Podívej se kdyžtak na store do sekce Download jestli to tam budeš mít. Xperia ARC S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.