filom3n Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Pohádali se, zjistil trevor, že Michal tam pohřbil toho kámoš co se za něj vydává ten esembak, že je živej ve vězení... A přitom je mrtvé už x let... šlaptalk filom3na Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 po dobu dnesniho dne je cele Los Santos pokryto SNEHEM :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 Chci screen, nemám GTA na psko a Live kupovat nebudu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 (upraveno) mala ukazka Upraveno Prosinec 25, 2013 uživatelem Manoust Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 taky přidám :D potěšili mě tím. jen škoda, že to neklóhá jak na skutečným sněhu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 Je to jenom v onlinu, v singlu je slunečno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Nemate nekdo informaci o heistech. Uz sem nehral par tydnu protoze cekam.'sem lvl 75 a nehnu se . Nejde to naexpit do te stovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 rekl bych nekdy na zacatku noveho roku, naexpit to jde uplne v pohode staci hrat zavody :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 No uz to neni ono ty zavody. Jezdil sem furt. Ted to dava malo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placka Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Zdravím, Potrřeboval bych poradit dostal jsem Gta5 na PS3 a single mi beží úplně normálně, avšak problém je v multáku. Založil jsem si postavu a dal start. Začne nejaké úvodní intro jak přilítám do města vyzvedne mě černoch a jedem autem, posléze zastavíme na nějakém parkovišti a nemúžu nic dělat. Hra běží ale prostě na nic nereaguje a stále sedíme v autě. Jediné co reaguje je šipka dolů a ukáže se mi, že mám 1lvl. Nevíte někdo co s tím prosím? předem děkuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thruser Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2013 Je normální že framerate je dost nízký? jako PS3 už tu hru nestíhá nebo mám vadnej kus? prostě hratelnost stojí za prd když to nejde plynule. Mám to bez HDD jen s interní pamětí tech 12GB, může to být ten problém? díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2013 no FPS klesaji,ale rozhodne je to hratelne, musis brat ohled ze v te konzoli je 7 let stary HW :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2013 Mě to teda nepřišlo nijak děsivý :D takovej Killzone 3 mi přišel daleko míň plynulej (prkennej chtělo by se říct) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
messi010 Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 Čau, když bych si koupil gta 5 přes ps store musím si pak ještě dokoupit nějak online kód? Nebo se to dá spustit normálně bez ničeho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 ne nemusis pak uz nic kupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 Ahoj chtel by se zeptat jestly ma nekdo stejny problem jako ja s letter scrab. Našel jsem jich totiz 49/50 a ten posledni nikde neni nasel jsem si na internetu video kde ukazoval kde jaky je a na zadnem miste ten dopis neni nema nekdo taky taky problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MagorX Odesláno Leden 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2014 mě GTA V fakt trhalo cca 3dny ,pak to prostě nějak ustalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 Zdravím,potřebuji radu . Hru mám dohranou a získal jsem buggati. Udělal jsem save a když ho chci načíst,sekne se načítání a musím natvrdo vypnout konzoli. to samé kamarád ,má 45% hry complete a zapl konzoli a místo savu 45% se mu načetl sace 33%.a ty ostatní savy prostě nefungují(ani ten nejnovější. ani jednomu z nás nefungují savy starší ani ty nejnověji uložené . nevíte někdo co s tím ? Hrajeme na HDD,žádná flashka . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Leden 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2014 Zdarec Hele jak jsou ty mise pro michaela v tom telefonu jak si zadáte tu webovou stránku už se to tu řešilo ale nemůžu to nikde najít dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Leden 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2014 Čauvec lidi, vyplatí se ted koupit GTA V ? Ptám se proto abych nekoupil za 1100 a za měsíc to bylo o 200 levnější. Nikdy jsem tak drahou hru nekupoval tak bych chtěl vědět jak ta dlouho ta cena drží u takových her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RingMan Odesláno Leden 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2014 teď to zlevnili z původní ceny, protože chtěli vydělat na Vánoce a řekl bych, že to ještě nějakou dobu vydrží, protože se pořád prodává dobře. jestli chceš ušetřit, tak kup bazarovku, nic na tom neztratíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frey Odesláno Leden 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2014 Měl si to koupit na PSN o vánocích, ale jinak krabice je krabice :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 Mám takový problém. Když si chci ve hře načíst nějakou uloženou pozici tak tak se nechce načíst. Klasicky se to načítá, hraje u toho hudba která po určité chvíli přestane hrát a to je vše, čekám a čekám a pořád nic. Nemáte taky někdo s tím problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 Tak jsem to nevydržel a GTA je doma :). Nedáte mi tip na nějakou dobrou českou crew ? Případně si mě přidejte do přátel na PSN : Rammzan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 Tahle je v poho http://socialclub.rockstargames.com/crew/czsk_ronin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.