medion95 Odesláno Červen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 Čus, Přidejte si mě, občas si rád procvičím mozkový buňky :-) PSN nick: medion95 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 14, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 Nevíte někdo kdy by se ještě dala sehnat ta komplet česká verze včetně bzučáků? Hledal jsem všude možně, ale všude vyprodáno. díky Cau , sony jiz vse doprodalo a dalsi disky lisovat nebude bohuzel... Takze jedine bazar a nebo nekde kde maji jeste stare zasoby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Červen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 Tak to mě mrzí, prospal jsem to no :D Snad se tady na fóru objeví v prodeji ještě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 2kousky jeden nerozbalen mám doma jeste..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Červen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 To je náhodička, super, poslána SZ. Jinak jak jsem tak pročítal trochu tuto diskuzi, ty dodatečné otázky, které se dají sehnat na PSN v češtině nejsou a nebudou že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Červen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 Ano je to tak nebudou. Az ho budes mit pridej si me dame online Psn nick: sigillare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Červenec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2012 Zahral by si nekdo buzz online a nejlepe v osmi? Za mne by byli dva lidi mozna ctyri. Muj psn nick: sigillare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Červenec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 Nevíte někdo kdy by se ještě dala sehnat ta komplet česká verze včetně bzučáků? Hledal jsem všude možně, ale všude vyprodáno. díky Minulý týden jsem jej viděl v Planeu St.Město ve výprodeji za 997kč... což je lux cena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blake2tom Odesláno Srpen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2012 Dobry den fakt opravdu dlouho nemuzu sehnat Buzze plnou verzi koplet v cestine,prosim muzete mi nekdo poradit nebo prodat svoji hru i se bzucaky?? jsem opravdu bezradna :( dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba.s Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 nevíte jak je to stěmy vlastnímy kvízy ? jestli to funguje nebo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stvrta1 Odesláno Leden 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2013 Opět aktualizuji otázku o tom, zda někdo nevíte, kde se dá sehnat hra v češtině i s bzučáky? Pokud někdo víte, prosím o odpověď, děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Leden 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2013 Opět aktualizuji otázku o tom, zda někdo nevíte, kde se dá sehnat hra v češtině i s bzučáky? Pokud někdo víte, prosím o odpověď, děkuji Ja mam jeden funkcni kousek. Ale cena je vysoka. Na aukru od 2000,- Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Leden 13, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2013 Opět aktualizuji otázku o tom, zda někdo nevíte, kde se dá sehnat hra v češtině i s bzučáky? Pokud někdo víte, prosím o odpověď, děkuji Jak uz jsem tu psal , sony jiz nebude lisovat dalsi kusy takze jedine bazar . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angar Odesláno Únor 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2013 Můžeš napsat co si představit pod pojmem vysoká cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 Kdyby někdo hrál ještě online tak si přidejte nick: Kuliss9 a můžeme někdy dát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulunka Odesláno Únor 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2013 Lidičky, mám prosbu, mohli byste mi prosím poradit co mám udělat proto, abych s někým mohla hrát po netu? Dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Únor 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2013 Ono už to asi moc lidi nehraje, ikdyz ted jsme s přítelkyni po několika měsících hráli a hned tam nekdo byl. Jestli chceš mi si s tebou zahrajem. Přidej si mne do friend listu můj Psn je Sigilare. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulunka Odesláno Únor 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2013 To by bylo fajn, ale já vůbec nevím jak na to. Poradíš mi prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulunka Odesláno Únor 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2013 Tak už jsem na to přišla a mám tě ve friend listu. Můj nick je kuky7878. Těším se na hru :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulunka Odesláno Únor 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2013 Jseš tu Tuleni Mirku? :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brody1468625846 Odesláno Únor 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2013 S mladou hrajeme taky a někdy jsme i 4 - brody24cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slimák Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Pokud by se nekdo chtel hry zbavit, koupim za puvodni prodejni cenu. Podminkou jsou 4 ovladace a perfektni stav. Diky Sent from my iPad 4 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wencaCZE Odesláno Únor 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2013 Taky občas o víkendu dáme. wencaCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba.s Odesláno Únor 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2013 taky sem tam dam PSN: Sneiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Březen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2013 Zdravim, muze mi najaky majitel CZ verze potvrdit tyto veci? 1) Ma CZ verze zadni stranu prebalu v CZ ale na titulni napsano WORLD QUIZ? Nebo je i predni strana v CZ? Muzu poprosit kdyztak o EAN CZ verze? 2) Je mozne hru hrat i bez buzzeru? Na obalu je sice napsano "NUTNE", ale co vim, ze verze z PSN mi jela i s dualshockem.. primo pri startu hry se to ptalo, jestli mam BUZZERY nebo ne. Bohuzel na SONY podpore mi to nikdo nebyl schopny potvrdit... Poradite pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.