wencaCZE Odesláno Březen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2013 1-Já mám obě strany v čestině.Přední nápis Buzz světový kvíz,zadní Jste hvězda show ....... 2-potřebuješ bzučáky+příjímač který vrazíš do ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Březen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2013 ide niekto hrat?....moj nick: rohlik78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubike176 Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 Ahoj odišiel mi disc nemam zalohu na tuto hru neda sa uložiť save mal som na 44%:cry: moj nick lubike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikopol Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 Mám takový dotázek. Chci si koupit Buzze ebay http://www.ebay.com/itm/Buzz-Quiz-World-Sony-Playstation-3-2009-/261249266000?pt=Video_Games_Games&hash=item3cd3ab7150 ale nemůžu nikde najít, jestli je v češtině jen verze prodávána v našem regionu, nebo jestli se prodává celosvětově jako multilanguage. Nemáte k tomu někdo info? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misteiro Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2013 Hraje tu nekdo Buzze? Jde se vam pripojit do online? Me to porad dokola hlasi, ze server je nedostupny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2013 Nikdy to v cr nefungovalo a fungovat nebude. ..... .bohuzel Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misteiro Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2013 Takze jedine jak si zahrat online je v pripade, ze to ma nekdo z meho friendlistu. No jo, co se da delat :) Kdyby jsi chtel nekdo zahrat, tak si me muze pridat: misteriocz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Srpen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2013 Takze jedine jak si zahrat online je v pripade, ze to ma nekdo z meho friendlistu. No jo, co se da delat :)Kdyby jsi chtel nekdo zahrat, tak si me muze pridat: misteriocz no nevím jestli Rowan reagoval přímo na tebe, ale občas se mi podařilo s někým v tom lobby spojit a zahrát pár her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misteiro Odesláno Srpen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2013 no nevím jestli Rowan reagoval přímo na tebe, ale občas se mi podařilo s někým v tom lobby spojit a zahrát pár her. Me to porad dokola hlasi, ze servery Buzz! jsou momentalne nedostupne. Prijde mi, ze takhle nemuzu hrat ani nikym z friendlistu ne? Odesláno z mého ASUS Transformer Pad TF300T pomocí Tapatalk 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Srpen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2013 tak to mi nikdy nehlásilo, ale napadlo mně jesli nevypli servery?! Večer se pokusím zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misteiro Odesláno Srpen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2013 Tak jsem to zkusil znovu a porad to same. Mam tuhle chybu sam nekde na ceste (k jejich serverum) a nebo to opravdu vypnuli? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yarda11 Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 Dnes zapnu a napisu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 Me to taky nejde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yarda11 Odesláno Srpen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2013 Buzz server je zruseny od 2.8.2013... skoda no multak byval dobry :( http://uk.playstation.com/ps3/support/games/detail/item97821/Support-for-online-game-features/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Srpen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2013 Škoda to je. Přes zimu jsme často hráli online. Nevím, jak vy ale řekl bych že můžeme (chceme) očekávat pokračování. Nevíte, jak si stáli prodeje ve světě a u nás? Osobně bych řekl, že to byla velmi oblíbená hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yarda11 Odesláno Srpen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2013 Na sony strance to ukazuje ze hru ma celkem 19 505 lidi.. a platinu ziskalo jen 514 lidi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2013 Di do pr****! :D Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Září 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2013 :D no to je málo. To se mi nechce ani věřit, když vím jak někteří tu hru donedávna sháněli v ČR, tak bych řekl, že situace bude podobná všude. Nejspíš nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Září 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2013 Tak, toto je velka skoda....s polovickou sme radi hravali online proti druhym ceskym a slovenskym rodinkam....ked zrusia server na Fifa 2008 alebo podobne hry, ktore vychadzaju kazdy rok - ok....ale toto je trosku ina situacia, kedze u nas to bol klenot a ta hra sa okrem bazaru uz par rokov nedala nikde zohnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manusky11 Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 caute , nema niekto predat buzz svetovy kviz ps3 v cestine ...bzucaky mame . Prosim dajte vediet na surzajo@gmail.com. Alebo ak viete poradit, kde zohnat, napiste. VEEEEEELKE DIIIIIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 Prodal bych ale jen komplet a pochybuji ze dokazete nabidnout tolil co treba na aukru :( ale zkuste Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeepThroat Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 Jen technický dotaz. Vzhledem k tomu že sehnat Buzz v češtině se 4 ovládači za rozumné peníze je docela problém, se ptám na toto: Je možno koupit BUZZ ULTIMATE MUSIC QUIZ + WIRED BUZZERS PS3 a k tomu pouze hru v češtině bez ovládačů ? Bude tohle fungovat ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 Pochopitelne to fungovat bude ale netusim kde chces sehnat samotnou hru v cz. Ovladace sehnat si myslim je to nejmensi.... Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeepThroat Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 No určitě by byla lepší originál hra, ale pokud nebude zbytí flashnu konzoli a hodím tam hru staženou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 Jestli je tak jednoduche tak to bude nejlepsi a asi I o dost levnejsi Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.