k4relB Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Nedohral, ani jeste nehral. Jen jsem o tom ruzne cet, jestli se do toho mam vlastne poustet ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Rozhodne se do toho pust, jestli se ti libili FF3, tak tohle je mnohem lepsi (az na tu obtiznost, tam vedli FF3) - pribeh je ale dost hustej, a jako RPG je to hodne na urovni... No skoda, doufam, ze na to prijdu, nebo alespon ze se sami ty questy casem odblokujou... Nebo sem je uz nekde prosvihl a holt budu muset zacit odznovu... (ale rozhodne ne ted... tak za mesic, dva, tri... ted uz to dohraju, kam to pujde) EDIT: Vitej zeme zaslibena, vitej peklo z nehoz vzesla FIONA a takovy ty roztomily maly s usima --- ASGARTH... (brousim si zuby na finalni priseru - nalezeno vsech 7 tabletu, vybojovano x boju, abych se dostal az tam, odkud pochazi zlo, chystajici se znicit svet...) --- NEVERTE FOGGOVI EDIT2: Odehrano temer 30h cisteho casu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Po 31 hodinach a 37 minutach cisteho casu jsem vybojoval posledni bitvu o preziti lidstva. Hra nasledne nabidla krasnou animaci, kterou se zakoncil pribeh a zaverecne titulky znazornili jeste x dalsich momentu cele grupy bojovniku (doporucuji). Nasledni save a... ...hra opravdu pokracuje... :D takze dobrodruzstvi jde dal (snad tam budou ty mise :D) DOPORUCUJI VSEM!!! EDIT: GILBERTS SECRET MISSION, LOST PAST ... to jsou dalsi Ceckove QUESTY... takze sem plasil zbytecne, tyhle se zpristupnili az po finale... Dalsi jsou a dalsi jeste pribudou... Pry RANK A neni posledni... S Rank je nej :D EDIT2: Zda se, ze hra opravdu je nejakym zahadnym zpusobem "zabugovana" - CABAL PLANS, ktere jsem mel najit a predat EVANSOVI (tloustik v muzeu), ktery zmizel, se objevil po finale (kdy uz plan cabali byl snad znicen, kdyz uz jsem znicil i finalovou zrudu...) Jsem zmaten, ale zaroven i rad, ze jsem misi splnil... :D :D :D Co me jeste prekvapi??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Po dlouhych dnech jsem tu opet s drobnym zakysem... Quest JEWEL OF SIBERIA (A quest)... ...sice hezky popsali, ze nekde na Sibiri byl spatren nejaky diamant ci co, a ze je chranen nejakou priserou - bohuzel jsem ale prohledal veskere letove vysky (a to uz nekolikrat) a nenasel jsem ani stripek z nej... Nevite, zda mam nekde nekoho navstivit, aby mi rekl, kde presne se to ma hledat? A kde toho cloveka hledat? ---------------------------------- Vracim se jeste ke CABAL D PLANU... Tak CABAL nebyl znicen a plan se mi ukazal az ted (opet ten Evans, tentokrat sem ho ale hledat nemusel :D) Prozradim jen, ze ma neco spolecneho s Mexickym Templem (teotihuan nebo tak nejak)... ----- Odehrano 43H, vsechny postavy nad 60LVL, odemcene temer veskere mapy, a co se tyce skillu u postav, tak je jen upgraduju na 10LVL (cekam na max). ----- BTW. nejlepsi zbrane pro lod se nachazeji ukryte v ANCIENT PLANS, ktere dokaze precist a z nich vytvorit jeden japonec v tokiu - stoji ale randal (999 999 goldu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.