Frozen Bee Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 nestaÄŤĂ ti knihovna plná obrázkĹŻ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Tak jsem si dovolil udÄ›lat novĂ˝ header :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 No nemusel by s tim bĂ˝t žádnej velkej problĂ©m...on nikomu neĹ™iká Ĺľe se má na ty fotky koukat, urÄŤuitÄ› to udÄ›lal, aby vám zjednodušil pĹ™Ăstup k vašim vlatnĂm fotkám, ne cizĂm :D (btw, neznám smluvnĂ podmĂnky libimseti.cz, je docela moĹľnĂ˝, Ĺľe ikdyĹľ sou ty fotky v zaheslovanĂ˝ galerii, je dost moĹľnĂ˝ Ĺľe sou povaĹľovány za veĹ™ejnĂ˝ - aby server nemusel Ĺ™ešit podobnĂ˝ uniky). Jenom nvm to libimseti.anonymouz.eu....to uĹľ vypadá jako otevĹ™ená databaze fotek....no a kdyĹľ uĹľ nic jinĂ˝ho tak snad na novÄ› udÄ›lá console-foru reklamu :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 aRMy-K: novej header je fajn, diky. Aby to melo vyznam a poradnej efekt, tak ho pouziji pro verzi 1.50 beta - tak tam zatim, prosimte, uprav 1.00 na 1.50 (predbezne), diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 1.50 kdyĹľtak uploadnu psd... EDIT:// a jdou *? má nick: laysinka1 a název g. je: *** prostÄ› se mi nic nezobrazĂ ani hlášku to nehodĂ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiCK Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 An: hele a myslĂš, Ĺľe ÄŤasem budeš dÄ›lat i jinĂ˝ servery ? napĹ™Ăklad fotoalba na centrumu a podobnÄ› ? ProtoĹľe tohle je naprosto nejlepšà vÄ›c :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 myslim Ĺľe centrum to bude mĂt mnohem lĂp zabezpeÄŤenĂ˝ neĹľ nejakĂ˝ libimseti :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 1.50..kdyĹľtak uploadnu psd...EDIT:// a jdou *? má nick: laysinka1 a název g. je: *** prostÄ› se mi nic nezobrazĂ ani hlášku to nehodĂ... *** jdou, ale tady je jiny problem - viz hlaska, co se objevi, kdyz to zkusis jeste jednou. myslim Ĺľe centrum to bude mĂt mnohem lĂp zabezpeÄŤenĂ˝ neĹľ nejakĂ˝ libimseti :lol: Tak tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 ChtÄ›lo by to facebook:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ted si mÄ› pobavil :lol: vole,to mĹŻĹľem rovnou hacknout flickr....nebo stránky ministerstva vnitra viÄŹ? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 ChtÄ›lo by to facebook:D Tak s tim bys byl v TV na 100% vole :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 ProÄŤ by ne Pentagon uĹľ byl taky hacklej:D nÄ›jakym britem, kterej má nÄ›jakou nemoc(malomocenstvĂ, bo co):lol: A myslim, Ĺľe za 20 let any nÄ›co takovĂ˝ho zvládne:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 nÄ›kdo mi tu smazal post,kde sem se ti hroznÄ› vysmál Army-ku :lol: ale........hacknem rovnou flickr ne? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Libimseti.cz je celkovÄ› celĂ© dÄ›ravĂ© :lol:. UdÄ›lal jsem ukázku toho, jak jde v jejich anketÄ› hlasovat kolikrát chcete... (TĂmto zpĹŻsobem jde ve vÄ›tšinÄ› hlasovat vĂcekrát i na jinĂ˝ch webech) http://www.youtube.com/watch?v=--_wXSu16lI JinaÄŤ Anonymous_: good work :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 diky za me, i vsechny kamose...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Haha, dobra vec, akorat to chce trochu hledat, aby ty ulovky staly za to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 je diky, jak koukam tak ten update jde fakt poznat tedka uz mi jde nekolik libek ktere mi predtim nesli jinak treba: Karinka-17 album: °°TajnNé°°xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mironfs Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 chcelo by to neco podobne na pokec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 _DeLigHTfuL.girls_ Pro ty nejhodnÄ›jšà docela dobrĂ˝ zaloĹľĂm topic kde se budou dávat jenom ulovky,aby to bylo pĹ™ehlednĂ©,souhlas??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 zaloĹľĂm topic kde se budou dávat jenom ulovky,aby to bylo pĹ™ehlednĂ©,souhlas??? Souhlasim Chtel bych oznamit vydani nove verze 1.50 beta ! Zmeny: moznost stahovani do .zipu par dalsich vylepseni, tykajici se primo/neprimo zipu Verze 2.00 by mela sama ziskavat locknute archivy, pripadne mozna i nahodne fotky Verze 2.01 cachovani 2.50+... ? - vetsi, respektive plne rozliseni fotografii 3.00 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 ta 2.50 bude zajĂmavá z toho se lepe udÄ›lá galerie :) do budoucna, neĹľ z tÄ›chto malĂ˝ch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 chtÄ›l bych se jen tak zeptat Anonnymusi jak tÄ› napadlo tohle vytvoĹ™it nudilses ? PrávÄ› jsem dĂky tobÄ› dostal fotky dcery uÄŤitelky na AngliÄŤtinu takĹľe uĹľ jen vytisknout :D a polepit jĂ to ve tĹ™ĂdÄ› DĂŤky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 jen taková otázeÄŤka... kdyĹľ tohle admini zjistĂ, mĹŻĹľou se nÄ›jak bránit? :) pokud máte profil tĹ™eba na spoluĹľaÄŤku tak se jĂ tam takhle "nabourejte" (:)) , fotky uloĹľte a pak jĂ ty fotky ukaĹľte tĹ™eba v mobilu a mĹŻĹľete machrovat jakĂ˝ ste hekĹ™i :D edit: jasnÄ› :) jenom mÄ› to tak napadlo xD chtÄ›l bych se jen tak zeptat Anonnymusi jak tÄ› napadlo tohle vytvoĹ™it nudilses ? PrávÄ› jsem dĂky tobÄ› dostal fotky dcery uÄŤitelky na AngliÄŤtinu takĹľe uĹľ jen vytisknout :D a polepit jĂ to ve tĹ™ĂdÄ› DĂŤky :D:D:D nehoráznej trapas xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 ta 2.50 bude zajĂmavá z toho se lepe udÄ›lá galerie :) do budoucna, neĹľ z tÄ›chto malĂ˝ch To mas pravdu, jenze to uz je celkove slozitejsi vec (vim jak na to.. ale zabere to dost casu naprogramovat) a hlavne narocnejsi jak na linku, tak na vypocetni silu.. Bud se pak nejak domluvim s rixem (pokud ten bug bude stale do te doby fungovat) nebo na svem serveru udelam omezeni (jen nekolik full rozliseni fotek za den nebo to bude pro VIP). Spis jsi mne timto postem privodil jeden celkem brutalni napad :) Diky Zrealizuji ho ale az zitra.. Dnes si to jen poznamenam. chtÄ›l bych se jen tak zeptat Anonnymusi jak tÄ› napadlo tohle vytvoĹ™it nudilses ? PrávÄ› jsem dĂky tobÄ› dostal fotky dcery uÄŤitelky na AngliÄŤtinu takĹľe uĹľ jen vytisknout :D a polepit jĂ to ve tĹ™ĂdÄ› DĂŤky Proc jsem to udelal? 1) Rad programuji 2) Chtel jsem si procvicit nektere urcite funkce se sockety 3) Chtel jsem se podelit s veci, ktera by mohla zajimat i vice lidi, nez mne 4) Co jineho delat na PC, kdyz mne nebavi moc hrat hry - alespon nejak uzitecne stravenej cas jen taková otázeÄŤka...kdyĹľ tohle admini zjistĂ, mĹŻĹľou se nÄ›jak bránit? :) Branit? Jak to myslis? Pravni hledisko zde rozebirat nechci, ale to bych mel mit v pohode :) A jestli myslis, zda to mohou opravit, tak mohou, ale mam tak trochu ted napad, ale nebudu ho zde rozpitvavat, v pripade, ze by to v budoucnu cetl nekdo z libimseti :) A to s tem chlubenim holkam neni moc dobrej napad. Muze se najit nejaka, kterou to nasere nebo z toho jinak zkolabuje, pokud se jedna o labilni povahu, a pak to napraska adminum libka, aby to opravili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 aha no seš šikovnej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.