pozitro Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Any: pokud to opravÄ›j, najdeš si jinej zpĹŻsob:D P.S. mám snad všechny spoluĹľaÄŤky:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 U nas všichni vedou jen FB :( doháje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Takze je mi to lito, ale libko chybu opravilo :-( Projekt (zatim?) konci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 skoda.... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Ou vĂs jak si me vydesil? Jede to. :) Projel jsem narychlo 3 galerie a vse OK. Edit: nebo byla opravena nÄ›jaka jiná chyba? (Ĺľe nepujde vyhledavat galerie nebo ziskavat plne rozliseni) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Zkusil sem dneska asi 15 galeriĂ jela jedna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Omlouvam se, Ted jsem zkusil 40gelerek a jelo jich sotva 7 :(. Musela bejt nahoda, Ĺľe mi tamty tĹ™i šly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Takze je mi to lito, ale libko chybu opravilo :-( Projekt (zatim?) konci. To na to pĹ™išli tak rychle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Ano. Spis se divim, ze tam tu chybu udelali. Jenom skoda, ze to nejelo alespon jeste tyden. Tenhle tejden jsem mel dost napraskanej, takze byl uz vubec uspech, ze jsem stihl releasnout verzi 1.50.. Kdyby to byl jeste ten tyden, tak bych mel dokonceny modul, ktery by pososal az 90% vsech libimseti zamcenych galerii.. Kdyby mi pak dali dalsi tyden, zvladnul bych i pomoci bruteforce ziskat plne rozliseni ke vsem fotkam... Bohuzel no.. tady proste koncime - nashledanou u dalsiho (public) hacku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadhau35 Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 to jse stahuje naky program moc tomu nechapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 Ty hackeĹ™e, tohle je 2 roky starej topic jehoĹľ účel pĹ™estal fungovat uĹľ tehdy tak nechápu proÄŤ obnovuješ ... TeÄŹ je na ÄŤase udÄ›lat nÄ›jakej FB hack =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.