ramalamadingdong Odesláno Květen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2007 Instalace a postup jak na Afkima - ICQ na PSP ------------------ .: Aktuality :. AFKIM 3.3.7 (verze pro 4.XX) + Přidána možnost nastavení nového serveru a portu pro připojení. - Aplikace je nyní mnohem stabilnější, s vylepšeným WiFi připojením a rychlejším zobrazením. - Přidaná možnost nastavení hodnoty pro překročení časového limitu připojení DNS a iRC - Opraveno několik chyb, na CFW 4.01M33 (pokud máte 3.90M33 a míň nebo psp phat, není nutnost stahovat) - Opraveno několik chyb v základním nastavení - Odstraněna kritická chyba způsobená změnami v autentifikaci zpráv zasílaných serverem BitlBee - Rozšířená kompatibilita s fontem a znakovou sadou ISO 8859-1 (latin1) - Upravena klávesnice pro tuto jazykovou sadu - Opravena chyba při konfliktu s již nainstalovaným PiKey ovladačem - Podpora IR klávesnice - AFKIM je stabilnější - Vylepšené WiFi připojení - Rychlejší zobrazení - Rozšířené menu a opraveno několik chyb z předchozích verzí - Opravuje nejaké bugy - Nový interface -------------------------------------------------------------------------------- Co budete potřebovat: PSP (slim nebo phat) Afkim 3.x.x Nastavení v recovery: Všehno nechte být tak jak je ale hlavne si nastavte tohle: Configuration -> Game folder homebrew (currently: 4.xx Kernel) Instalace - kam co nakopírovat: :arrow: 1. Stáhnete Afkima a nakopírujte ho do /PSP/GAME :arrow: 2. Drív než zapnete Afkima tak musíte mít v psp nastavený nejaký access point :arrow: 3. Potom zapnete afkima v PSP :arrow: 4. Teď zvolte vaše připojení a dejte X (krížek) :arrow: 5. Když je všehno v pořádku tak se to připojí a napíše "No accounts detected, press [select] to add one." Pokud máte problém s připojením, opakuje se hláška "Resolving" a nedojde k připojení, změňte jméno serveru v souboru bitlbee.cfg na IP adresu serveru. V prvním řádku přepište im.bitlbee.org na 195.85.225.201. Pokud problém přetrvává, zkuste změnit hodnotu timeout_dns v souboru afkim.cfg. Pokud se setkáte s jiným problémem při připojení, změňte hodnotu timeout_irc v souboru afkim.cfg. :arrow: 6. Zmáčknete select a zvolte "Add Account" a zvolte ICQ :arrow: 7. Teď zadejte icq číslo (ne nick) a heslo :arrow: 8. Když máte hotovo tak dejte šipku dole a přihlásíte se na svuj ICQ účet ... -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Návod udělal bulk, prosím nekopírujte tento návod, děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2007 Pekny navod... klobuk dole ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Květen 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2007 2All: ten stupidni rozhovor s Dieselem si nevsimejte :lol: EDIT: ted delam na CZ verzi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2007 super návod...určitě využiju cz verzi myslíš cz verzi toho programu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MCHonza Odesláno Květen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2007 2All: ten stupidni rozhovor s Dieselem si nevsimejte :lol:EDIT: ted delam na CZ verzi :D Tak na CZ verzičku si počkám !! To bude dělo !! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Květen 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 takže dodelal sem první beta verzi čestiny na afkima 3 :D Pište co mám zmenit a co vylepsit... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 Bulku, ty si udělal češtinu na Afkima? lol ;) btw velmi pěkný návod :thumbup: pochvala :thumbup: :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 Bulku, ty si udělal češtinu na Afkima? lol ;)btw velmi pěkný návod :thumbup: pochvala :thumbup: :blink: iba sa to edituje vo photoshope... inak celkom pekny navdo.. pridam do 6666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 hej super dobrá práce jak návod tak hlavně překlad do Češtiny jentak dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 je to tam http://console-forum.cz/showthread.php?t=6666 plus som vytvoril kategoriu Homebrew Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 sorryy za OT ale mam problem at spustim jak afkima vere OE, nebo pro firmware 1.5 tak mi naloaduje pouze screen NEOFLASH a víc nic PSP nezamrzne jen se sekne na tom SCREENU nevíte co s tim ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Květen 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 sorryy za OT ale mam problem at spustim jak afkima vere OE, nebo pro firmware 1.5 tak mi naloaduje pouze screen NEOFLASH a víc nic PSP nezamrzne jen se sekne na tom SCREENU nevíte co s tim ???a mas v recovery nastaveni kernel na 3.xx :?: :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 mne se stava uplne to same se mi to sekne a mam v recovery 3.40 HB folder a davam to do GAME slozky... tak nevim teda cim to je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 ja mam 1.50 kernel a mam to v GAME :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 hele já když dám připojit k netu (bod číslo 4) tak pak se mi tam objeví přihlašovací panel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toppi3 Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 přesně to samy se stane me a navíc mi to rovnou skočí do hesla takže nemůžu zadat tu přezdívk co s tim? jak to mam přepnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Odesláno Květen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2007 je to zdarma nebo se za to plati ten AFIM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Květen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2007 je to zdarma nebo se za to plati ten AFIM kdyby se za to platilo tak by sem to tam asi napsal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Květen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2007 hle mám takovej problém newim co mám doplnit tady do těch dvou řádek .. kde mám vzít nick a heslo ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2007 musíš si vvytvořit acount na www.bitlbee.org jestli sem dobře pochopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Květen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2007 musíš si vvytvořit acount na www.bitlbee.org jestli sem dobře pochopil hmm tam jsem koukal a buď jsme slepej nebo tam nic není o acount Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2007 hmm tam jsem koukal a buď jsme slepej nebo tam nic není o acount já ho taky nemůžu nbajít ale píše to v tom programu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2007 hle mám takovej problém newim co mám doplnit tady do těch dvou řádek .. kde mám vzít nick a heslo ??? "No Bitlbee account found. Lets create one." Bitlbee ucet nebol najdeny. Vytvor si ho teraz, ... to znamena ze tam zadas nick a heslo a jedes. :idea: :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2007 "No Bitlbee account found. Lets create one."Bitlbee ucet nebol najdeny. Vytvor si ho teraz, ... to znamena ze tam zadas nick a heslo a jedes. :idea: :bash: jaký chceš natukáš do programu a jedeš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2007 jj natukas tam hocico... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.