lflute Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 hele me už to jde :D jak sem to udelal ? když to vyhodi to bitlbee tak tam napište jmeno heslo (jedno jake) a dejte connect. A už to jde, hura :D A kde je connect?:D Jako mám tam login, ten zadám, dám select nebo start pak heslo, a pak dám start a objeví se to resolving, žádný connect tam neni..:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Březen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 A kde je connect?:D Jako mám tam login, ten zadám, dám select nebo start pak heslo, a pak dám start a objeví se to resolving, žádný connect tam neni..:cry:aha sry, tak das tam nejakej nick a heslo pak šipku dole, a add account :D me to tak jde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niobe Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 Pokud vám stará verze fungovala a nainstalovali ste novou verzi způsobem, smazat předchozí verzi a nakopírovat novou, a nová vám teď nefunguje, pravděpodobně ste si nezálohovali soubor bitlbee.cfg. Když teď zadáte do AFKIMA stejný nick a heslo jako ve staré verzi, bitlbee server to bere jako když reistrace pod tímto nickem již existuje a nepřipojí vás. Tím pádem musíte zadat jiný nick pro registraci, nebo si můžete vytvořit nový soubor bitlbee.cfg. v texťáku napište: im.bitlbee.org váš_nick vaše_heslo a uložte jako bitlbee.cfg. samozřejmě nísto váš_nick a vaše_heslo napište váš funkční nick a heslo z předchozí verze. soubor bitlbee.cfg pak překopírujte na MS do PSP/GAMExxx/afkim/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lflute Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 aha sry, tak das tam nejakej nick a heslo pak šipku dole, a add account :D me to tak jde :D A jakou máš verzi?? Já mám 3.3.3 a CFW 3.71-4 a dávám to do složky GAME. Tam jak si řikal, tak sem to udělal zadal nějakej nick a nějaký heslo a dal šipku dolu, jenomže ono to fungovalo stejně jak kdybych dal start, takže - resolving atd.:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 jooooo hustyyy proste misto START dejte sipku dolu!!!! to by melo pak ject pohodove ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 me se to sprajcne na identifying a dal to nezece...co styym???????posiiim...su churav a nemam jak na icq toe hrozneee:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niobe Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 Ještě jedna rada, přímo od ZX-81. Pokud máte stále problém s připojením "Resolving" a pak konec, zkuste přepsat jméno serveru v souboru bitlbee.cfg na IP adresu serveru. V prvním řádku souboru bitlbee.cfg přepište im.bitlbee.org na 195.85.225.201 A ještě abych nezapoměl, od 21.3. im.bitlbee.org nerozlišuje velká a malá písmena, takže je jedno jestli se zaregistrujete např. jako KaReL, nebo karel, nebo KAREL,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lflute Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 Takže, normal to nejde pořád to failed while resolve..., když tam zadám tu IP adresu, tak se objeví resolving, resolved, connecting... a connect eror a vypne se to.....:cry::cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 lol mam fw 3.71m-33 a nejde mi to ..i kdyz mam kernel 3.71 a ikdyz mam 1.50...ani se to nezobrazi ta ikonka jenom : the data is corrupted... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doggy Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 pls jak sa dostanem do configuration co je spominane na zaciatku temy alebo jak sa dostanem do recovery menu ci co to je mne to nejak nejde nasiel som navod ze mam drzat R a spustit PSP ale nic sa nedeje pls help piste mi SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smaik Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 me to predtim taky neslo a tak sem si updatoval na 3.90m33-3 a jede to .:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lflute Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 Tak nepomoh ani upgrade na 3,90-M33-3:cry::cry::cry::cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosak Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 taky me to nejede, nakopiroval jsem verzi 3.3.3 a stale jen "Corrupted Data" :o( co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Duben 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 taky me to nejede, nakopiroval jsem verzi 3.3.3 a stale jen "Corrupted Data" :o(co s tim? a mas CFW ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosak Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 tak jo, mel jsem tam jen spatne nakopirovane slozky :o) ale ted me to hlasi "no bitlbee account" a nemuzu dal a nejde ani zvolit system ....!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saimonr157 Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 nemozte dat proste link ale presny na registraciu na litlbee? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smaik Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 Na ten Biltbee se ani nemas registrovat...tam dej nejake nesmysly a potom to prepni na ICQ a tam dej cislo a heslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosak Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 to sem uz zkousel, donekonecna se to prihlasuje ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 to sem uz zkousel, donekonecna se to prihlasuje ... A mas vyple ICQ v PC ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DDR_X1468621755 Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 V pohodke aplikacia...diki developerovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosak Odesláno Duben 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2008 mam vyple cele velke PC a jedu jen pres AP, jeste kdyz se to uplne zezacatku pripojuje k wi-fi, tak me to nejdriv vypise cervene nejakych 5 pokusu o neco a pak naskoci to prihlasenik .... si rikam, jestli neni nekde problem s pripojenim. ale web me na tom jede v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janny Odesláno Duben 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2008 Zdarec, když potvrdím moje připojení tak to hodí tabulku account details. Nevim co stím. Porad pls. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
booch Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 cau lidi nevite proc tyam mam jen cast kontaktu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chytil123 Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 Nebude to treba tim ze tam byvaj jen ti co jsou online ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iimmotep Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 Lidi nevýte někdo proč mam v provo 3 ICQ kytky asi protože tam mám 3 ůčty tak jak je mam smazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.