myschoo Odesláno Květen 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 z urceneho miesta a pokracuje dalej... potom si to vypata este nejaky sys subor ... nachadza sa v zlozke driver, zase to tam naved... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BartTOPO Odesláno Květen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 kua tam su 2moznosti : HLADAT NAJVHODNEJSI OVLADAC NA TYCHTO UMIETSTNENIACH alebo NEHLADAT .SAM SI VYBERIEM AKY OVLADAC CHCEM NAINSTALOVAT a v tej prvej su zase 2 dalsie : HLADAT V CD/Disketa alebo zahrnut do vyhladavania nasledujuce umiestnenie... a ked dam to zahrnut...potom dam dalej napise mi : HARDVER SA NENAINSTALOVAL PRETOZE SPRIEVODca NENASIEL POTREBNY SOFTVER.....:blink: :blink: :blink: tam neni taka moznost ze z urceneho miesta to je len nazaciatku tam zahrnute ... a sorry asi som otravny ale dost by som to chcel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 hmm divne.. takto na dialku to neviem lepsie vysvetlit :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2007 Do prveho prispevku som pridal program na nahravanie RemoteJoy okna ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2007 no, ta som skusil nahravanie, stiahol som si prog ktory nahrava priamo vyrez z PC obrazovky, a vysledok? nahravanie - UZASNE :) ... ma to jeden hacik ... 1 min 14 sek. ma 93 MB! :D jakej program na to používáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2007 Do prveho prispevku som pridal program na nahravanie RemoteJoy okna ;) ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ jakej program na to používáš :idea: :roll: :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wenca93 Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 ej prosimtě kde je ms0:/seplugins/????? sem hrozna laaamaa :-( myschoo bude mi remotejoy fungovat když mam FW 3.11? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červenec 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 samozrejme ze nie lebo je to homebrew Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barakoas Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 da se na monitoru dat full screen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červenec 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 ano da. je to v 1. prispevku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 Thx Myschoo za návod... Napojil sem jeste k pc trenažer volant s pedálami a jelo mi to...normálka vám jede psp a já otácim volantem a jedu.... vidim to ve velkem FS na pc mazec tut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Červenec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2007 zdravim, nabizim 5000 pts za to, kdyz mi nekdo pomuze rozchodit tenhle program v pc... nejde mi nainstalovat LibUSB, prestoze sem vse delal podle myschoova navodu... tak kdyztak diky.. ps. nejlip pres icq ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Červenec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2007 docela huste ideto okolo 20 fps na medievil ;) skoda ze ten FS neni FS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 Všichni kdo máte ta082 tak to rovnou vzdejte anebo použijte key cleaner... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červenec 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 WitekS... ta neznamena hned nefunkcnost... niektorym to ide inym nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 Hmm... aha... no každopádně, až se vrátim tak se to do toho opřu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antabelus Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 Stala se mi taková věc, psp mi vypíše Error 0x8002013B starting module. Pod tim textem PSPLink Bootstrap TyRaNiD <c>..... balbalbalba :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 tohle mi dělá u té instalece toho LibUSB : když vyberu tu druhé a pak to navedu do \Plocha\RemoteJoySDL\LibUSB\driver tak mi to pak udělá tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 tohle mi dělá u té instalece toho LibUSB :když vyberu tu druhé presne to samy dela me, jak v xp, tak na vistach... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antabelus Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 Když připojím k PC joystick, normálně mi to půjde? Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 Když připojím k PC joystick, normálně mi to půjde? Díky :) mě jel volat, když to dobře nastavíš tak jo............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 na 3.51M33 mi nejede vsh ... je jinej vshmain.prx hra mi s tim nejela žádná .... ěkterá napíše chybu (this game couldnt be started) nebo se to sekne při loadingu(vytáhnout kabel nepomáhá) ale jinak je to ai dobej prográmek:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barakoas Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 pro ty co maji problem s loadingem.... ze zacatku jsem s tim nemohl spustit ani jednu hru..vzdy se to seklo v loadingu...tak jsem zaexperimentoval a uz to jede.. :P rozchodil jsem i gta..ale to se docela huste skube... staci kdyz usb kabel zapojite az budete primo ve hre..tzn po loadingu .. bohuzel vytuhnuti nezpusobuje pouze pocatecni loading..ale jakykoliv..i pri nacitani nove mise...kabel muzete odpoji ci zapojit kdykoliv v prubehu hry..takze pokud mate dost trpelivosti porad vyndavat a zandavat usb.. tak s chuti do toho! ;) :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Srpen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 hmmm nefaka.Proste u LIBIUSB nemuzu naistalovat ovladac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 Volant mě u toho nejde jinak paráda .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.