Guest LaYer Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 [/u]13423]Chtěl bych borce se sluchátkama' date=' s kamerou (nejlépe kdyby byla podobná té mojí [url']http://www.holdan.co.uk/panasonic/panasonicimages/AG-HMC151.jpg[/url] ) jak utíká a za ním třeba písečná vlna, nebo tornádo. :-)A abych nezapomněl, nakresli tam prosím tě nápis RaiN a místo i nakresli kapku. Jestli to zvládneš, tak tě budu všude vychvalovat, i v práci :-) nejspíš to bude jako avatar vypadat divne ale tak zkus ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camin Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Moc dík.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 LaYer: Haha :D Hodně dobré. Pokud tě můžu poprosit tak to tornádo smaž, i ten název. Nakresli jednoduše déšť a jak utíká z pravé strany do levé, tak za ním udělej pořádnej vítr. A ještě prosím tě tam dej nápis RaiN a místo i dej kapku. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 LaYer: Haha :D Hodně dobré. Pokud tě můžu poprosit tak to tornádo smaž, i ten název. Nakresli jednoduše déšť a jak utíká z pravé strany do levé, tak za ním udělej pořádnej vítr. A ještě prosím tě tam dej nápis RaiN a místo i dej kapku. Děkuji vim žes tam chtěl vítr a pod. ale uz sem to tam nenarval :bash: (s tou kapkou to nebylo moc dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 LaYer: Skvělé, slušná sranda :-) Prosím tě, ještě dej místo I tu kapku vody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 LaYer: Skvělé, slušná sranda :-) Prosím tě, ještě dej místo I tu kapku vody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Pls udělěj mi nakyho typka jak hraje na PSP a dej tam nějak muj NICK:cheesygrin:THX vječího borce sem nenašel :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Mooc dik hruby fakt:psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 for NaLim nebo rekni jakou barvu bys chtel ja nevim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Tohle ale s nápisem G3n3s!s xD díky, a trošku drsnější xicht Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Tohle ale s nápisem G3n3s!s xD díky, a trošku drsnější xicht taky s tema samejma vlasama ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 to jaký máš ty vlasy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 to jaký máš ty vlasy (já nevim ale víc se mi teda líbí ten avatar co máš teď) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 vječího borce sem nenašel :cheesygrin: to sem já xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Měl bych zájem o 1x avarta nejlíp jako námět lara croft.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonic Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Skusil by jsi udelat sonica? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 uděláš mi týpka s delšíma vlasama aby je měl takový rozcucháný prostě jako mánička a hodil bys někam přezdívku CHewy a poslední detail místo obyč těla jak děláš dal by si mi tam mikinu Burton s logem dal bych ti THX a credits Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 to sem já xD jj ty ses poznal ? a pro sunfinga aaaa dneska uz nic neudelam ale zejtra se na to vrhnu :) OK ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.