Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Iphone nebo HTC


neon4

Otázka

24 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Myslím že to tu bude Flame a dával bych tu jen odpovědi,které jsou něčím podložené :lol:

Jinak můj názor je,že iphone je hlavně pro zábavu a muziku,díky jeho funkcím a dalším věcem a HTC se spíše hodí pro lidi co musí mít Widle stále u sebe :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Negto rekl si to presne jako ja o par prispevku nahore... ale je to uplne pravda... ale HTC je znacka kvality pro tobo kdo psal HTC fuuuj napodobenina... Takovy HTC se snad nikdy neposere...

Sry nevšiml jsem si,ale vsadím se kdo to napíše o HTC že ho v životě neměl v ruce :roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Je to jednoduché:

Pokud chceš hromadu funkcní na vše co si jen vzpomeneš tak HTC. Snad není nic, co bys jako program nenašel na Win Mobile. Samozřejmě výhody "manažerského" mobilu.

Pokud chceš zábavný, stylový mobil hlavně na blbinky ve formě her a aplikací, tak iPhone. Samozřejmě si tam můžeš doinstalovat spousty věcí, které už se dnes docela funkcím blíží k Win Mobile aplikacím, ale některé prostě nahradit nejdou.

Být tebou beru iPhone - podle mě s ním budeš maximálně spokojen. Jeho ovládání je prostě nenahraditelné. HTC je spíš o funkcích jaké s sebou už v základu přináší Win Mobile. Rozhodně na HTC je velice zanedbatelné procento her - funguje jich pár hlavně díky nestandartímu rozlišení. Osobně mám sice HTC HD, ale iPhone se chystám koupit jako druhý tel.

Tohle téma bude jeden velký flame. Spíš by chtělo se ptát přímo na konkrétní otázky, než takto obecně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

iPhone je jen predrazenej shit,mam ho asi pul mesice a ani ty aplikace me nebavi treba iBeer vypadalo to krasne a je to vetsi shit nez by kdo rekl,hry taky nejsou zadna vyhra ovladani je nikoli revolucni nybrz evolucni takze mam iPhone pouze na videa,Wifi,volání,sms,mp3.

cekal jsem proste od nej vic,a pokud nejsi jeden z tech lidi co si mysli ze mit vec apple je cool tak ber HTC.

ackoli jsem HTC nemel nikdy v ruce ale pouze videl co s nim kamos dela tak ti ho nemuzu 100% doporucit.ale jak se tak koukám na recenze HTC HD2 tak ti rikam ber ho,já osobně bych teda nekoupil ani jeden ale když už to tak chceš...

jinak bych ti doporučil nokii n97 ktera je vice nez povedena a mel jsem tu cest si ji vyzkouset a nebo bych si koupil ten novy Sony Ericsson jak je na nej reklama v TV

zaujal me teda konkretne jen 12MPX fotak a cena je asi 14999,-

no ale opravdu to nechám na tobě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

nedávno jsem se také rozhodoval mezi iPhone 3GS a THC Touch Pro2. Oboji jsem mel moznost pred koupi plne vyzkouset.

Rozhodl jsem se pro HTC, jelikoz ma widle, a tak na nem bez problemu rozjedu vice funkci. Hlavne ma kompletni klavesnici, takze psani je naprosto bozske

iPhone je pro machrovani a na hry. Jinak mi proste nesedl. Je to spis hracka a prehravac nez mobil. A nic moc je i nutnost iTunes (pokud nemas JailBreak).

Pro me jednoducha volba- HTC 4Ever

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Já se taky rozhodoval mezi HTC a iPhonem ..

Vybral jsem si iPhone protože bych plně nevyužil HTC a ani by mi nějak nesedl,je to super mobil (a to jsou všechny HTC!) ale já si prostě vybral iPhone hlavně kvůli těm všem skvělejm aplikacím (a taky kvůli hudbě) apod.

Oba telefony jsou skvělé a je jen na tobě jak by si je využil ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Táta má HTC HD(první verze) má ho asi půl roku(možná dýl) a je maximálně spokojen. Velké rozlišení dobrý hardwarový výkon a kvalita je zaručena... iPhone má zas jako lákadlo zábavu je to hlavně ipod a mimo to, to i telefonuje... (Osobně bych si vybral iPhone, pač se mi prostě líbí:))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

dekuju vsem za rady, jeste si to necham projit hlavou ale vlastnim PSP 3000 s custom firmware takze o hry a hudbu a zabavu nemam zadnou nouzi, to bych mel ten iphone spise na okrasu. to HTC je hardwareove vykonnejsi a to docela o dost, vetsi display a win-mobile zarucuje kompletni podporu skoro vsech aplikaci normalne z kompu - coz je pro me uplne bajecny, 5mpix fotak + flash, vymenitelna pametovka SDHC (super) ale co je nejdulezitejsi, dokonce je levnejsi o par tisic nez iphone, iphone sem si mnohokrat vyzkousel na delsi dobu, jak 3G tak 3GS, a velice se mi libil, je super, skvele udelanej, ale po naky dobe mi prislo ze toho zas tak moc neumi a ze spoustu veci tam nevyuziju. HTC je plne prizpusobitelny diky win-mobile, myslim ze uz sem se rozhod ale chce to jeste nakej cas zkouseni :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
ted sem se znova koukal na srovnani a zjistil docela desivou vec. HTC HD 2 ma 65k barev a iphone ma 16mil. barev!!!!

momentalne vlastnim sony w810i a ten ma 260k barev!

všechny mobili s WM maj jenom 65k barev ... WM má nějaký omezení ... někde jsme o tom něco četl ale moc jsem to nepochopil :D ... ale zas tak hrozný to není ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
jen se bojim ze treba zobrazeny fotky budou vypadat mizerne oproti iphonu, jakoze nektery barvy budou namichany jinak. a tak ruzne....

Fotky HTC i iP fotěj hrozný.... Ale táta má HTC HD a fotky vypadaj přetažený z PC suprově !!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu