WaRDoG Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 16, 2010 jo, jestli mas BC2 tak to je už od zítřka, jinak od 21. tuším... Citovat
James XR Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 17, 2010 Ta beta je jen na PS3 nebo i na Xboxu? Citovat
tekken90 Odesláno Červen 17, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červen 17, 2010 Medal of Honor Frontline HD na PS3 V roce 2002 představila EA světu průkopnickou hru Medal of Honor Frontline, která se stala obrovským hitem. Vystupuje v ní odvážný mladý voják, poručík Jimmy Patterson, jenž bojuje bok po boku se svými bratry během 2. světové války na německé frontě. O téměř deset let později už dostává výsadu vyprávět tento příběh někdo jiný - letos se Medal of Honor odehrává v Afghánistánu. Společnost Electronic Arts dnes oznámila speciální edici Medal of Honor exkluzivně pro PS3, která bude obsahovat klasickou verzi Medal of Honor Frontline, přičemž na platformě PlayStation 3 půjde o její premiéru. Frontline byla kompletně přepracována v HD, má lepší grafiku a obsahuje všechny nervy drásající bitvy původní verze. „Série Medal of Honor se vždy vyznačovala autentičností a úctou k vojákovi. Tento sentiment nebyl nikdy tak silný, jako teď,“ prohlásil Greg Goodrich, výkonný producent Medal of Honor. „Medal of Honor má na konzolích PlayStation dlouhou, dynamickou historii. Jsme rádi, že v této tradici můžeme pokračovat i dnes s naší speciální edicí Medal of Honor, která vzdává hold odkazu celé série na této platformě.“ Prodej speciální edice Medal of Honor pro PlayStation 3 bude zahájen 15. října 2010 v Evropě. ....................... Citovat
WaRDoG Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 17, 2010 na xbox byla beta odložena myslim Citovat
Duuku Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 18, 2010 Mam problem, kdyz hraju betu pokazdy se mi to po urcity dobe kousne a nejde nic delat krom vypnuti PSka, zadna jina hra mi to nedela :( Nedela to jeste nekomu? Citovat
James XR Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 21, 2010 Je už beta na PS store pro všechny? Kámoš to tam nikde nemůže najít a já bych si to chtěl u něj vyzkoušet, dkyž an Xbox ot zatím není :( Citovat
wrout Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 21, 2010 james: já myslel, že je jen k předobjednávce? duuku: mě to dělá taky Citovat
pozitro Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 21, 2010 No hrál jsem betu a zatím mě to moc nenadchlo... Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 26, 2010 Taky hraju betu, poslal sem nějakej feedback, ale moc mě to nebaví. Radši BF 1943 <3 Kupovat si to nebudu, možná když to dostane alespoň 9/10 ^^ Líbí se mi jak dusej xkaře, který pak na fóru zakládaj desítky výhružnejch topiců :). Citovat
braz Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 26, 2010 no ja bych rekl ze Ea chce docela konkurovat CoD: MW takže se asi budou snažit... no uvidime, zatim kazdy video co jsem videl vypadalo docela OK takze ja bych do toho klidne sel. Citovat
KukiCZ Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2010 já jsem to hrál asi 4 hodiny a můj názor je nekupovat!!Zlatý MW2 Citovat
Rocko Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 29, 2010 Vyšel 250 mb patch,stahuju tak uvidím co tam bude. Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 29, 2010 Teda si uplně nesem jistej co opatchovali. Lag po smrti pořád je, nastavení se pořád neukládá, HUD pořád blbne. Zatim sleduju jen opravení animačky granátometu. Citovat
Rocko Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2010 Hra mě včera chytla,už sem lvl 3 sniper tak mám novou lepší pušku :) Ale když hraju tu misi tak se mi stává že mi tam hra padne do menu,v team deadmatch mi to nedělá :/ Citovat
Rohlais Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 3, 2010 betu hraju od vcera a docela me to chytlo. zatim hraju jen ten TDM v tom kabulu. Bude to v poho hra az tam vsechno doopravi.. Citovat
LOPO_X Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2010 chtel bych si taky zahrat ale nemam klic :-( Citovat
LegionCZE Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2010 Taky mám betu od včerejška, a je to bomba, když pominu to zasekávání při zabití (mě) a sem tamlagy. kdo nemá klíč, může si koupit nové číslo časopisu Level, kde je zdarma pro všechny platformy. Citovat
Rocko Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2010 Mě nejvíc vadí padání hry při hraní mise, ten DM mě nebaví a za misi nemám skoro body když to pořád padá,dělá vám to taky ? Citovat
LegionCZE Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2010 Mě to nepadá, ale vždycky, když už mě zabíjí, tak se mi to sekne a já pak už jen vidím svoje tělo, což mě štve, protože nemám šanci nějak reagovat. Ale jinak je to fakt bomba, dost o tom přemýšlím. Citovat
Rohlais Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2010 klic se da sehnat na facebooku, to je asi nejlehci moznost. Staci mit profil na fcb, poslat 3 pratelum pozvanku a bejt fanouskem medalu, takze otazka 2 minut a klic mate zadarmo.. Citovat
Rocko Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2010 Lag po smrti mám taky ale moc mi to nevadí,to spíš už že mi moc nejdou boje na bližší vzdálenost to střílím všude okolo ale soupeře nezasáhnu :D Citovat
forlanek Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2010 klic se da sehnat na facebooku, to je asi nejlehci moznost. Staci mit profil na fcb, poslat 3 pratelum pozvanku a bejt fanouskem medalu, takze otazka 2 minut a klic mate zadarmo.. jak se prosimtě jmenuje ta stránka na kterou mám pozvat ty 3 přátele ? Citovat
WaRDoG Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2010 mně to píše: We're sorry. You do not meet the requirements to enter this website nevíte co s tím? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.