Srig Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Já nejradši hraju taky combat mission nebo team assault. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Sorry za další příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 @Srig: Nedostáváš body za to že kempíš někde se sniperkou, ale hlavně za to jak plníš objectives v jednotlivých módech. V team assaultu se pak započítává K/D ratio... Já hraju Objective raid a Sector control. Combat missions sou taky fajn, ale ty hlavně Helmand valley bejvá nechutně prošpikovaný sniperama... TIER 1 mód mě moc baví, chybí poslední dvě nejtěžší mise... Ale nejvíc se asi zapotíme při trophy Fire Controller, odsnajproval sem si killstreak 535 a nějakej frajer mě podříznul... Sem vzteky málem rozflákal ovladač ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 @Srig: Nedostáváš body za to že kempíš někde se sniperkou, ale hlavně za to jak plníš objectives v jednotlivých módech. V team assaultu se pak započítává K/D ratio...Já hraju Objective raid a Sector control. Combat missions sou taky fajn, ale ty hlavně Helmand valley bejvá nechutně prošpikovaný sniperama... TIER 1 mód mě moc baví, chybí poslední dvě nejtěžší mise... Ale nejvíc se asi zapotíme při trophy Fire Controller, odsnajproval sem si killstreak 535 a nějakej frajer mě podříznul... Sem vzteky málem rozflákal ovladač ^^ tak právě Helmand Valley je na trofej Fire Controller nejlepší, není to zas tak těžké, když jsem dal těch 96:5 tak jsem to dal za hru myslim 3x a jinak už jsem to dal alespoň 15x jednoduchá strategie, sniper a pak už jenom posíláš jeden air strike za druhým, hlavně na druhém a třetím stanovišti nahrabeš nejvíc bodů, samozřejmě pokud hraješ za útočící tým btw přidám si tě do friends ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Počkám si až budu mít level na supressor, abych nebyl tak snadnej terč pro snipery a pak to zkusim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 ten ti je celkem k ničemu když tě mají snipeři jako na dlani, tahle trofej jde dát jedině pokud hraješ za snipera, pokud rushuješ dřív nebo později to schytáš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Hohó tak sem se konečně dostal k 600 kill streak a vytužený trofeji a K/D ^^. Pro ty kdo se chystaj udělat a neni jim trapný jen kempit a snajpřit, v Shahikot mountains když hrajete za obránce a obsaděj první bod (crashed Chinook). Spawnete se poblíž takový jeskyně a tam je naprosto perfektní sniping spot, kde ste krytý téměř ze všech stran. Kdyby mě nezastavil konec mise a líp mířil se supportama, určitě bych dal mnohem víc. @HOW3N: Pokud se nepletu tak supressor de dát i na sniperku a minimalizuje (nebo úplně ruší) záblesk při výstřelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 dal jsem max level za snipera a na snipu opravdu tlumic dat nejde, btw gratuluju dal jsi to take za snipera ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Jojo, neni to tak těžký jak to zní, když to zvádne i taková lamka jako já. Stačí si najít dobrý krytí, umisťovat offensive supporty ve správnej čas na správný místo a moc nevystrkovat hlavu... Škoda že nejdou ty tlumiče, ale zrovna sem dal tušim osmej level za snipera a dostal sem weapon supressors, těžko říct jak to funguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Singl dokoncen - obcas trosku zahaprovalo AI, ale jinak perfektni atmosfera - jako bych v tech horach byl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Jojo, neni to tak těžký jak to zní, když to zvádne i taková lamka jako já. Stačí si najít dobrý krytí, umisťovat offensive supporty ve správnej čas na správný místo a moc nevystrkovat hlavu...Škoda že nejdou ty tlumiče, ale zrovna sem dal tušim osmej level za snipera a dostal sem weapon supressors, těžko říct jak to funguje... no možná to jde dát na ty poloautomatické pušky, ale to se nebere jako snipa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 No na M21 přidělat de a M21 je poloautomatická odstřelovací puška, stejně jako M24 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 jo, ale nedáš si na to scope a na dálku s tím vidíš prd, navíc nedáváš na jeden zásah kill Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 M24, jak říká HOW3N mi přijde daleko použitelnější. Nevíte jestli na ní je ještě nějaká lepší optika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 akorát se ti změní trochu scope (ten kříž a čárky uprostřed) pokud vim, ale nepřibližuje víc než ten původní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Ako mate nastavenu Sensitivity - v nastaveniach ovladaca?.....Viem asi, ze kazdy inac, len som chcel vediet najlahsiu variantu na mierenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 na to si musíš přijít sám :) já mám třeba krapet pod polovinou (MoH nemám ale u jiných stříleček..) je to sice na úkor rychlosti ale zas jsem s tím přesnější... když mám sensitivitu vysokou tak jsem třeba rychlejší ale někdy se mi stane že borce přejedu a vystřelím vedle a pak mi jeho kulka přistane přímo mezi očima :D ... každej má v palcích jinej cit a vyhovuje mu to jinak ;) a taky je to otázka tréningu... můžeš mít sensitivitu na max. a sázet headky jednu za druhou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Ako mate nastavenu Sensitivity - v nastaveniach ovladaca?.....Viem asi, ze kazdy inac, len som chcel vediet najlahsiu variantu na mierenie já mám asi tak 2 nebo 3 čárky od konce... ale samozřejmě je to o citu, jakmile zjistím, že jsem se stávající sensitivitou pomalý, tak ji ještě zvedám, v BBC2 jsem jí dřív míval tak 3 od konce a po čase jsem to hodil na max Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRryCZ Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Nechce někdo večer zahrát??? Headset mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Konecne jsem dojel taky ten singl po 14ti dennim pareni MP.Singl me hodne bavil je to perfektne atmosfericky jen skoda,ze je hodne kratky....Ted uz jen Tier 1 Mod a platina je doma :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Doporučuju při TIER 1 naplno používat systém krytí. Pro někoho to může bejt nepřirozený používat najednou L1 pro zaměřování a zároveň L2 pro krytí (možná to de přenastavit), ale je to mnohonásobně jednodušší. Kromě poslední mise sem nic nemusel dělat víc něž jednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Doporučuju při TIER 1 naplno používat systém krytí. Pro někoho to může bejt nepřirozený používat najednou L1 pro zaměřování a zároveň L2 pro krytí (možná to de přenastavit), ale je to mnohonásobně jednodušší. Kromě poslední mise sem nic nemusel dělat víc něž jednou. tak L2 asi používá většina lidí, já třeba jo, i když sem to procházel poprvé na hard, spíš řekni jak je to s časem, protože když se hodně kryješ a dlouho čekáš, tak se dost zdržuješ, jak velké jsi měl časové rezervy? většinou je na misi tak 20, 25 nebo 30 minut, já zatím dohrál jen první a tam jsem měl čas 24:08 z 25 (takže to bylo docela těsný) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Já L2 na hard nepoužíval protože to téměr nemělo smysl, až na pár míst v několika misích sem všechno prošel rambo stylem... S časem je to celkem v pohodě, ve většině misí jsem měl 4-5 minut rezervu, v poslední misi snad dokonce 8 protože sem měl hodně headshotů atp... Jedinej problém může bejt v misi Belly of the beast, tam to je docela těsnovka, zbejvalo mi asi 40 sekund a to sem na spoustu desítek vteřin zastavil čas headshotama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 kdyby měl někdo zájem o placené DLC do MoH, které vychází již tuto středu a bude obsahovat nový mod a nové mapy, tak at si zamluví svůj slot zde: http://console-forum.net/tema/105633-k-medal-of-honor-dlc cena je opravdu zanedbatelná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Zdravim, prosimváš, jak je to s tím Online passem? Dá se stáhnout z něčího účtu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.