Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 180
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
ne, musíš si ho koupit na tom účtu na kterém chceš hrát

To si nejsem jistej... Tušim že na fóru ps3trohpies.org několik lidí psalo že de sdílení accountu s Onlline Passem bezproblému. Online Pass je sice svázanej s EA accountem, ale minimálně DLC Clean sweep by měl běžet na všech accountech konzole, na který je acc s Online passem a staženym Clean sweepem.

Ale nemůžu soudit osobně sem to ještě nezkoušel, možná máš pravdu

Odesláno
To si nejsem jistej... Tušim že na fóru ps3trohpies.org několik lidí psalo že de sdílení accountu s Onlline Passem bezproblému. Online Pass je sice svázanej s EA accountem, ale minimálně DLC Clean sweep by měl běžet na všech accountech konzole, na který je acc s Online passem a staženym Clean sweepem.

Ale nemůžu soudit osobně sem to ještě nezkoušel, možná máš pravdu

jako určitě bych za to ruku do ohně nedal, ale myslím si to

Mimochodem taky vám pořád Clean sweep nejede? Že se konzole lagne při loadu?

ano nejde to, alespoň vím, že to není jen můj problém... ale přitom je ve hře kolem 150 hráčů :O

Odesláno
MALY NAVOD AKO SPOJAZDNIT MRZNUCE DLC:

takze, game data som vymazal, hru znova nainstaloval, este raz stiahol online pass(treba ho stiahnut z toho uctu, kde ste ho prvykrat zadavali...trosku som s tym mal problem spomenut si, kedze mam 5 uctov,ale na treti pokus to vyslo), stiahol Clean Sweep, restartoval konzolu a....je to funkcne!!!

nechápu proč jsi mazal i online pass, ten na to nemůže mít vliv, s tím game data je to ale dobrý nápad... než to zkusím, napiš sem jestli se ti to poté ještě vůbec někdy seklo, třeba za dva dny, díky...

Odesláno

ja som online pass nevymazal, ale po vymazani game data sa mi aj online pass zrusil, tak som ho stiahol dodatocne (uz som nemusel rucne zadavat ten kod,iba ma vyzvalo, aby som ho este raz stiahol)....a hral som to v noci asi hodinu a zatial v pohode (bavim sa zatial iba o Clean Sweep)...Hot Zone som zatial nekupoval...napiste aj ostatni postrehy z tychto dvoch DLC - nepodarkov!

Odesláno
dneska mi šlo víceméně vše v pohodě až na Team Assault, který mi od vydání těchto DLC nefunguje vůbec :( taurus: tobě jde Team Assault?

nemal som s Team Assault zatial problemy.....skus game data preinstalovat, tak ako som pisal, nic s tym nestratis (zostanu ti savy, hodnotenia v tabulke, vsetko), zabere ti to par minut a uvidis...mne to pomohlo, zatial...

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu