Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Medal of Honor 2010

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 180
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Zdarec. Doufám, že jsem tu dobře. Mám dotaz ohledně nového Medal of Honor na PS3 od EA Sports. Podařilo se vám hru také dohrát za neskutečných zhruba čtyři a půl hodiny? Vůbec to totiž neodpovídá ceně této hry. Dát takové peníze a po krátké chvíli vidět běžet titulky??? Nebo jsem někde udělal chybu? V menu PS3 se mi totiž u informací objeví, že hru mám dohranou na 27%. Takže pokud někdo ví něco víc, předem díky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdarec. Doufám, že jsem tu dobře. Mám dotaz ohledně nového Medal of Honor na PS3 od EA Sports. Podařilo se vám hru také dohrát za neskutečných zhruba čtyři a půl hodiny? Vůbec to totiž neodpovídá ceně této hry. Dát takové peníze a po krátké chvíli vidět běžet titulky??? Nebo jsem někde udělal chybu? V menu PS3 se mi totiž u informací objeví, že hru mám dohranou na 27%. Takže pokud někdo ví něco víc, předem díky...

bohuzial tento "problem" ma vacsina dnesnych fps hier

Odkaz ke komentáři

singl je krátky a lehký i na hard. ty procenta znamenají že nemáš všechny trofeje, proto máš jenom 27%.
bohuzial tento "problem" ma vacsina dnesnych fps hier
je to trapné, já si to KOUPIL na PC a odehrál jsem tak 2 hodiny, super vědět že jsem v půlce... příště jim tak na...t

ano je krátký ale komu to vadí? u takovéto hry jde stejně hlavně o multák a singl je jen zpestření, pochybuju, že někdo z vás šel do hry kvůli singleplayeru... já třeba jak u MoH tak u BBC2 začal rovnou multákem a single jsem odjel až na konec jen kvůli platinovce, kdyby tam nebyl vůbec, tak by mi to nevadilo...

Odkaz ke komentáři

Zdarec. Díky za odpovědi.

S těmi procenty jsem si to tak nějak myslel, že se to týká těch trofejí, ale pořád jsem doufal...

Grafika a hratelnost je fakt dobrá(i když pokulhává za Call of Duty na PC) a na multiplayera slyším jen chválu. Mě zatím chybí přístup na internet a taky Medala samotného jsem si nekupoval, byl součástí nově koupeného PS3. Do té doby jsem o něm nic neslyšel, teď už vím, že samotný MoH bych si už kvůli té krátkosti za tak nehorázné peníze nekoupil. Ale tak to dělají se vším. Jen chtějí vždy a všude z lidí něco vytřískat. A pak člověk nemá stahovat. Slyšel už někdo něco o čipu???

Snad dojde časem na multiplayera, aby MoH neležel jen tak zaprášený. Jinak z příběhu samotného a logiky spolubojovníků jsem byl opravdu chvílemi unešen. O to horší bylo spatřit proklaté závěrečné titulky. A také by nebylo nad češtinu do této hry.

Přeju hodně herních úspěchů...

Odkaz ke komentáři

Tak včera jsem dostal hru a single je celkem dobrej až na to že v některých misí jsem měl docela velký pokles FPS, jinde to zas běželo dobře. MP mě zatím baví ale asi to bude tím že dělám trofeje, až to dodělám tak jsi nějak neumím představit že bych tohle hrál každý den, je to docela nudný a pořád dokola, přece jen v BC2 hrajete třeba na hodnost a statistiky a zabaví vás to na dlouho, v cod zase hrajete na prestige. Tady uděláte ten lvl 15 a nic moc dál už to rozvíjet nejde, zde se mohly Dice inspirovat od cod nebo i z BC2. A poslední věc co mě dost překvapila je že to hraje strašně málo lidi, v tom výběru modu je vždy online max 5000 lidí, což mě teda přijde hodně málo. Až tam udělám platinu tak to asi pošlu dál, opravdu to není moc zajímavá střílečka.

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

chci se zeptat, v multiplayeru... cuka se vam? jako by hrozne padalo FPS? Hlavne v hodne narocnych castech map, nebo kdyz je na obraze hodne bojovniku. Proste mam pocit, ze najednou hra jede v nejakych 20 fps :(( pak kdyz je klidnejsi cast, tak to zas jde plynule.

Jinak MP je libovej, je to jinej styl nez BFBC2 a je to dobre, kdyby DICE udelalo hru stejnou jako pred 2 lety BFBC2, asi by byly vsichny sklamani. Takhle je to rozdil. I kdyz hrat za OPPFORCE je fakt nuda :( maj divne udelany zbrane:D AK47 s laserovym zamerovacem je fakt k smichu.

Ale fakt to snizovani fps je hrozny, doufam, ze to nejak odladej nejakym patchem, napr poletujici kousky papiru jsou fakt zbytecna zatez fps.

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

panove poradte mi. koupil jsem nedavno pouzitou MoH, ale puvodni majitel neni schopen rict, jestli byl online pas pouzit nebo ne.

ta hra byla nejak syna nebo co, takze to prej nevi.

da se nejak zjistit, jestli ten kod byl nebo nebyl pouzit, aniz bych ho musel zadavat v ty hre?

protoze mam obavu, ze kdyz ho zadam, tak mi to bud napise ze byl pouzit a nebo ho prijme a tim padem uz pouzit bude...;-(

a ja bych zatim nechtel ten kod pouzit ( samozrejme v pripade ze jeste pouzit nebyl).

nebo kdyz ho do ps3 zadam, da mi jeste ne vyber jestli ho ma nebo nema pouzit ?

dik za info

Odkaz ke komentáři

panove poradte mi. koupil jsem nedavno pouzitou MoH, ale puvodni majitel neni schopen rict, jestli byl online pas pouzit nebo ne.

ta hra byla nejak syna nebo co, takze to prej nevi.

da se nejak zjistit, jestli ten kod byl nebo nebyl pouzit, aniz bych ho musel zadavat v ty hre?

protoze mam obavu, ze kdyz ho zadam, tak mi to bud napise ze byl pouzit a nebo ho prijme a tim padem uz pouzit bude...;-(

a ja bych zatim nechtel ten kod pouzit ( samozrejme v pripade ze jeste pouzit nebyl).

nebo kdyz ho do ps3 zadam, da mi jeste ne vyber jestli ho ma nebo nema pouzit ?

dik za info

cus snad ti poradim...

CO já vim tak muzes mit 2 keye...jeden na Online a dalsi na pridavne zbrane(limited edition) pokud ten pan ma tu hru jako prvni majitel tak snad nemuze bejt tak blbej aby nevedel ejstli je pouzitej....za kolik ji od nej kupujes,

Odkaz ke komentáři

no, kdyby to byla tak jednoduchy, tak uz to vim...jenze...jenze ta hra nebyla puvodne toho chlapa, ale pokud jsem to dobre pochopil, tak tam jsou nejaky slozity rodinny vztahy nebo co ( a popravde, je mi to i celkem jedno) a jemu v podtstate ta hra zbyla .

no a ted jsem ji koupil ja , teda si asi pred 14 dnama a ted me napdlo, jestli je ten kod pouzitej. on to nevi a nemuze to nijak zjistit, takze potrebuju nekde nejak overit pouzitost kodu...

cena byla vic nez prizniva, takze i kdybych mel ten kod koupit znova, stoji myslim 270 kc, tak se mi to vyplati.

nicmene, kdybych ho kupovat nemusel, tak by to bylo jeste lepsi...;-)

Odkaz ke komentáři

pokud vim tak v normalni verzi, ten online kod, prida pouze moznost sosnout cleansweep a hotzone mod... coz stejne nikdo nehraje, takze ani neni o co stat. Coz bych se mel stydet, ze to nevim presne, protoze MOH hraju ted porad online, ale to bude tim, ze sem ten kod zadal a neresil sem co ma nastarosti nebo nema... v BFBC2 pridava mody do map, ale tady??? :P

Odkaz ke komentáři

to je asi to sami jako s cd keyem od windows... taky kdyz koupis nejakej na aukru, tak nez ho pouzijes nebudes mit 100% jistotu jestli byl nebo nebyl pouzity... (jo to nebyl dobrej priklad :D ale vsichni snad vi jak to myslim :D - 1 klic na dvou PC online neni nic dobreho =)

u single je ti vcelku k nicemu. Ale obavam se, ze to opravdu jinak nez ze ho vyzkousis nezjistis =).

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...

Tier 1 muzes hrat az kdyz hru dohrajes, ale nezalezi na jakou uroven, staci jen dohrat... jenze jestli ji nejdriv dohrajes na easy, pak dohrajes Tier 1 - v tom pripade nevim jestli se bude pocitat i hard... ale rekl bych ze ne, protoze je to jinej mod, je online, atd...

ja to nejdriv dohral na hard a pak tier 1, takze neporadim... ale hard neni tezkej, takze :-)....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu