Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 180
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Tak kampan dohrána na hard... Ted bych rád napsal svoje hodnocení....

Singleplayer:

No, jak bych to popsal, hra je proti MP opravdu otřesná a nemá takřka žádnej příběh, atmosféra žádná, doba hraní je taky naprd, nevím kolik přesně ale myslím že jsem to dohrál během 3-4 Hodin!!! Nepřátelé jsou naprosto stupidní a když hrajete na hard, je to jako kdyby jste v normální hře hráli na easy, hrozně lehký.... Nevím jak ostatní ale podle mě je to jeden z nejhorších singleplayeru za pár let, a na to že je rok 2011 (hra byla vydana v říjnu 2010) bych něco tak hroznýho nečekal... Ale co bych mohl čekat když to dělalo jiné studio než DICE (ty by to zmákly daleko lépe)...

Hodnocení: 4/10 (možná tak 3,5/10...)

Multiplayer:

O dost lepší jak ten otřesný singleplayer, a to asi hlavně kvůli tomu že multák dělali borci z DICE a né nějaký tajtrdlíci z Danger Close co dělali Singláč... Modu a zbraní je tu sice opravdu málo ale věřte mi, opravdu vás to zabaví, a to na dlouho, dodělat jednu classu na 15 level taky trvá více než 10 hodin, takže pokud chcete být v Multáku ty "nejlepší" tak nad tim strávíte určitě více jak 30 hodin, což je slušná doba! Map je tu taky celkem málo, ale jsou dobrý! Sice bych něco takovýhleho od DICE nečekal po skvělym a excelentnim Battlefieldu Bad Company 2 ale je to přesto pecka!

Hodnocení: 7/10 (7,5/10)

Finální verdikt:

Ikdyž je multiplayer skvělý tak mu to singleplayer hodně kazí, přijde mi to jako by to byli úplně odlyšné hry, ikdyž mě ve hrách moc kampaně nezajímájí a hraju je většinou jen kvuli achievementům, musím ale říct že tenhle singl se opravdu nepovedl!

Konečné hodnocení: 6/10 (kvuli tomu hroznému singlu...)

///

btw: 47 z 50 ajchů hotovejch (1 zbýva v SP - dohrát hru v Tier 1 Modu, a 2 z MP - dosáhnout max. level (15) v jedný classe a dostat všechny offensive "killstreaky" nebo něco podobného) :)

Odesláno

No já bych s tebou rád zahrál, mužem dát třeba Killzone 3 ale hry hraju kupuju atd hlavně jen na xbox a na PS3 jsem třeba jen 2x za měsíc, xbox my přijde pohodlnější,... Ovladač, menu, atd... Já si naposledy koupil hru na PS3 alespon rok zpátky (krom Killzone 3 Helghast Edice která je exkluzivitka pro PS3 a já jí prostě nemohl odolat) ...... Jedu hlavně jen XBOX :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu