Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 63
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

pochybuji ze by tam davali novy HW .. uvedomte si ze pravdepodobne firmware bude stejne pro obe verze (nechce se mi verit ze by vychazely 2 verze firmware pro kazde psp zvlast). Podle mne by mohli dat jinou baterii nebo ji ulozit jinak , pak by mohlo ubrat na tlousce , mozna lepsi display , mozna vetsi flash pamet Nebo jeste jedna ctecka pametovek. Nic vic necekam

Odesláno

Sony určitě hondě omezí hraní iso her - když to nejde softwarově, tak to půjde hardwarově - stejně tak jako u PS2 (já vím, na PS2 jdou hrát pálený hry, ale když opomenu čip, tak jebačka se swapmagicem a záslepkama taky není zrovna nejpohldlnější řešení - i když to funguje ;) )

myslím, že placek nebude s těma pamětma daleko od pravdy

mimochodem, já nechci by sony dělala na nějaké nové PSP2, může sem tam něco upravit na stávající, ale novou zatím nevydávat - jen ať si vývojáři her poradí s tím, co mají ....

Odesláno

Osobne nechapu az na detaily co zlepsit:

Tvar: akorat tvar ma skvelej design a vsechno (mozna neco kosmetickyho)

Velikost: mensi ? a jak na tom pak budete chtit hrat ? uz tak je to dost titerny

Váha: to se da zlepsit ale je to detail 260g neni moc

HW: mozna uplne bloknou ISA a HB to jo.ale pridat tam neco novyho tak se jim nebude prodavat stary PSP treba kdyz daj do nej kamerku kdo si pak koupi tuhle co ted je.

SW: stejnej jako u PS2 a PS2 Slim i PS1 a PSone,mozna jenom naka supr ochrana ale to bude i u staryho

celkove bloknou ISO hry a HB urcite a mozna to bude trosku hezci no....me se ale libi jak je

• 2 weeks later...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu