tmatura Odesláno Květen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2007 mohlo by ubrat na tloušťce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Květen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2007 ..třeba to nebude mít ten infraport kterej tam je na nic a to umd by mohly dát pryč ..ale to pochybuju :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Květen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2007 to Brake: to tlacitko je fakt na blbym miste uz sem si to 2x pri hrani Loco Roco nechtene vypnul jak to prozivam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Květen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2007 odstranil bych display Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2007 odstranil bych display :lol: tj...a třeba ještě čtečku na karty a baterku co?? morrore ty seš až moc velkej sadista.....jako třeba osekat člověka to by ti šlo..ale psp radši nech jak je:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Květen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2007 Nacpou tam spíše nějakou Nand Flashku 8GB.A je po ISO hrách! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2007 husty kdyby byli penizky tak mozna ale takhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 Chlapi ste fakt čajíčci jestli vám psp připadá težký a neudržíte ho.Spíš by se hodil ještě jeden slot na paměťovku.A s dýlkou psp se budem muset smířit jestli chcem mít velkej display.Sem pro změnu tlačítka pro zapnutí.Ale jinak do new psp nejdu.By musel fakt přkvapit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 tjn souhlasim s petersem ale je pravda ze kdyz nekdo jen celej den smazi neposiluje tak asi nema moc sily a potrebuje lehci psp zkuste 50 minut zvedat cinky 6kg n ajednu ruku pak vam psp pride uplne lehoucky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 pochybuji ze by tam davali novy HW .. uvedomte si ze pravdepodobne firmware bude stejne pro obe verze (nechce se mi verit ze by vychazely 2 verze firmware pro kazde psp zvlast). Podle mne by mohli dat jinou baterii nebo ji ulozit jinak , pak by mohlo ubrat na tlousce , mozna lepsi display , mozna vetsi flash pamet Nebo jeste jedna ctecka pametovek. Nic vic necekam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 Sony určitě hondě omezí hraní iso her - když to nejde softwarově, tak to půjde hardwarově - stejně tak jako u PS2 (já vím, na PS2 jdou hrát pálený hry, ale když opomenu čip, tak jebačka se swapmagicem a záslepkama taky není zrovna nejpohldlnější řešení - i když to funguje ;) ) myslím, že placek nebude s těma pamětma daleko od pravdy mimochodem, já nechci by sony dělala na nějaké nové PSP2, může sem tam něco upravit na stávající, ale novou zatím nevydávat - jen ať si vývojáři her poradí s tím, co mají .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 já teda nevim, ale co se vám na tomhle psp nelíbí???a když příde (o čemž silně pochybuju) nový psp tak mě to nějak netankuje, protože peníze investuju do jinejch věcí než do novýho psp :roll: ... a co je na psp těžkýho pro krista pána :lol: :lol: to teda fakt nechápu.... :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 cim bude PSP lechci tim to podle mne bude horsi, protoze ani nebude citit jestli neco drzite :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 Myslim že Sony dá do new PSP stejne soft jako do toho nynějšího... Ale já bych ocenil menší tloušťku, lepší baterku, hmotnos mi neva ale nestěžoval bych si, ještě jeden analog a 8GB flash.... a aby se prodávalo i white :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Challenger Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 Osobne nechapu az na detaily co zlepsit: Tvar: akorat tvar ma skvelej design a vsechno (mozna neco kosmetickyho) Velikost: mensi ? a jak na tom pak budete chtit hrat ? uz tak je to dost titerny Váha: to se da zlepsit ale je to detail 260g neni moc HW: mozna uplne bloknou ISA a HB to jo.ale pridat tam neco novyho tak se jim nebude prodavat stary PSP treba kdyz daj do nej kamerku kdo si pak koupi tuhle co ted je. SW: stejnej jako u PS2 a PS2 Slim i PS1 a PSone,mozna jenom naka supr ochrana ale to bude i u staryho celkove bloknou ISO hry a HB urcite a mozna to bude trosku hezci no....me se ale libi jak je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 :lol: lol co máte s tim blokovánim, stejně to hackeři zase přejdou :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 :lol: lol co máte s tim blokovánim, stejně to hackeři zase přejdou :roll: to je jasny, ale za jak dlouho... vem si jak dlouho trvala ta-82... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 To je pravda ;) Do tý dobry budu hrát originálky :lol: :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 tak novy pspo si urcite kupovat nebudu,nemam vubec prachy a moje co mam ted mi bohate staci :) na novym by mohli dat lepsi baterku aspon tak aby vydrzela 2x vic nez ted a mohli by tam dat nejakou zasuvku na zalozni pametovku,nebavi me furt sebou tahat pametovku v mobilu a dycky to prendavat..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 To je pravda, mohly by vydat tak 2x nebo 3x silnější baterku... (hned bych do ní šel) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Květen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2007 ja bych si ho koupil, jen kdyby byly nejaky zasadni zmeny, treba kdyby jeste vylepsili grafiku...ale to by asi uz neslo...no stejne bych si ho koupil az kdyby nekdo prolomil soft.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xetron Odesláno Květen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2007 Podle toho co by se vylepšilo A taky podle toho by se dalo hrát isa tak bych si ho koupil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmatura Odesláno Květen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2007 abych si ho koupil tak by muselo mít integrovanej HDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Květen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2007 abych si ho koupil tak by muselo mít integrovanej HDD Hmm...ale je to možný, třeba tam fakt bude :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xetron Odesláno Květen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2007 Pokud bude lehčí tak myslim že ho zrovna harddiskem zlehčovat nebudou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts