GameEs Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 No tak sem zkuste psát hry co mají dobrou jednu s největších slabin her - příběh. :D Jako co se týče filmovýho zážitku tak mě pohltil Brutal Legend, zábava od začátku do konce, příběh měl hlavu a patu i když to nebyl hollywoodskej trhák :D. Na ps3 je Uncharted 1,2; ale na xku nevím jakou podobnou hru si zahrát tak sem založil tohle vlákno :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 nfs carbon jedna z nejlepsich her a taky cod6 zatim narez :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 libil se mi resident evil 5 tahle serie je celkove jedna obrovska linie promysleneho pribehu pak bych taky doporucil devil may cry 4 edit:kubo carbony mi neprijdou moc propleteny co se tyce pribehu xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 jednu s největších slabin ^^ :D NFS undercover se taky povedlo ... možná i GTA IV? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Fable ? Alan Wake ? nfs carbon jedna z nejlepsich her a taky cod6 zatim narez :D jasně... obě dvě maj úžasnej a nezapomenutelnej příběh... mg :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 CoD6 má příběh naprosto na hovno, a závodní hru s promyšleným příběhem sem v životě neviděl xD. Fable j díky ten zkusim. A Alan Wake ještě nevyšel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stifmayster Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Fable II určitě ten má super příběh, ale co se tíče nfs ? to si děláte prd3l doufám ? To má nějákej příběch? Alan wake nevisel takže nevím Brutal Legend má super humor ale co se tíče GTA IV tok to určitě doporučuji fakt masakr Bioshock je taky super brother in arms 3 taky není k zahození.COD 6 je sled akčních scén příběch je úplně na h*vn* . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Gear of war 1 a 2? :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Ethernal Sonata.....Hov*da? Nikdo nezmínil JRPG ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sram_a Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 wanted,dead space, a fable 2 a geary 1,2 určitě skus :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Pro mě Gears of WAr 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 ale tak vite co byla to moje prvni hra je to takovej old school byl jsem z toho nadsenej je to kazdyho nazor :D JO A JESTE MIRRORS edge :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stifmayster Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 wanted,dead space, a fable 2 a geary 1,2 určitě skus :) wanted to je srágora se zbitkem souhlasím.I kdyz Gears je slátanina ale super podaná hrači takže padesát na padesát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 no zavodni hra s pribehem tu je, ale je to cela serie od NFS Underground 2 - Nfs Carbon pak uz ty pribehy nenavazuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Ethernal Sonata.....Hov*da? Nikdo nezmínil JRPG ? On bude spíš problém v tom, že zrovna moc kvalitních JRPG na next geny nevyšlo... a Gejms to nehraje xD (noob xD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stifmayster Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 On bude spíš problém v tom, že zrovna moc kvalitních JRPG na next geny nevyšlo... a Gejms to nehraje xD (noob xD) Ethernal Sonata jsem nehrál ale všíchny kdo to hráli tak říkaly že je to super a to byly lidi který JRPG nehrajou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 tak jak už řekli ostatní Fable 2 nebo taky z nových Dragon Age Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stifmayster Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 tak jak už řekli ostatní Fable 2 nebo taky z nových Dragon Age O Dragon Age jsem začal taky premyšlet ale vadí mi že je to fantasy . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 nikdo nerekl jeste Mass Efect myslim ze tahle hra ma nejlepsi pribeh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasisko Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 nikdo nerekl jeste Mass Efect myslim ze tahle hra ma nejlepsi pribeh RPG typu mass effect nebo třeba teď nový dragon age tak u těchto her musíš umět (průměrně aspoň) anglicky jinak si moc příběh asi neužiješ8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 On bude spíš problém v tom, že zrovna moc kvalitních JRPG na next geny nevyšlo... a Gejms to nehraje xD (noob xD) Mě nebaví RPG jako žánr ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JetthroCZ Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Jeden z nejlepsich pribehu ma serie MGS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 assassin creed 1,2..dvojku tea jeste nehraju, ale jednicka me moc bavila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull1468623759 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Jeden z nejlepsich pribehu ma serie MGS. Souhlasím ale ten není na Xbox (obrovská škoda ) ale jinak MGS super hra se super příbjehem a když usme utoho tak se už teším na FF XIII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JetthroCZ Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 assassin creed 1,2..dvojku tea jeste nehraju, ale jednicka me moc bavila Presne naopak. Jednicka byla nechutne stereotypni. Zato dvojku tedka hraju, a pribeh se neustale rozviji. Vetsi propracovanejsi mesta, skvela grafika, plno novych ukolu, atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.