citronada Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Čaute všichni chci se zeptat nevím kolik z vás tu chodí ještě na školy (asi dost ..) ale chci se zeptat co děláte když se vám nechce do školy ? .. prostě jak předejít tomu abyste šly do školy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 kdyz se mi nechce do skoly,tak tam jit musim,takze proste jdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 S.i.m.u.l.a.c.e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Jít do školy po 2x hodině je ti blbě a jdeš domů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 simulace, a když už tam jdu tak to všem zpříjemním a dávám učitelům najevo jak tam snima nechci bejt až mě pošlou domu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 hospodu otevíraj v 9.. tak do 8:30 spim a pak jdu do "školy" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 normalne dat srazik s kamosama pred skolou a jit nekam na kafe.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Když se mi nechce tak nejdu prostě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
citronada Odesláno Listopad 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Když se mi nechce tak nejdu prostě :D To by mě zajimalo jak pak řešíš omluvenku .. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 lol to ja simuluju ...rodice me to celkem dost zerou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 To by mě zajimalo jak pak řešíš omluvenku .. :D asi si ju napise ne? o_O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 To by mě zajimalo jak pak řešíš omluvenku .. :D hele podle tvyho podpisu si největší frajer co se kdy narodil, tak nebud srab a omluvenku si napiš sám ;) :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 to ti rodice nedovoli kdyz je prosis treba rano ze ti je blbe.... nenapisou ti omluvenku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 nahral sem teplomer ale trochu sem to presral a dal sem si tam asi 39 bo nak tak ale k doktorovi sem nastesti nesel :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Tu jste takový frajeři a hledáte způsob jak nejít do školy... Kdo vás tam nutí chodit,pokud to není ZŠ což je povinná školní docházka? A když to tak chcete ojebat,zajímal by mě váš prospěch frajeři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Když se mě do školy nechce tak proste nejdu, probudim se a zalehnu a spim dál....cokoliv okolo ignoruju :D...prostě nejdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Preju vam stejnou tridni co mam ja... Striktni rizeni podle skolniho radu (omluvenka do 3 dnu, max. 10 dni RD za rok nebo za kolik, nemoc atd atd - razitko od lekare...) Zavisi hodne na skole... na nektere skole se to neresi na nektere se to resi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Preju vam stejnou tridni co mam ja...Striktni rizeni podle skolniho radu (omluvenka do 3 dnu, max. 10 dni RD za rok nebo za kolik, nemoc atd atd - razitko od lekare...) Zavisi hodne na skole... na nektere skole se to neresi na nektere se to resi.. 99% lidí co se tu ulívá chodí za ZŠ ...... :? Na takové střední škole se to řeší jinak,ale to poznají :lol::coolgun: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Preju vam stejnou tridni co mam ja...Striktni rizeni podle skolniho radu (omluvenka do 3 dnu, max. 10 dni RD za rok nebo za kolik, nemoc atd atd - razitko od lekare...) Zavisi hodne na skole... na nektere skole se to neresi na nektere se to resi.. u nas je omluvenka do 3 dnu,třídní na to docela dbá,ale tedka u jednoho mu to zatím omlouvá na měsíc ptz se nemuzou dohodout jestli chybel nebo ne... ale jinak je na to přísná. RD-2 za pololetí co se týče razítka od lékaře tak já když jsem jednou chtěl razítko od doktorky tak mě ho v pohode dala,ale rikala že to není její povinnost dávat razítko takže s tim může jít škola do prd*le Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 co se týče razítka od lékaře tak já když jsem jednou chtěl razítko od doktorky tak mě ho v pohode dala,ale rikala že to není její povinnost dávat razítko takže s tim může jít škola do prd*le Jestli odmítneš donést potvrzení od lékaře,škola si ho může vyžádat od doktorky a jsi v prd*li. :P:P:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Do školy musim i když nechcu , občas nechodim na první hodiny a v pátek většinou poslední :-) , když nechci na praxi tak prostě nejdu omluvenku si napíšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 pěkný fajnovky jste :P když do školy nechci...tak jdu. Je to pro moje vlastní dobro, protože nesnášim dohánění a dopisování. Navíc hodně učitelů ti řekne že v dnešní internetový a komunikační době neni problém si to za 10min sehnat přes icq nascenovaný a dopsat to...takže asi tak :) u nás je taky strikně řízená docházka..navíc když chybíš na jedno anedoučíš se to, tak veškerá látka na sebe navazuje takže je v tom pak docela humbu :) radši tam jdu než ležet znuděnej doma :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Je spousta možností... Můžeš dělat, že bliješ. Aby to bylo efektivnější, tak rozžvejkej pár piškotů a podobných věcí (bábovky,buchty,tatranky). Žvejkej s mlíkem a vyflusni to na podlahu s nějakym rádoby blicim zvukem. Nebo můžeš dělat, že máš sračku... tu ti nikdo kontrolovat nebude xD Nebo standart simulace, která pro uvěřitelnost musí mít základ z minulýho dne než jdeš spát. Nebo můžeš založit záložní žk a psát si omluvenky tam. Je spousta možností, stačí být kreativní :) pozn. je jasný proč si nepíše omluvenky, buď má křivý ruce jako já, nebo by mu rodiče rozbili držku... Vždycky je lepší, když si rodiče a škola myslí, že vám je fakt špatně. Krom toho můžete zůstat doma, jestliže mají volno ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasisko Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Preju vam stejnou tridni co mam ja...Striktni rizeni podle skolniho radu (omluvenka do 3 dnu, max. 10 dni RD za rok nebo za kolik, nemoc atd atd - razitko od lekare...) Zavisi hodne na skole... na nektere skole se to neresi na nektere se to resi.. Mám něco podobného takže to chápu :)Třídni když je výchovna poradkyně + češtinářka nehorázna :pspgamer: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
citronada Odesláno Listopad 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 hele podle tvyho podpisu si největší frajer co se kdy narodil, tak nebud srab a omluvenku si napiš sám ;) :P Ne to je rytmus :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.