Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Škola .. co děláte ? .....

citronada

Recommended Posts

Preju vam stejnou tridni co mam ja...

Striktni rizeni podle skolniho radu (omluvenka do 3 dnu, max. 10 dni RD za rok nebo za kolik, nemoc atd atd - razitko od lekare...)

Zavisi hodne na skole... na nektere skole se to neresi na nektere se to resi..

99% lidí co se tu ulívá chodí za ZŠ ...... :?

Na takové střední škole se to řeší jinak,ale to poznají :lol::coolgun:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Striktni rizeni podle skolniho radu (omluvenka do 3 dnu, max. 10 dni RD za rok nebo za kolik, nemoc atd atd - razitko od lekare...)

u nas je omluvenka do 3 dnu,třídní na to docela dbá,ale tedka u jednoho mu to zatím omlouvá na měsíc ptz se nemuzou dohodout jestli chybel nebo ne... ale jinak je na to přísná.

RD-2 za pololetí

co se týče razítka od lékaře tak já když jsem jednou chtěl razítko od doktorky tak mě ho v pohode dala,ale rikala že to není její povinnost dávat razítko takže s tim může jít škola do prd*le

Odkaz ke komentáři

co se týče razítka od lékaře tak já když jsem jednou chtěl razítko od doktorky tak mě ho v pohode dala,ale rikala že to není její povinnost dávat razítko takže s tim může jít škola do prd*le

Jestli odmítneš donést potvrzení od lékaře,škola si ho může vyžádat od doktorky a jsi v prd*li. :P:P:P

Odkaz ke komentáři

pěkný fajnovky jste :P když do školy nechci...tak jdu. Je to pro moje vlastní dobro, protože nesnášim dohánění a dopisování. Navíc hodně učitelů ti řekne že v dnešní internetový a komunikační době neni problém si to za 10min sehnat přes icq nascenovaný a dopsat to...takže asi tak :) u nás je taky strikně řízená docházka..navíc když chybíš na jedno anedoučíš se to, tak veškerá látka na sebe navazuje takže je v tom pak docela humbu :) radši tam jdu než ležet znuděnej doma :D

Odkaz ke komentáři

Je spousta možností... Můžeš dělat, že bliješ. Aby to bylo efektivnější, tak rozžvejkej pár piškotů a podobných věcí (bábovky,buchty,tatranky). Žvejkej s mlíkem a vyflusni to na podlahu s nějakym rádoby blicim zvukem.

Nebo můžeš dělat, že máš sračku... tu ti nikdo kontrolovat nebude xD

Nebo standart simulace, která pro uvěřitelnost musí mít základ z minulýho dne než jdeš spát.

Nebo můžeš založit záložní žk a psát si omluvenky tam. Je spousta možností, stačí být kreativní :)

pozn. je jasný proč si nepíše omluvenky, buď má křivý ruce jako já, nebo by mu rodiče rozbili držku... Vždycky je lepší, když si rodiče a škola myslí, že vám je fakt špatně. Krom toho můžete zůstat doma, jestliže mají volno ;)

Odkaz ke komentáři

Mám něco podobného takže to chápu :)Třídni když je výchovna poradkyně + češtinářka nehorázna :pspgamer:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu