Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
  Sim3to napsal:
Preju vam stejnou tridni co mam ja...

Striktni rizeni podle skolniho radu (omluvenka do 3 dnu, max. 10 dni RD za rok nebo za kolik, nemoc atd atd - razitko od lekare...)

Zavisi hodne na skole... na nektere skole se to neresi na nektere se to resi..

Sme na tom uplně stejně a k tomu chce učitelka když ste nemocni zavolat do 48h. do školy ...

Odesláno

No jo negto ta nebe když měli všichni řeči a měl si ban tak si stáhnul ocas mezi nohy (:D) a byl klídek ale teď si pan Uploader tak tu v celym topicu na ostatní jen kéruješ co :dozey:

jinak k tématu:

Většinou do školy du i když mam šanci se jí vyhnout jelikož na tom nejsem s prospěchem zrovna růžově.Ale když je to fakt hustý a chci se tomu zuby nehty vyhnout tak dam na chvilku teploměr v lampě a nahřeju si ho na zvýšenou teplotu ale tomu je lepší se vyhnout nebo to dělat co nejmíň za promeškanou látku ve škole to nestojí

Odesláno
  sasán napsal:
No jo negto ta nebe když měli všichni řeči a měl si ban tak si stáhnul ocas mezi nohy (:D) a byl klídek ale teď si pan Uploader tak tu v celym topicu na ostatní jen kéruješ co :dozey:

jinak k tématu:

Většinou do školy du i když mam šanci se jí vyhnout jelikož na tom nejsem s prospěchem zrovna růžově.Ale když je to fakt hustý a chci se tomu zuby nehty vyhnout tak dam na chvilku teploměr v lampě a nahřeju si ho na zvýšenou teplotu ale tomu je lepší se vyhnout nebo to dělat co nejmíň za promeškanou látku ve škole to nestojí

Kdežto ty budeš všechny prudit i kdyby tě do prdele poslalo celý fórum (což se kupodivu ještě nestalo)

K topiku - na normální vyučování chodim furt, ikdyž se mi nechce, zatahuju jenom individuál (tzn. Klavír, hoboj, orchestr, atd...). Ale když se mi jó nechce, tak se prostě dohodnu s rodičema a nikam nejdu :lol:

Odesláno
  citronada napsal:
Čaute všichni chci se zeptat nevím kolik z vás tu chodí ještě na školy (asi dost ..) ale chci se zeptat co děláte když se vám nechce do školy ? .. prostě jak předejít tomu abyste šly do školy :-)

Až budeš na pořádný škole.... ještě budeš prosit, aby jsi nebyl nemocnej....

Odesláno

BTW

Negto napsal:
Tak to bych čekal větší inteligenci ......

Aspoň pravidla by sis mohl přečíst :P

Ty máš co říkat...s pravidlama i s inteligencí.:dozey:

...Ten rtutovej teplomer je 3x lepsi, moje mamka pracuje v lekarne, takze o tom neco vim. Staci presvedcit rodice, at koupit obycejnej rtutovej (kdyz pouzivas digitalni, tak se sam stopne po par vterinach necinnosti vetsinou). A pak uz je to easy myslim..

Odesláno
  Arcane napsal:
no možná někde na základce nebo v pomocný škole :lol: ale ne na odborný škole..a ukaž mi člověka kterej se vysere na školu aby se pak učil doma :D

Znám dost lidí, co když dobře poslouchaj ve škole a pak si to jen přečtou, prostě ošvěžej, tak nemaj problém (Né jenom na ZŠ proboha..)

Odesláno
  AleksM napsal:
Společného to má to, že když jste trochu zodpovědní, tak se nemusíte ulejvat ne? :)

myslim že se tu nemluví o ulejvání kvuli něčemu co ti nejde..právě proto bys měl chdoit do tý školy :D...ale o to mže se prostě lidem nechce :P navíc na střední ti 5min k pochopení látky opravdu nestačí, na základce jo ale tam to neni o studiu ale šprtiu :D

Odesláno
  Negto napsal:
:P však já jsem zatím za zš a nestydím se za to :P

Nemám potřebu se ulívat ze školy jako někteří.

Ale to by šlo určitě vidět,kdyby se porovnali naše známky :dozey:

co chceš porovnávat prosimtě... to že na základce berete věcí jako například jaký zvuk dělá kráva, nebo slepice je věc jedna... seš ještě moc malej na to abys o tomhle mohl něco vůbec psát... základku udělá s dobrýma známkama uplně každej imbecil, ktery v hlavě nemá na***no... ani neznám lidi který by se extra ulejvali ze základky.. vždyt je to tam "o srandě" 9.let tam chodíš, a nemusíš za těch 9 let ani hrábnout... když sem vyšel, ze základky tak sem měla za 1 ze všeho a 9 ročník sem do školy chodil s PSPčkem a svačinkou.. takže vubec nechápu proč tady srovnáváš nějaky známky......

Až příjdeš na střední školu tak změniš názor, a pochopíš proč se lidi chtěj ulejvat ;)

PS: tomu frajerovi co tady psal, že stačí dávat pozor a mrknout na to 5 minut doma přeju průmyslovku ;) sem zvědavej jestli mu jeho pozornost ve škole a 5 minutová domácí přípravá zajistí dobrou známku, když se během dnes probere několik složitých elektronických obvodů ;) pak jednou za měsíc příjde písemka, na kterou musíš umět asi jen nakreslit 50 obvodů a popsat princip ;)

ale jinak v pohodě, klucí ze základky to ví asi líp :dozey:

Odesláno
  Negto napsal:
Jestli odmítneš donést potvrzení od lékaře,škola si ho může vyžádat od doktorky a jsi v prd*li. :P:P:P

no..asi je videt ze si na ZS...me je 20 a doktora/ku uz nemam takze si muzou vyzadat tak akorat prd.....kdyz nechci do skoly tak tam proste nejdu(chodim na nastavbu-autoelektronika)omluvenky si pisou sam...a nechodim tam kdyz mam vypocitany jak muzu chybet(25%)....jinak porovnavat znamky se ZS fakt nejde...kdyz ted vidim co delame v Matice a co sme delali tam(ZS)tak bych si ted dal facku za to ze se mi to zdalo tezky......

Odesláno
  Kapr napsal:
no..asi je videt ze si na ZS...me je 20 a doktora/ku uz nemam takze si muzou vyzadat tak akorat prd.....kdyz nechci do skoly tak tam proste nejdu(chodim na nastavbu-autoelektronika)omluvenky si pisou sam...a nechodim tam kdyz mam vypocitany jak muzu chybet(25%)....jinak porovnavat znamky se ZS fakt nejde...kdyz ted vidim co delame v Matice a co sme delali tam(ZS)tak bych si ted dal facku za to ze se mi to zdalo tezky......

To chápu ....

Já chápu i narlizu a naprosto s ním souhlasím,že zš nejde porovnávat se stření školou a výš.Ale když se uliju z ňějakého předmětu tak o to mi více nepůjde.A že je střední těžká o proti základce je snad jasné,ale nejvíce nemůžu z lidí co nezvládnou základní násobilku a ulívají se.Neříkám že je to někdo z vás,ale i takové případy jsou.Když je něco těžké tak tím tuplem ve škole chci být abych to pochopil a né naopak,ale určitě máte pravdu,že to pochopím z vašeho úhlu,až to zažiju.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu