Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Škola .. co děláte ? .....

citronada

Recommended Posts

Preju vam stejnou tridni co mam ja...

Striktni rizeni podle skolniho radu (omluvenka do 3 dnu, max. 10 dni RD za rok nebo za kolik, nemoc atd atd - razitko od lekare...)

Zavisi hodne na skole... na nektere skole se to neresi na nektere se to resi..

Sme na tom uplně stejně a k tomu chce učitelka když ste nemocni zavolat do 48h. do školy ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jo negto ta nebe když měli všichni řeči a měl si ban tak si stáhnul ocas mezi nohy (:D) a byl klídek ale teď si pan Uploader tak tu v celym topicu na ostatní jen kéruješ co :dozey:

jinak k tématu:

Většinou do školy du i když mam šanci se jí vyhnout jelikož na tom nejsem s prospěchem zrovna růžově.Ale když je to fakt hustý a chci se tomu zuby nehty vyhnout tak dam na chvilku teploměr v lampě a nahřeju si ho na zvýšenou teplotu ale tomu je lepší se vyhnout nebo to dělat co nejmíň za promeškanou látku ve škole to nestojí

Odkaz ke komentáři

No jo negto ta nebe když měli všichni řeči a měl si ban tak si stáhnul ocas mezi nohy (:D) a byl klídek ale teď si pan Uploader tak tu v celym topicu na ostatní jen kéruješ co :dozey:

jinak k tématu:

Většinou do školy du i když mam šanci se jí vyhnout jelikož na tom nejsem s prospěchem zrovna růžově.Ale když je to fakt hustý a chci se tomu zuby nehty vyhnout tak dam na chvilku teploměr v lampě a nahřeju si ho na zvýšenou teplotu ale tomu je lepší se vyhnout nebo to dělat co nejmíň za promeškanou látku ve škole to nestojí

Kdežto ty budeš všechny prudit i kdyby tě do prdele poslalo celý fórum (což se kupodivu ještě nestalo)

K topiku - na normální vyučování chodim furt, ikdyž se mi nechce, zatahuju jenom individuál (tzn. Klavír, hoboj, orchestr, atd...). Ale když se mi jó nechce, tak se prostě dohodnu s rodičema a nikam nejdu :lol:

Odkaz ke komentáři

Čaute všichni chci se zeptat nevím kolik z vás tu chodí ještě na školy (asi dost ..) ale chci se zeptat co děláte když se vám nechce do školy ? .. prostě jak předejít tomu abyste šly do školy :-)

Až budeš na pořádný škole.... ještě budeš prosit, aby jsi nebyl nemocnej....

Odkaz ke komentáři

BTW

Tak to bych čekal větší inteligenci ......

Aspoň pravidla by sis mohl přečíst :P

Ty máš co říkat...s pravidlama i s inteligencí.:dozey:

...Ten rtutovej teplomer je 3x lepsi, moje mamka pracuje v lekarne, takze o tom neco vim. Staci presvedcit rodice, at koupit obycejnej rtutovej (kdyz pouzivas digitalni, tak se sam stopne po par vterinach necinnosti vetsinou). A pak uz je to easy myslim..

Odkaz ke komentáři

no možná někde na základce nebo v pomocný škole :lol: ale ne na odborný škole..a ukaž mi člověka kterej se vysere na školu aby se pak učil doma :D

Znám dost lidí, co když dobře poslouchaj ve škole a pak si to jen přečtou, prostě ošvěžej, tak nemaj problém (Né jenom na ZŠ proboha..)

Odkaz ke komentáři

Znám dost lidí, co když dobře poslouchaj ve škole a pak si to jen přečtou, prostě ošvěžej, tak nemaj problém (Né jenom na ZŠ proboha..)

Moment, ale co to s tím má společného? Například, řekl bych, že je prolém dohánět biologii, kde se berou zrovna jednotlivé kosti v tělě

Odkaz ke komentáři

Společného to má to, že když jste trochu zodpovědní, tak se nemusíte ulejvat ne? :)

myslim že se tu nemluví o ulejvání kvuli něčemu co ti nejde..právě proto bys měl chdoit do tý školy :D...ale o to mže se prostě lidem nechce :P navíc na střední ti 5min k pochopení látky opravdu nestačí, na základce jo ale tam to neni o studiu ale šprtiu :D

Odkaz ke komentáři

:P však já jsem zatím za zš a nestydím se za to :P

Nemám potřebu se ulívat ze školy jako někteří.

Ale to by šlo určitě vidět,kdyby se porovnali naše známky :dozey:

co chceš porovnávat prosimtě... to že na základce berete věcí jako například jaký zvuk dělá kráva, nebo slepice je věc jedna... seš ještě moc malej na to abys o tomhle mohl něco vůbec psát... základku udělá s dobrýma známkama uplně každej imbecil, ktery v hlavě nemá na***no... ani neznám lidi který by se extra ulejvali ze základky.. vždyt je to tam "o srandě" 9.let tam chodíš, a nemusíš za těch 9 let ani hrábnout... když sem vyšel, ze základky tak sem měla za 1 ze všeho a 9 ročník sem do školy chodil s PSPčkem a svačinkou.. takže vubec nechápu proč tady srovnáváš nějaky známky......

Až příjdeš na střední školu tak změniš názor, a pochopíš proč se lidi chtěj ulejvat ;)

PS: tomu frajerovi co tady psal, že stačí dávat pozor a mrknout na to 5 minut doma přeju průmyslovku ;) sem zvědavej jestli mu jeho pozornost ve škole a 5 minutová domácí přípravá zajistí dobrou známku, když se během dnes probere několik složitých elektronických obvodů ;) pak jednou za měsíc příjde písemka, na kterou musíš umět asi jen nakreslit 50 obvodů a popsat princip ;)

ale jinak v pohodě, klucí ze základky to ví asi líp :dozey:

Odkaz ke komentáři

Jestli odmítneš donést potvrzení od lékaře,škola si ho může vyžádat od doktorky a jsi v prd*li. :P:P:P

no..asi je videt ze si na ZS...me je 20 a doktora/ku uz nemam takze si muzou vyzadat tak akorat prd.....kdyz nechci do skoly tak tam proste nejdu(chodim na nastavbu-autoelektronika)omluvenky si pisou sam...a nechodim tam kdyz mam vypocitany jak muzu chybet(25%)....jinak porovnavat znamky se ZS fakt nejde...kdyz ted vidim co delame v Matice a co sme delali tam(ZS)tak bych si ted dal facku za to ze se mi to zdalo tezky......

Odkaz ke komentáři

no..asi je videt ze si na ZS...me je 20 a doktora/ku uz nemam takze si muzou vyzadat tak akorat prd.....kdyz nechci do skoly tak tam proste nejdu(chodim na nastavbu-autoelektronika)omluvenky si pisou sam...a nechodim tam kdyz mam vypocitany jak muzu chybet(25%)....jinak porovnavat znamky se ZS fakt nejde...kdyz ted vidim co delame v Matice a co sme delali tam(ZS)tak bych si ted dal facku za to ze se mi to zdalo tezky......

To chápu ....

Já chápu i narlizu a naprosto s ním souhlasím,že zš nejde porovnávat se stření školou a výš.Ale když se uliju z ňějakého předmětu tak o to mi více nepůjde.A že je střední těžká o proti základce je snad jasné,ale nejvíce nemůžu z lidí co nezvládnou základní násobilku a ulívají se.Neříkám že je to někdo z vás,ale i takové případy jsou.Když je něco těžké tak tím tuplem ve škole chci být abych to pochopil a né naopak,ale určitě máte pravdu,že to pochopím z vašeho úhlu,až to zažiju.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu