nepster Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 nevim no je to možný... zkus najít jen ten soubor jen s tim levelem... :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 lol ja sem kkt ja si nezalohoval ty moje data :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 lol ja sem kkt ja si nezalohoval ty moje data :DD Si delas srandu radsi to tam napisu cervene :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 lol tak to ses chudak... :cheesygrin: nemas je jeste nekde v kosi ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 lol tak to ses chudak... :cheesygrin: nemas je jeste nekde v kosi ? :D Odkdy se savedata z psp kopiruji v pc do kose??? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 když to mažu z karty tak se mi to maže rovnou a nejde to ani do koše... :D možná na jiný kartě... v každym levelu jsem měl nejmíň 90% :D:D :| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Odkdy se savedata z psp kopiruji v pc do kose??? :roll: To byl jen napad :D a me to obcas dela u karty v mobilu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 jooo mam to na dalsi karte !! :D ale tam asi nemam ten save s dohranou htou.. :(( :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 jooo mam to na dalsi karte !! :D ale tam asi nemam ten save s dohranou htou.. :(( :D Tak alespon neco, nemusis to hrat odznova :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Tak alespon neco, nemusis to hrat odznova :cheesygrin: neni mozna mam tam uhrany prvni tri "skupiny" levelu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 neni mozna mam tam uhrany prvni tri "skupiny" levelu :D :D a z kolika? :D ja si teprve ted stahu LBP :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 :D a z kolika? :D ja si teprve ted stahu LBP :lol: nevim to sem nepočítal :D ale je to dost krátký.. :( wow mam to celý... :D ještě že používam najednou několik karet... !! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 nevim to sem nepočítal :D ale je to dost krátký.. :(wow mam to celý... :D ještě že používam najednou několik karet... !! :D Tak to je super :) jsem cekal ze to bude dlouhy podle ty velikosti kolem 1.4 gb :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 je tam asi 35 levelů ale z toho tam jsou nějaký ve kterejch hraješ jen na score - nejsou to klasický levely že bys tam normálně chodil ale.....prostě..... to uvidíš... :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 je tam asi 35 levelů ale z toho tam jsou nějaký ve kterejch hraješ jen na score - nejsou to klasický levely že bys tam normálně chodil ale.....prostě..... to uvidíš... :D:D Neuvidim :D:D stahl jsem si to po 2. a stejnak mi to nejde... :cry: Bych potreboval nekde sehnat patchovanou verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 heeeeeeeyyyyyyyy :D už vim jak tam dát ty tvoje levely........!!!!!!!!!§ (možná jdu to zkusit..) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Neuvidim :D:D stahl jsem si to po 2. a stejnak mi to nejde... :cry:Bych potreboval nekde sehnat patchovanou verzi dej si tam GEN-D2 a pujde to když to stáhneš z www.pspisoz.com :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 dej si tam GEN-D2 a pujde to když to stáhneš z www.pspisoz.com :D Nejak mi to nejde mam 5.03 MHU (blba zakladovka) takze musim schanet hry jen s patchem:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 můžu zkoušet jak chci ale prostě to nejde ty tvoje levely... :(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Nejak mi to nejde mam 5.03 MHU (blba zakladovka) takze musim schanet hry jen s patchem:cry: zkus to tady http://www.psp-hacks.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Tak to zkuste nekdo jinej... :) chci vedet jestli to nekomu pujde ale je to divny zadna licence neni potreba...Jen ty savedata... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 zkus to tady http://www.psp-hacks.com/ ja se v tom raci nebudu nejak moc hrabat :D pres rok mi neslo flashnout az nedavno jsem nasel HAN... takze jsem relativne stastny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 můžu zkoušet jak chci ale prostě to nejde ty tvoje levely... :(( Ten svůj profil přetáhni do PC (Aby v PSP nebyl ...) a pak tam místo toho svýho dej Honzův ... Pokud to save nenačte, tak máš jiný region (EU) Nejak mi to nejde mam 5.03 MHU (blba zakladovka) takze musim schanet hry jen s patchem:cry: Když si tam hodíš 5.03 GEN-B, tak hry patchovat nemusíš http://console-forum.net/showthread.php?t=57866 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 tady je návod jak by to možná mohlo fungovat: když vytvoříš level tak se ti na kartě v tý složce ....PROFILE vytvoří 5 nových souborů se stejnym názvem (název by měl být docela krátký nejspíš jen 2 znaky) ale jinou koncovkou.. ty koncovky jsou .LVL .MBF .MIP .LBF .CBF když ti je někdo pošle tak si je dej do složky PSP\SAVEDATA\........ (složka s tvym profilem LBP) mě to nefungoval :D:D napsalo mi to že data byla špatně načtena a ať restartuju hry.... NEJDŘÍV SI ZÁLOHUJTE OBĚ SLOŽKY LBP (...INSTALL A ...PROFILE)....NEUDELEJTE CHYBU JAKO JÁ!! ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 tady je návod jak by to možná mohlo fungovat:když vytvoříš level tak se ti na kartě v tý složce ....PROFILE vytvoří 5 nových souborů se stejnym názvem (název by měl být docela krátký nejspíš jen 2 znaky) ale jinou koncovkou.. ty koncovky jsou .LVL .MBF .MIP .LBF .CBF když ti je někdo pošle tak si je dej do složky PSP\SAVEDATA\........ (složka s tvym profilem LBP) mě to nefungoval :D:D napsalo mi to že data byla špatně načtena a ať restartuju hry.... NEJDŘÍV SI ZÁLOHUJTE OBĚ SLOŽKY LBP (...INSTALL A ...PROFILE)....NEUDELEJTE CHYBU JAKO JÁ!! ^^ Az to pochopim tak to zkusim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.