Honza222 Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Obětní beránek????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Takže potvrzena funkčnost, na pamětové kartě smažte (nebo překopírujte do PC, hlavně aby to tam nebylo) složku UCUS98744PROFILE a UCUS98744INSTALL z ms0:/PSP/SAVEDATA, poté rozbalte stáhnutý archiv SAVEDATA odtud z topicu a obsah složky SAVEDATA (UCUS98744PROFILE a UCUS98744INSTALL) překopírujte do ms0:/PSP/SAVEDATA, pak už jen zapěnte LBP a mapa se nainstaluje ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Takže potvrzena funkčnost' date=' na pamětové kartě smažte (nebo překopírujte do PC, hlavně aby to tam nebylo) složku UCUS98744PROFILE a UCUS98744INSTALL z ms0:/PSP/SAVEDATA, poté rozbalte stáhnutý archiv SAVEDATA odtud z topicu a obsah složky SAVEDATA (UCUS98744PROFILE a UCUS98744INSTALL) překopírujte do ms0:/PSP/SAVEDATA, pak už jen zapěnte LBP a mapa se nainstaluje ...[/quote']ale to tam budeš mít taky jeho uhranou hru nee?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Obětní beránek????? :wohow: to zkus ty ne? :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Jo, bude tam jeho uložená pozice ... pokud budeš chtít hrát zase za sebe, tak ty dvě složky smažeš a dáš si tam ty svoje zazáloovaný z PC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 :wohow: to zkus ty ne? :D:D Tak me to funguje...Tak to by byl nesmysl abych to zkousel ja :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Obětní beránek????? dej sem link na USA v. a zkusim to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 dej sem link na USA v. a zkusim to :D Je to od Haka z psp isa link ti dat nemuzu mozzila mi zase rika podezdrela utocna stranka...Jestli se tam dostanes tak to je ten topik s nejvice zhlednutim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Je to od Haka z psp isa link ti dat nemuzu mozzila mi zase rika podezdrela utocna stranka...Jestli se tam dostanes tak to je ten topik s nejvice zhlednutim... už to mam ale thx http://www.multiload.cz/stahnout/80898/little-big-planet-iso/ není to muj upload funguje na 5.50 GEN-D a 5.03 GEN-B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 hele ale když mam EU a to už jsem dohrál a stáhnu si US tak to bude muset hrát znova žejo..?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 hele ale když mam EU a to už jsem dohrál a stáhnu si US tak to bude muset hrát znova žejo..?? :D Myslim ze jo... Tak to muzes mit jen na pokusy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 jj nebudu to hrat znova :D ale tak stahnu si save ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 nevite jak udělat toto kolo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 nevite jak udělat toto kolo ?? Je to v topiku o hre LBP tady na foru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 jo zapomněl jsem to sem napsat...stáhnul jsem teda US v a funguje mi to...thx...doufam že ti nebude vadit že budu hrát z toho tvýho savu :D [ikdyby vadilo tak budu.. rhx :P :D] jinak level dobrej !! oba* :D možná jediný co mi vadí tak strašně moc skákání... :D ale jinak dobrý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Jen asi debilní otázka ale jak si udělal to video nebo čím si to točil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 aaaaaaaa to je těžký to vytvářet fakt nechápu jak si to dokázal... :D:D nejhorší je ten pohled na to...!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 lol to neni možný buď to nefunguje nebo bude chyba ve mě... :D pls jak to mam udělat aby ten předmět byl víc tlustej...?? předem dík :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 lol to neni možný buď to nefunguje nebo bude chyba ve mě... :D pls jak to mam udělat aby ten předmět byl víc tlustej...?? předem dík :D Já mam pocit ze jsem nekde cetl R a L ale fakt nwm nezkousel jsem to. Byl jsem rad ze jsem si vcera vubec zahral :D. Jinak super hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Listopad 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 jo zapomněl jsem to sem napsat...stáhnul jsem teda US v a funguje mi to...thx...doufam že ti nebude vadit že budu hrát z toho tvýho savu :D [ikdyby vadilo tak budu.. rhx :P :D] jinak level dobrej !! oba* :D možná jediný co mi vadí tak strašně moc skákání... :D ale jinak dobrý... Ze pouzivas moje save tak to mi urcite vadit nebude :D musel sem to trosku stizit tim skakanim no navic toho mam plno zamceno takze udelam neakej lepsi level jindy :D Jen asi debilní otázka ale jak si udělal to video nebo čím si to točil? Tocil jsem to pres program Remotejoy lol to neni možný buď to nefunguje nebo bude chyba ve mě... :D pls jak to mam udělat aby ten předmět byl víc tlustej...?? předem dík :D Tlacitky L a R navic u kazdeho predmetu mas videotutorial jak nato... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Jinak honzo ta mama je dobra.. ted se ji snazim nejak udelat :D Ten led je celkem hnusnej :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 docela dobrej level jenom moc hranatej, zkus si obcas pohrat stim tvarem ty kostky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 docela dobrej level jenom moc hranatej, zkus si obcas pohrat stim tvarem ty kostky ;) Tak je to Honzův 1. postavenej lvl a na to ze je to 1. tak je to dobry. Urcite ostatni budou jeste lepsi :coolp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 nikdo nerika, ze neni dobrej..to co sem napsal je spis takova rada :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 nikdo nerika, ze neni dobrej..to co sem napsal je spis takova rada :) A říkám snad ja že je blbej? :lol: Tady to nikdo nenapsal :cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.