zdenecek Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 neznate nedko jaky vetsi forum co se venuje jen little big planet a je tam hodne levelu na Eu verzi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 neznate nedko jaky vetsi forum co se venuje jen little big planet a je tam hodne levelu na Eu verzi ? si raci stahni US verzi a nemusis hledat zadny forum na Eu verze. Tady Honza i Nepster maj US verze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Listopad 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Honzo kdy bude další lvl? :wohow: Už jsem ty 2 dohrál. Jeste nevim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajdos_CZ Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 hezky já mám taky US verzi...brzy sem hodim můj level už bude asi za chvíli dokončenej ptz nevim co tam dávat :D jo nevíte někdo jak udělat takový to kolo jak se otačí a aby se ho dalo chytnout? pls díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Jeste nevim :D pls muzes jeste jednou zkusot ten muj level... ? dal jsem ho sem znovu a teď už by to mělo být lepší... předem dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 Here are my levels :Level: Weird Author: irush Theme: Tinsel Town Size: 36.21 kb Version: 1.00 Description: A dog, a cat, and the UFO Picture: none Link: http://www.megaupload.com/?d=I420PVOD Level: The Swamp Author: irush Theme: The Carnival Size: 36.07 kb Version: 1.00 Description: Someone does care about you. Picture: none Link: http://www.megaupload.com/?d=BMMNIP7E Level: Furnitures Author: irush Theme: none Size: 38.9 kb Version: 1.00 Description: Solid. Picture: none Link : http://www.megaupload.com/?d=L2YHWHKD ---- Tohle jsem nasel cirou nahodou pri hledani levelu.Docela by to stejne chtelo vetsi stranku,kde je tech levelu vic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 si raci stahni US verzi a nemusis hledat zadny forum na Eu verze. Tady Honza i Nepster maj US verze... mam 3004 5.51 takze doufam ze to mluvi za vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 cau potřeboval bych několik rad s editorem : 1- mam problem s umistenim veci treba kdys nakou vec nekam dam ok ale treba po tom dam dalsi vec jenze us to neni v tom stejnym poli protim to L premenuju na tu samou zadni čaru proste se na tu vec nemuzu ani s panackem nijak dostat nechap uto jak kdyby byla v jiny dimenzi 2- kdys dam blank level jestli se ty steny daji nejak zbarvit nebo vymenit nelibi se mi to ze je to takove latkove 3- este bych chtel vedet jak se meni podnebi (BTw dohral sem teprv australii :D a treba ze to nemam odemceny jestli to neni tim :P ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 cau potřeboval bych několik rad s editorem :1- mam problem s umistenim veci treba kdys nakou vec nekam dam ok ale treba po tom dam dalsi vec jenze us to neni v tom stejnym poli protim to L premenuju na tu samou zadni čaru proste se na tu vec nemuzu ani s panackem nijak dostat nechap uto jak kdyby byla v jiny dimenzi 2- kdys dam blank level jestli se ty steny daji nejak zbarvit nebo vymenit nelibi se mi to ze je to takove latkove 3- este bych chtel vedet jak se meni podnebi (BTw dohral sem teprv australii :D a treba ze to nemam odemceny jestli to neni tim :P ) s první otázku jsem moc nepochopil... :D:D ale ta druhá..když stiskneš [] tak ta nabídka vlevo nahoře tam si vybereš materiál... a jestli chceš mě nit pozadí tak [] a potom nabídka vlevo dole a tam si už pozadí najdeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Daji se jeste nejde stahnout levely ? Neexistuje nejaka stranka kam uzivatele levely nahravaji ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 tak lvly muzes stahovat skoro vsude. na druhou otazku nedokazi odpovedet, o zade specialni strance na LBP nevim kde lidi upnou savy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 MEGA PACK 16 LEVELU PSP Download full level: [url="http://www.megaupload.com/?d=9RDQM2GE"]http://www.megaupload.com/?d=9RDQM2GE[/url] Puvodni stranka odkud jsem to stahl : [url="http://www.littlebigmods.net/"]http://www.littlebigmods.net/[/url] Urcite tam casem budou dalsi a dalsi levely tehle suprove hry !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 MEGA PACK 16 LEVELU PSPDownload full level: [url]http://www.megaupload.com/?d=9RDQM2GE[/url] Puvodni stranka odkud jsem to stahl : [url]http://www.lbpmods.ulmb.com/showthread.php?t=13[/url] Urcite tam casem budou dalsi a dalsi levely tehle suprove hry !!! US verze nebo Eu verze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 cus mam 3 problemi s editorem : neprisel nekdo jak povesit ty body nevite nekdo jak řezat do predmetu treba udelam stenu a do te vyřežu uprostred dveře a taky mam problem s periskopickou trubici at ji nastavym jak chci furt stuji misto aby ten predmet tahala nechapu to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Nezalezi jakou mate verzi staci ,kdyz skopirujete nejprve prvni slozku do XXXXPROFILE (podle ikonky poznate save Little big Planet ) Ja mam urco EU verzi.A pak skopirujete do stejne slozky vsechny levely.Dulezity je ten posledni soubor,ktery obsahuje data moon.Funguje to paradne.Na tu stranku budu casto chodit,alespon nekde se budou nalezat nove a nove levely a je to fajn !!! Nektere levely jsou nic moc,ale par potesi.Urcite doporcuju !!! Doporucuju se na stranku registrovat jsou tam dalsi a dalsi levely a kluci pridavaj !! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Nezalezi jakou mate verzi staci ,kdyz skopirujete nejprve prvni slozku do XXXXPROFILE (podle ikonky poznate save Little big Planet ) Ja mam urco EU verzi.A pak skopirujete do stejne slozky vsechny levely.Dulezity je ten posledni soubor,ktery obsahuje data moon.Funguje to paradne.Na tu stranku budu casto chodit,alespon nekde se budou nalezat nove a nove levely a je to fajn !!! Nektere levely jsou nic moc,ale par potesi.Urcite doporcuju !!!Doporucuju se na stranku registrovat jsou tam dalsi a dalsi levely a kluci pridavaj !! :) potřebuješ mít takový savedata jako máš verzi hry.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 nevite co delat v te cinske misi jak mam osvobodit to draci vejce vsechny ty nahore obrazky sem odemkl jenze nemuzu prijit jak dou za sebou BTW davam to sem ptz je to jediny zvyrazneny topic LBP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 nevite co delat v te cinske misi jak mam osvobodit to draci vejce vsechny ty nahore obrazky sem odemkl jenze nemuzu prijit jak dou za sebouBTW davam to sem ptz je to jediny zvyrazneny topic LBP :D no jak vyjedeš nahoru a tam odkryješ ty obrázky tak to musíš podle těch šipek které od toho vedou doplnit postupně...:D:D a už se to tady řešilo fakt hodně krát... :///// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajdos_CZ Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 já bych spíš potřeboval vědět jak mám udělat a by ty koule(body) zůstávali ve vzduchu a jak udělat aby třeba když udělám kolo tak se mi otáčelo...jo už někdo přišel na to jak si tam dát levely někoho jinýho aniž bych musel mazat můj save? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 já bych spíš potřeboval vědět jak mám udělat a by ty koule(body) zůstávali ve vzduchu a jak udělat aby třeba když udělám kolo tak se mi otáčelo...jo už někdo přišel na to jak si tam dát levely někoho jinýho aniž bych musel mazat můj save? ty body nevimjak dát do vzduchu ale moná to pujde pověsit na den provaz..zkus to..a když tam dáš předmět a chceš aby se otáčel tak [] a nabídka vlevo dole a je tam jakoby "matka" jsou tam myslím 3 druhy jedna je jen na přichycení druhá na otáčení a třetí nevim..nejsem si jistý ale myslim že to je tackhle..tak to zkus a potom dej vědět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 skousel us nekdo delat nakou tu nestvuru ja jo vsechno ok akorat kdys sem to nastavil ten mozek te nestvury tak nechtela me nasledovat pritom sem to delal podle tutorialu hm divny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 nevim ja jsem tam dal toho štíra bo co to je :D a normálně pořád lezl za mnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 tak už někdo přišel na to, jak udělat když se zabiju, aby se ty objekty vrátili do původního stavu a pozice... ?? předem dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 doufam že to nepíšu jen tak a že to tady ještě někdo čte :D:D po dlouhé době jsem zase trochu upravil muj level a teď už by to měla být konečná verze....:bash: tak to někdo prosim zkuste a pak ohodnoťtě thx.. když to hraju bo edituju tak to je jakoby zpomalené tak doufam že to dělá jen mě... DOWNLOAD: http://www.megaupload.com/?d=1MC04BBV :arrow::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 koukněte sem už někdo konečně...'''!!!! _D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.