Daxter Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Poté, co bylo potvrzeno spuštění adhocParty v USA ještě tento měsíc, oznámil Adam Grant (PSP European Product Manager, SCEE), že tato služba bude spuštěna brzy také v Evropě, Jižní Africe, Austrálii a Novém Zélandu. Spousta PSP her podporuje ad-hoc mód, který umožňuje dvěma i více hráčům bezdrátově propojit jejich PSP a zahrát si společně. Přitom však museli být se svými PSP na stejném místě, ne více než 10 metrů od sebe. adhocParty to ale změní. Budete tak moci připojit vaše PSP s jinými PSP na jiných místech pomocí PlayStation 3 využívaného jako server. Díky tomu můžete vytěžit maximum z ad-hoc módu vašich oblíbených her, i když nejsou vaši přátelé poblíž. zdroj: psp.novinky.org EDIT: zde najdete video, ve kterém si trošku uděláte představu o tom, jak to bude vypadat http://www.gamespot.com/psp/driving/granturismo/video/6240736/interview-adhocparty-hits-us-psps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Tak to by byla pecka si myslím jen řeknu už aby to bylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Tak to by byla pecka si myslím jen řeknu už aby to bylo... jj, pro ty co nemají PS3 to asi moc význam nemá, ale spouta lidí má i PSP i PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 jj, pro ty co nemají PS3 to asi moc význam nemá, ale spouta lidí má i PSP i PS3 JJ přesně tak já to tak mám a třeba teď ve hře AC:Bloodlines zrovna spárovaní z PS3 je jen jsem ještě nepřišel jak to mám provést:!:8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Já si naopak myslim že to bude mít přelomový význam i pro majitele PSP bez toho aniž by vlastnili PS3. Protože pokud bude PSP moci komunikovat s PS3 na bázi client-server využívající Ad-hoc, neměl by být problem pak využít této technologie, a udělat homebrew aplikaci, které by PS3 "emulovalo" pro tuto technologii přímo do PSP, které by využívalo Wi-fi... prostě něco jako hamachi v PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 JJ přesně tak já to tak mám a třeba teď ve hře AC:Bloodlines zrovna spárovaní z PS3 je jen jsem ještě nepřišel jak to mám provést:!:8) nepodporuje to nahodou jen AC 2 na PS3 ? ontopic : bylo by lepsi, kdyby se udelala nejaka aplikace, se kterou by bylo mozny hra ad-hoc hry pres wifi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 nepodporuje to nahodou jen AC 2 na PS3 ?ontopic : bylo by lepsi, kdyby se udelala nejaka aplikace, se kterou by bylo mozny hra ad-hoc hry pres wifi... JJ dostalo se mi odpovědi že to z psp odemkne cosi v AC2 na PS3.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taran Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 bylo by lepsi, kdyby se udelala nejaka aplikace, se kterou by bylo mozny hra ad-hoc hry pres wifi... K tomu slouzi X-link, pokud se nepletu. Ale nezkousel jsem ho a nevim, jak je to s funkcnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 refresh, přidáno video z GS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 takže pro mě, pro člověka která nemá ps3, jenom psp je tato novinka k ničemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin98 Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Čau máš zájem o super věci?A všechny Zadarmo?Tak neváhej a čti dál ! Společnost Lockerz nabízí super věci, za to, že si u nich jednou denně zahrajete flash hru + odpovíte na jednu otázku denně.Zda se to nereálne? tady máte video s důkazem: http://www.youtube.com/watch?v=e85-4vCG8og Jak to probíha? za odehrané flash hry a odpovědi dostavate PTZ (PTZ= penize), když máte dostatek PTZ na svoji věc kterou chcete si zaslat domu jen kliknete a do 18 dnů ji máte doma. Co tam jsou za ceny? Ceny stále přibívaj.Cen je tam opravdu hodně uvedu pár příkladů: mobily,skutry,snowboardy,nootebooky,monitory,sluchátka,foťáky,iPhony,DVD přehrávač,iPod,PS3,Xbox,PSP,Wii,Filmy,hry všeho druhu,hodinky, naramky,řetízky,naušnice prsteny a to všechno zlaté nebo sřibrné,různe parfémy,hrnky,tašky,trika,mikiny,brýle,laky,knihy,flashky....a mnoho dalších věcí......prostě každý si přijde na své. Pokud vás to zaujalo, odepište mi na mail: lukin98@seznam.cz a zašlete mi emailovou zprávu s předmětem pozvánka, děkuji. Samovolně se tam nejde zaregistrovat pouze přes pozvánku, tak neváhejte a mailujte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taran Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Ta 98 v tvym nicku nejspis znamena rocnik narozeni, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PC-maniak Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Ta 98 v tvym nicku nejspis znamena rocnik narozeni, co? taky si rikam <) nejak se to tu zacina pohorsovat :D to sou topiky kdo jak a kolikrat rozmlatil psp pc .. (se uz i divim ze tu neni kdo kdy a jak zmlatil svoji holku...) a ted este takovej offtopik :D pekny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 me akorat stve ze k tomu musi bejt PS3... nikdo ze znamejch ho nema takze mi to je k nicemu... Ale jinak super vec pro ty co maj psp a ps3 Nevite co to je za hru na 2:23? jestli je na psp nb je to ukazka ps3 hry dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 me akorat stve ze k tomu musi bejt PS3... nikdo ze znamejch ho nema takze mi to je k nicemu... Ale jinak super vec pro ty co maj psp a ps3Nevite co to je za hru na 2:23? jestli je na psp nb je to ukazka ps3 hry dik to je Monster Hunter Freedom, který vyšel jak na PSP, tak na PS3... Tohle je ale verze PS3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 to je Monster Hunter Freedom, který vyšel jak na PSP, tak na PS3... Tohle je ale verze PS3... sem si rikal ze ta grafika vypada na psp dost dobr :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 "bude vypadat"? dyť už to funguje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulba Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Funguje a dokonce i na CFW pařil jsem GT PSP a to už asi před 2 tejdnama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 sakra na to fakt musí být PS3? na co to potom je?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Prosinec 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 sakra na to fakt musí být PS3? na co to potom je?! ehm, jak na co to potom je ? možná jsi si toho nevšiml, ale je hodně lidí, kteří mají PSP i PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 No já už jen čekám až to rozchoděj a fakt se na to těším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 GS díky za upozornění, tak už to teda fakt jede a je to supeeeeer, a hlavně to jede i s CFW, určitě vyzkoušejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr1468621165 Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 GS díky za upozornění, tak už to teda fakt jede a je to supeeeeer, a hlavně to jede i s CFW, určitě vyzkoušejte ahoj nechceš si zahrát GT přes xlink? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 tak to je mazec.... a ono už to vyšlo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 No já už jen čekám až to rozchoděj a fakt se na to těším... Není na co čekat, rozjetý to dávno je :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.