Nunina Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Šíří se tady informace, že MS dává BAN i těm poctivcům, kteří ještě své xko nestihli flešnout a hráli jen origoš. Co je na tom pravdy, má s tím opravdu někdo tu špatnou zkušenost? Podle některých ho tedy MS dává za nepravdivě vyplněné osobní údajem čímž jsou porušena pravidla užívání Xboxu v ČR. Pokud tomu tak opravdu je, tak je to smutné...:banned: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 prej jo ... podle některých Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 17, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Ano jsou tu tací, kteří slyšeli o někom, kdo někde četl, že někdo zná někoho, kdo za to dostal BAN. Podle mě - blbost, a hodlám to brzy odzkoušet :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 třeba je to jen tah člověka kterému to zabannovaly x360 a chce uškodit co nejvíce, kámoš zrovna tohle řešil semnou a řikal že je to blbost a i kdyby se to stalo stačí se obrátit na nějakou pomoc MS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Jo jo, přesně tak, jedna bába povídala... Taky kupuju nový xko a pojedu origo a na Live budu dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Zajímá mě to proto, že sám mám fleš a kvůli hrozbě banu se na live už nikdy nepřipojím. Ale nechtěl bych si nechat ujít online hraní, tak přemýšlím o koupi nové konzole a zakoupení pár vybraných originálních titulů (asi na aukru), abych mohl v pokračovat v online pařbách. Jestli to tedy má cenu, protože bych se stejně musel zase přihlásit např. přes UK účet. O PS3 jsem zatím moc nepřemýšlel, ale pokud se opravdu banují i neflešnuté konzole, tak kvůli multiplayeru na PS3 přejdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Zajímá mě to proto, že sám mám fleš a kvůli hrozbě banu se na live už nikdy nepřipojím. Ale nechtěl bych si nechat ujít online hraní, tak přemýšlím o koupi nové konzole a zakoupení pár vybraných originálních titulů (asi na aukru), abych mohl v pokračovat v online pařbách. Jestli to tedy má cenu, protože bych se stejně musel zase přihlásit např. přes UK účet. O PS3 jsem zatím moc nepřemýšlel, ale pokud se opravdu banují i neflešnuté konzole, tak kvůli multiplayeru na PS3 přejdu. zkus vyměnit za nefleshle x360 ještě s hrama, ban nemáš a až on bude hrát tak on teprve třeba dostane nebo ho varuj a řeknimu jestli to chce jen na hry bez mulťáku že to funguje dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 kámoš dostal ban nejspíš za to že je v ČR protože flash nemá a nic jinýho by neporušil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 ano presne tak.. siri se tady tato informace protoze s prominutim nejaky debilove tady furt tvrdi ze kamos babicky dostal ban za to ze je v CR ... omg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Psal jsem přímo do USA na Microsoft Support a není to pravda...stejnou odpověd dostalo více lidí od různých operátorů USA help linky. NENÍ TO PRAVDA ŽE SE BANUJE ZA REGION jinak sám jsem už koupil nové xko a jedu dál bezproblémů...znám asi 250 lidí s xboxem kdo měl flash má ban kdo ne ban nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 kámoš dostal ban nejspíš za to že je v ČR protože flash nemá a nic jinýho by neporušil Jeho gamertag nemáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 kámoš dostal ban nejspíš za to že je v ČR protože flash nemá a nic jinýho by neporušil Hele to je neuvěřitelný můj kámoš taky dostal ban asi za to že je v ČR a to přitom ani nemá Xbox... OMG kámoš kámoše povídal že má bráchu a toho bráchy bratranec má ségru no a její táta....... No určitě to je pravda:!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 si trapný promin nemam duvod si vymyslet a GT zeptám se nevim nehraju s ním online a promin porusis podminky flashem -ban porušíš to tím že hraješ hry před vydáním-ban a to že porušíš region ej jedno pochybuju ale to je fuk kaslu an to akorat z toho bdue hadka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 takže LOCK k tomuhle je tu topiců dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts