IceTower Odesláno Leden 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Už aby to tu bylo.Klepu se na to jak malej Jarda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 Hele .... kdy to mají vydat ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Duben 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 Nevím ale už aby to bylo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 RLS Date je predbezne na 31.8.2010 (zdroj romulation - upcoming releases) - docela driv nez prvni zvesti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Duben 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 já už to čekání snad nevydržím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 chapu ze se na to tesis, ale je opravdu treba to neustale dokola sdelovat svemu okoli? treba me to nezajima, myslim ze takovych lidi by se tu naslo vice :) abych nebyl uplne OT, na gamefaqs je napsano Q3 2010 (EU verze) a TBA 2010 (ostatni verze). ne ze bych romulation neveril, jen je divne ze na to neexistuje zadne oficialni datum, jen nejake neoficialni zvesti. koneckoncu i na gamefaqs muzou byt neaktualni, ze. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marc Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Ale my se opravdu Robote2037 strašně těšíme. V podstatě už 7 let v kuse, od doby kdy vyšlo druhé pokračování. Ale důvod proč píšu je hlavně abych se zeptal jestli se ty data vydání nějak lépe upřesnila, nebo jestli se posunula. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fricky Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Gameplay - čo sa grafiky týka, tak to vypadá úžasne!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remind Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 Taky se na tenhle titul hodně těším , dohrál sem jedničku i dvojku v originále na GBA , Grafika vypadá skvěle ale osobně u RPG mám radši bohatou 2D Grafiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marc Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 Jsem na tom podobně, mám radši 2D grafiku (teda co se týká DSka). Ale u GS to lehce pominu. Souboje jsou skvělé! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 No ja mam ovela radsej 3D ako 2D a nehral som tu hru na GBA ale na DS si ju urcite zahram lebo vyzera fakt dobre. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Červen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Tak grafika mě naprosto nadchla. Jen doufám že nepokazí ten ohromný příběh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 No ja chci jen rict, ze se mi podarilo rozjet save u golden sun 1 (viz prvni strana pokud nevite), tak to ted zkusim zahrat, kdyz je to takova bomba jak rikate :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Červen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Je to ještě lepší než říkáme :) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 E3 Gameplay... Kreslenejsi nez trailer atd, ale stale roztomily :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marc Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 Na mě možná moc veliký rozlišení, ale na dsku to bude vypadat fajn! PS: Teď vyjde na NDS a pět let po vydání 3DS výjde Golden Sun 3DS. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Červen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 Náhodou ta kreslená grafika je kouzelná :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Ta hra je "jen" remeake? To není nový příběh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Červen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Je to nový příběh. Mělo by to být pokračování o několik(desítek)let dále Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Je to nový příběh. Mělo by to být pokračování o několik(desítek)let dále Docela se na to těším, tak mi snad nebudou chybět souvislosti z předchozího dílu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Červen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 No jen mi asi bude vadit ten slabší bojový systém jak jsem si zvykl na final fantasy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Tak vyzera to tak ze by tato hra mala vyjst 29. Novembra 2010 http://ds.ign.com/articles/111/1116815p1.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 videorecenze na IGN http://www.ign.com/videos/2010/11/22/golden-sun-dark-dawn-video-review?show=HD 29. 11. 2010 vychazi USA verze 10. 12. 2010 evropska verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Tak už aby to tu bylo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 DSTT je mimo hru, load rom errcode=-4 pri nacitani. ale me to moc nevadi, ted mam rozehrany prvni dil z GBA :) btw neni to "oficialni dump": It seems like there has been a problem when we dumped the game via wifi (took 5hours) and the file is missing 4kb... There are no reports of any gameplay problems so far, we don't know if these 4kb will cause trouble later on any chance of any dumping it again just to make sure? Sadly no, as I said the dump took five hours, I used NDS Backup Tools wifi because I don't have a Slot-2 device, and it took 5 hours. My friend got it early at gamestop, not me, we won't be able to dump it again...But you can expect a scene release monday or tuesday anyway Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.