Mígl Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Hra roku: Uncharted2 2 místo: Killzone2 3 místo: Batman Arkham Asylum Překvapení roku a pro mě 4 místo: Assasin Creed2 Zklamání roku: Modern Warfare2 (nechápu co na tom všichni vidí) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 killzone 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Nejlepsi jednoznacne In Famous nema chybu !!! Sice Prototype bylo o neco akcnejsi ale je to moooc mazec hra !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K@o Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 hra roku: MODERN WARFARE 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 ja mam zatim na pS3 jen 2 hry ale uncharted 2 je zatim lepsi nez vsechny hry co sem hral na xboxu za ty 2 roky co sem ho mel takze volim Uncharted 2 =) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rig99 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Assassin Creed 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 modern warfare 2 jednoznacne pak U2 pak AS2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Uncharted 2 - ta hra sice neprinasi nove napady, ale je neuveritelne vypiplana k dokonalosti. Grafika, animace, hudba, zvuky, ovladani - vsechno je maximalne propracovane a na spickove urovni. Nejdriv sem nechapal jak muze nejaka "kopie" "tomb raidera" ziskavat tak vysoka hodnoceni, ale stacilo vrazit BD do mechaniky a zacit hrat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Pro mě stejně jako pro ostatní - Hra roku: Uncharted 2: Among Thieves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 davam hlas jednoznacne Call of Duty: Modern Warfare 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Jednoznačně FIFA 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 jako tekken FUNda :lol: tak jedine Tekken 6 :love: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camin Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Uncharted 2: Among Thieves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanteCZ Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Modern Warfare 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LSN Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Borderlands Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glad Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 JedinĚ call of duty 6:modern warfare 2 nejlepŠÍ hra nejen roku ale vŠeho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seznam Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 pro mě určitě--Dirt 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuCháč_cz Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Pro mě hra roku uncharted 2 za ním je o kousek MW2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Hra roku: Batman Arkham Asylum - grafika, atmosféra, dabing, nejlepší komixová hra vůbec, mnohonásobně převyšuje jakýkoli Batman film - BOMBA. Mulltiplayer roku: MW2 Zklamání roku: Brütal Legend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Uncharted 2: Among Thieves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 JedinĚ call of duty 6:modern warfare 2 nejlepŠÍ hra nejen roku ale vŠeho ty voeeeee :D ty seš mi ale případ :D nejen dement roku ale všehovesmíru :D btw pro mě jedině marvel ultimate alliance 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
001david Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Uncharted 2: Among Thieves a v těsném závěsu Modern Warfare 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KO23L Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Jeste pred nejakym tydnem bych bez vahani napsal jako pro me nejlepsi hru roku Borderlands, protoze u tech jsem se z tech her ktere jsem hral a byly vydane letos urcite bavil nejvic (a zaroven i hodne dlouho), ale po tom co jsem si zaparil Demons Souls nemuzu volit jinak. Takze za me nejlepsi hra roku - Demons Souls. To je jiny kafe nez hry na 2 odpoledne jako je Call of Dutý atp. Btw, nechapu co tolik lidi na MW2 vidi, hrali jsme to s kamosem v co-opu, ty spec ops mise, a me to teda ubec nicim neuchvatilo - absolutne tuctova strilecka s nic moc grafikou a protivnikama co si sami nabihaji do palby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 včera jsem koupil Assassin's Creed 2 a musím říct, že to bylo něco úžasného, takže hra roku Assassin's Creed 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Jeste pred nejakym tydnem bych bez vahani napsal jako pro me nejlepsi hru roku Borderlands, protoze u tech jsem se z tech her ktere jsem hral a byly vydane letos urcite bavil nejvic (a zaroven i hodne dlouho), ale po tom co jsem si zaparil Demons Souls nemuzu volit jinak. Takze za me nejlepsi hra roku - Demons Souls. To je jiny kafe nez hry na 2 odpoledne jako je Call of Dutý atp. Btw, nechapu co tolik lidi na MW2 vidi, hrali jsme to s kamosem v co-opu, ty spec ops mise, a me to teda ubec nicim neuchvatilo - absolutne tuctova strilecka s nic moc grafikou a protivnikama co si sami nabihaji do palby Demon soluls je pecicka jenze to proste nemuzes hrat na kasi kdys ses moc pac je to zatracene tesky a to je na tom to vostry ale codmw2 ma pecka multak pribech ze cumis z vodevrenou hubou kdys te tam sheaperd nebo jak se to pise podela jak svin...u me vede codmw2ale Demons souls je hnedka za tim...jeste sem nehral U2 AS2 tak sem zvedav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts