grimmjow Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 ja nikdy nezapomenu na GTA:SA jak BS a ostatni si koupi vtom fastfoodu a pak pri te honicce ve ktere se strili rvou veci typu f*uck i just dropped my cola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 gear of war při rozmasakrování nepřítele "Jako rozsypaný puzzle" :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 "I'll rip your head off and shit down your neck." "I've got balls of steel." "It's time to chew bubblegum and I'am all of the gum." Kdo jiný než Duke Nukem. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 neni to sice hláška, ale nejvíc mě pobavilo když ten nigga ze saints row 2 začal v tý jedný misy zpívat Ne Yo-So Sick fakt dobry =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 "It's time to chew bubblegum and I'am all of the gum." Nebylo tohle náhodou spíš něco ala "it's time to chew bubble gum and kick some ass but unfortunately I'm without gum" ... Nebo tak nějak ? Ale jinak Duke Nuken je opravdu jedna z nejvíc hláškovacích her. ... Zamáčknu slzu v oku při vzpomínce na střední školu a deatmatche po síti o přestávkách ... hmm, vlastně i o hodinách :D A teď jsem si tak ještě vzpomněl na hlášky Jokera v Batman:AA. Ať už k vlastním záporákům když jste je oddělávali, nebo když člověk umřel, tak takový ty animace před loadingem. Nevzpoměnu si teď na žádnou konkrétně, ale vím, že v tu chvíli jsem si říkal, že dabing Marka Hamilla je naprosto super a toho Luka Skywalkera snad ani neměl hrát a místo v Star Wars se měl angažovat v Batmanovi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 JJ , v Batmanovi ta prsatá sestřička :D když jsem umřel tak že prej Loser,Loser ......... a Joker taky měl dobrý ae teď si nevzpomenu ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Rychlý expres Baroš :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 FIFA10: Ten má snad banánové nohy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 "Congratulation, you've captured Pikachu! Do you want a nickname Pikachu?" :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urnacr Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 docela dobrá hlášky jsou v GTA IV:The Ballad About Gay Tony, př: když jsem někoho přejel autem na chodníku - "I hope, you have an insurance." :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Ohledně pojištění jsou hlášky i v Madagascar Kartz. ... Když tam skočíte na skokánku abyste si nadopovali turbo, tak se ozve něco jako "doufám že moje zdravotní pojištění kryje i tyhle skoky" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartys Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 urcite gears 2 marcus v podzemi "Thats one,Thats two ,Thats three , thats four , THATS FIVE MOTHERFUCKERS!" a pak dom kdyz date nekomu headku "Sup,bitches?" marcusova hlaska (thats five motherfuckers !) -> Domova hlaska (sup bitches?) -> http://www.edisk.cz/stahni/10606/Sup_Bitches_.mp3_15.72KB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Gears of War: Fuj ty svině smrděj. Z čeho jsou? Z hovna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mironfs Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 sice na pc ale naj si myslim ze boli seci poldi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
citronada Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Fifa10: Vynikajucééééé :D to mě vždycky rozseká :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 nevim jestli to tu bylo nejvic je Mafia, ale ted si nevzpomenu co presne rikali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 FIFA09: "jak by řekl můj slovenský kolega - LEN SA TRELA!" vzpomněl bych si na miliony dalších, z milionů her, ale to po mě nechtějte ve 2 xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Nic jiného než Duke... Shake it baby......Dance for me baby ! xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Roach!!!!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bany Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 ja hral SKATE 2 uz to mam parkrat dohrany tak sem si dal holku du si pro ukol a typci na me "HEY MAN" nebo "HEY DUDE":cheesygrin: jako ze vubec sem se nesmal:cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Teď jsem si vzpoměl na Vietcong xD naprosto suprový : Nažerte se olova rejžožrouti zasraný xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urnacr Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 ...snad nejlepší hláška vůbec :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 asi fakt nejlepsi, tam se s tim vazne nesrali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Pro me byla uplne nejbolestivejsi scena a hlaska tato. Pozdrav od Dona Salieriho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartys Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 kdyz uz se tu objevuje ta mafie tak urcite Paulie "Nestacili rict ani B a meli po Bourakach" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.