Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Proč je PS3 "nehacknutelná"!

D@w3r

Recommended Posts

trouba seš pořád ty...proč? protože už oda začátku co jsem hry stahoval jsem byl smířen s tím, že ban může přijít..já se nehádám o tom, že jsem nejel stahované, ale o tom,že ty meleš kraviny, že sony nejedná fér....ty taky nejednáš fér, když si jak kurva hry nekupuješ, ale stahuješ :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 117
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

hm já mám taky nádhernej pocit když mě obklopuje kolem 400 filmů vypalených na DVD a plnej HDD (320gb) a ještě plná PS3 další věcí ;) jo a abych nezapoměl dalších 200 cd a DVD mám pod postelí krabici to jsou takový ty hry co se už nehrajou tomu řikám pocit ;)

jo a abych teda nebyl uplně warez tak mám 3 hry na PS3 ;) další 2 ještě z PS1...

Odkaz ke komentáři

hele já ti to řeknu tak na xko jsem měl tři prdele her...ale byli to pro mě jen placky...na ps3 teď mám 12 origo, krásně seřazených a pocit je z toho úplně jinde :)

s timhle musim jen souhlasit :D Pocit si otevrit novou hru a pustit ji.... nemuzes srovnavat s vypalovanim vubec :D

Odkaz ke komentáři

ale zase třeba pro mě co je lepší? mít 3prdele her a mít pocit že nemám co hrát ... než mít jednu origo co mi dojde za 3 dny bo je pátek? :D

EDIT: radši 3 prdele her ... máš aspon šanci se něčeho chytnou a hrát to než nemít nic

a proto sis koupil i ps3 ze? :)

Tohle uz je myslim dost mimo nez samotny topic.......

PS3 se v blizke budoucnosti proste nehackne

Odkaz ke komentáři

a proto sis koupil i ps3 ze? :)

Tohle uz je myslim dost mimo nez samotny topic.......

PS3 se v blizke budoucnosti proste nehackne

nevim kolikrát to mám ještě napsat ... ps3 jsem si kupil jen kvůly zkušenosti ... a taky kvůly toho že ted zronva se nemůžu vrátit ke svými starýmu profilu na xku :)

Odkaz ke komentáři

jen tak mimochodem vy to jste všichni zbohatlíci co na to maj prachy já dám ty prachy raději do motorky myslím že z toho budu mít víc než vy z her... jinak k topicu už jednou byla sony prolomená! ale vy jste to tady ani neuvedli fungovalo to!

na fw 2.30 to ještě jelo...

Odkaz ke komentáři

se podívej

http://www.haxnetwork.net/2009/11/pspgo-hacked-and-running-hen/

Dante: Xbox nechci si zahraju raději na PC když je něco fakt pěknýho a je to jen na konzole tak si to koupim pro PS3....

No nevím, kdybys trochu přemýšlel, tak bys nemohl říct, že o PSP Go se nestarají. To tě nenapadlo, že jedním z důvodů proč autor tohoto "hacku" píše, že se to nikdy na veřejnost nedostane, je to, že týmu Typhoon třeba taky zaplatili:)...

Jinak souhlasím se všemi, co si myslí, že mít doma origo hru v krabičce s manuály, krásným diskem s potiskem, je něco astronomicky vzdáleného od toho mít doma papírový obal s DVDčkem, na kterém je něco naškrkaného fixou...

Odkaz ke komentáři

No nevím, kdybys trochu přemýšlel, tak bys nemohl říct, že o PSP Go se nestarají. To tě nenapadlo, že jedním z důvodů proč autor tohoto "hacku" píše, že se to nikdy na veřejnost nedostane, je to, že týmu Typhoon třeba taky zaplatili:)...

Jinak souhlasím se všemi, co si myslí, že mít doma origo hru v krabičce s manuály, krásným diskem s potiskem, je něco astronomicky vzdáleného od toho mít doma papírový obal s DVDčkem, na kterém je něco naškrkaného fixou...

co že si řikal že to nikdy nevyjde na veřejnost ?

http://console-forum.net/showthread.php?t=68563

Primátor3 na tvé příspěvky nemá cenu ani reagovat na to že ti je 20cet tak si ani nepochopil co se tu řeší....

Odkaz ke komentáři

co že si řikal že to nikdy nevyjde na veřejnost ?

http://console-forum.net/showthread.php?t=68563

Primátor3 na tvé příspěvky nemá cenu ani reagovat na to že ti je 20cet tak si ani nepochopil co se tu řeší....

To se zeptej autora toho hacku...

Čekal jsem, že toto odepíšeš, protože minutu po tom, co sem to odeslal se ta zpráva objevila na foru, ale pro tebe je to stejně smůla, protože mou teorii, že pokud Sony platí hackerům, aby nebyla PS3 prolomena a může klidně tak platit dalším hackerům, aby nebyla prolomena PSP Go, to vůbec nevyvrací:cheesygrin:...

Vydal teďka video, v jaké hře se ta chyba nacházela, ale tím, že ho vydal, navíc ještě na youtube řekl Sony: "Opravte si tu hru a nebo jí ztáhněte z PSN"...

Prostě uznej sám, že POKUD Sony platí, aby se neprolomilo PS3, tak mají stejně tak velký zájem na tom, aby nebylo prolomeno ani PSP Go

Odkaz ke komentáři

Jonny1619 já teorii že sony platím hackerům nevyvracím zároven ani nepotvrzuji

oZZe hackeři dostanou zaplaceno jen když příjdou na chybu a oznáměj to sony!

jinak jsme tu všichni OT ale to je v pořádku protože tu jsou OT i modi a to je v

pořádku protože tohle je v sekci PS3 pokec tak tu každej muže bejt OT ;) ->pokud to chápu dobře :D

Odkaz ke komentáři

Ne, vubec sem to nepochopil, vubec ne :roll: By me zajmalo jak si na tohle prisel.

A tobe je tak 13, maximalne 14 podle toho jake bludy pises. Originalky sou pro zbohatliky a dalsi kraviny cos tu vyblil. Njn, ses jasnej jantar :)

Odkaz ke komentáři

jen tak mimochodem vy to jste všichni zbohatlíci co na to maj prachy já dám ty prachy raději do motorky myslím že z toho budu mít víc než vy z her... jinak k topicu už jednou byla sony prolomená! ale vy jste to tady ani neuvedli fungovalo to!

na fw 2.30 to ještě jelo...

Co máš teď na mysli ? Co fungovalo ?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu