Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Prvni hra, co jste kdy hrali

SupiK™

Recommended Posts

tak to já jsem tady o proti vám hodně velký pamětník :) ...moje první hra byla ta černá krabice - těch her tam bylo 1000 a nejlepší byl hokej... klacek proti klackovi na dvě díry vlevo vpravo :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: ale zábavnost velká :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 79
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

meje prvni hra byla Tarzan na ps2

psal se rok 2000 a ja byl v prvni tride a sel jsem ke tromecku a tam lezelo ps2, tata to zapojil do nasi bedny a ja s brachou parili jak blazni

kdybyste nekdo nevedel

www.youtube.com/watch?v=rox-KpcDRio

Odkaz ke komentáři

Prvni hry jsem hral v roce 1987 v jeden den na zx spectru,tak nevim,ktera byla prvni- King Tut's Treasure, Knight Lore (to si cvicne sjedu obcas i ted) a Video pool. Na PC jsem hral poprve v r. 1988,zase v jeden den: Larry1, Digger a hlavne Sopwith 2 - ten hraju doted. Na to,ze po 21 letech jsem se dostal do 5.kola,a hra jich ma 255,je to takova celozivotni vyzva :D :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu