romik Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 tak to já jsem tady o proti vám hodně velký pamětník :) ...moje první hra byla ta černá krabice - těch her tam bylo 1000 a nejlepší byl hokej... klacek proti klackovi na dvě díry vlevo vpravo :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: ale zábavnost velká :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 NES//super mario bros (nejlepší hra i dnes) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Mario na made in china konzolce :love: mario rulezz až do teď :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camin Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Nes-mario byl jsem hodne malej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 tetris na těch z číny :D drsný to bylo , hrál sem to furt :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 tetris na těch z číny :D drsný to bylo , hrál sem to furt :D to teď drtím s matkou na xboxu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 meje prvni hra byla Tarzan na ps2 psal se rok 2000 a ja byl v prvni tride a sel jsem ke tromecku a tam lezelo ps2, tata to zapojil do nasi bedny a ja s brachou parili jak blazni kdybyste nekdo nevedel www.youtube.com/watch?v=rox-KpcDRio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 toho tarzana sem taky hral xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Na Pc- Moto GP 2, NHL 2001 Na jakési vitnamské hře maria (taková na ty kazety žlutý)8)8) A na ještě staršim kompu hry typu wolfenstain 3D, Prehistoric atd...:):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbora Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 PS1 : Metal Gear solid,takhle hra me fakt chytla PC: GTA 3,na to nezapomenu ..:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Nemas odkaz na toho tarzana? Stahnul bych ho sestre. Abych nebyl OT: Ja hral u strejdy Prince a ve skloce jsem hrali Bombermana v dosu, a vzdicky jsme se hadali kdo bude hrat, byly tam 2 compy a asi 30 deti :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 na PC DOOM a jinak pred tim na videohrach od cinanu pacman,stileni kachen,nebo podobna blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Atari XE800, ale hru co sem hrál nevzpomenu. Bylo to takový letadlo ale mazeček hra:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Mini golf 486 - Heretic - Comander ken xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajn Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Contra na NESu, Warioland na GB Color(zelenej xD), pak dyna na pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Prvni hry jsem hral v roce 1987 v jeden den na zx spectru,tak nevim,ktera byla prvni- King Tut's Treasure, Knight Lore (to si cvicne sjedu obcas i ted) a Video pool. Na PC jsem hral poprve v r. 1988,zase v jeden den: Larry1, Digger a hlavne Sopwith 2 - ten hraju doted. Na to,ze po 21 letech jsem se dostal do 5.kola,a hra jich ma 255,je to takova celozivotni vyzva :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Super Mario Bros na NES x'D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Mario :coolgun: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemesis Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Centipede, King Kong, Atari XL/XE - Road Race [Activision] 1985 Atari XL/XE - Elektra Glide [English Software Company] 1985 Atari XL/XE - Rescue on Fractalus [Lucasfilm games] 1985 -na todle se mrkněte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 na pc, prince of persia 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 PS1 Tekken 3 ale nevim jestli byla uplne prvni(preci jenom uz to bude nejakej cas:roll:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deyf1468623793 Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 S bratrem na SINCLAIR ZX Spectrum :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Mašina,vlak,vláček. Obdoba hada na nokiích. Platforma PC 286... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Pošťák jestli to někdo znáte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matty Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Sonic na mega drive byly mi asi 3 roky :D a uz sem smažil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.