Dutch Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Asi před 13lety jsem střílel kachny ještě tehdy na černobílé televizi, to byl nářez! xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 tetris! nebo jeste tanky jak byvaly v te jedne hracce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Ty vole tak na PC asi první pařba Vlak,Hrál sem to asi ve 4 u otca na noťasu a později sem začal hrát i víc hry na mozek třeba Berušky,Berušky 2 jestli to někdo znáte :D a první "konzolová" hrá byla nějaká atletika u kámoša na videoškách :D A první opravdu konzolová hra byl Crash na PS1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Na pc warcraft 2 a diablo:D Na Ps 1-Medal of honor a na Ps 2-taky nějakej Moh:) nepočítám hry na vietnamskejch kazetkách:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenur Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Wolfenstein 3D, pak Titus Fox a Commander Keen 4. nezapomenutelné momenty :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 TETRIS - jakasi 150let stara konzole... 286 PC - Sachy, Prince of Persia.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netron Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Prvni hra byla Kacer Skrblik nebo jak se to jmenovalo doted si pamatuju na to jak se skakalo do ty jeho pokladnice a hledali se tam prachy nebo jak se s Rampou letalo letadlem a s klukama dulikovic se skakalo po nakejch skalach nebo v jungly xD to byli casy . . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 PC - Prince of Persia (MS-DOS) PS1 - Tomb Raider PS2 - GTA San Andreas PSP - Ridge Racer 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 duke nukem 3d na PC :) a kdyz mi byly dva tak jeste naky decky ale to si vubec nepomatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DSmaster Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 pokemony na GB COLOR :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 Dungeon Master a Prince of Persia :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 od strejdy co vlastnil elektro nějaký sme měli hodně starejch konzolek :D ne NES to byla castlevanie, contra, battletoads a zelda (toho sem moc nechápal xD) na SNES to byl super mario, další castlevanie :D na Sega Genesis to byl Sonic, Lví král, Street of Rage (výbornej coop :P) pak na dosu pac man, supaplex,prince of persia, keen (nejlepší skákačka ever :) začátky Duke Nukem... později Tomb Raider na ps1 harry potter, syphon filter, crash bandicoot, 40winks a další na psp Everybody's Golf na DS Castlevania Dawn of Sorrow :) klasika je ale nejlepší, ty začátky..prostě boží když si to dnes zahraju bud na konzolce nebo emulátoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boos27 Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 já dostal ps2 když stála etě 14 tisíc a mám ji do teď :D ale měli jsme jako první tarzan a rayman pak dýl to byl spiderman a prince of persi the sand of time Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 nepamatuji si název byloto když mi byly 4roky na starožitným pc :D ale byly to neaký ponorky (asi) rek mi to táta :d :D :d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovefist_88 Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 Super mario bros na NES Jinak na ps1 to byl Ridge Racer 4. Z aut na ps1 to mělo nejlepší grafiku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D0m0d1doxxx Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 nwm asi : PS1 fifa 2001 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Tak úplně první to bylo určitě Vláček 2. Na disketě "Crystal" 3. Na Disketě "The Hunter" - jestli si pamatujete chodil člověk po baráku a zabijel zombie :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Prosinec 12, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 V peti letech nejakou hru na tomhle http://scrapetv.com/News/News%20Pages/Science/images-2/atari-2600.jpg Ale jakou to uz fakt nevim , byly tam same kosticky :D Jinak na prvnim ps1 jsem hral poprve tekkena 2 a Crashe 1 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 U babičky na NESu Donkey Kong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 GTA 2 na PC :-) A taky GhostBusters na GameBoy Color Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Dizzy na Didactic compact v r.1999 myslim:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Ted si nejsem uplne jistej ale moje prvni hra byla bud Saboteur na ZX Spectru nebo River Raid na Atari 130 . E : Psal se rok 88 a me bylo pet let :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 moje první hra byla asi na NESce ale je to tak dávno že si ji nepamatuju to byl skvělej trhák než ty nějaký trapný PC hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SeriousS Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Nikdo tady nevzpomina ty vopravdovy legendy, takze moje prvni river raid na atari klonu od tongu :cheesygrin: kdo to nehral, tak proste musi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 no to si clovek za ty roky ani nemuze pamatovat :-) ale myslim ze to byla jedna z tech kapesnich game a watch blbin takove formulky jinak pak uz prevazne hry na Atari 800 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.