Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.9k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Ja sem tam byl reglej už je to dyl ještě v létě ale jak to tam bylo udělany tak že když ste měli 20 lidi ktery se přes vas regli tak dostanete triko a prislo me ale byl to asi nejakej haluz ptze sme to zkouseli jeste se dvouma kamosema a tem nic neprislo... a pak když sem si chtěl něco objednat tak vždycky už to všechno bylo vyprodany...

Odesláno
Ahoj,chtěl bych se zeptat co te to ten reedem a šance? :)) Mám 200 ptz a 30 lidi sehnanejch :) začal jsem asi 5 dní naspátek a chtěl bych si koupit psp za 200 ptz :) vím že se to kupuje 25.2 04:00 ale nějak nechápu že budou mít šanci druhý atd. Nevystvětlil by mi to někdo? :) třeba na icq 552485005 Dík :))

25 si nic nevybereš pokud nemáš koupený šance na to datum, musíš počkat na konec měsíce, bližší info ohledně regulérního reedemu není, aspoň sem nic nezjistil...

Odesláno
Ty 3 vlny jsi mohl koupit dne 19.2. (350ptz = 3 vlny, 200= 2, 100 = 1) Když jsi nekoupil ani jeden, tak musíš čekat na officialní vlnu (přesný datum a čas ještě neveřejnili)

:) a jakej je rozdíl mezi vlnou 3 a 1 ? :) a :) při officialnim datum :) kterej jak psal předim asi bude tenhle měsíc si budu moc koupit co chci? :) a nebo jen ty věci který se nevyprodali? :) jaksi mám zájem o to PSP za 200 ptz tak jestli mám šanci

Odesláno
:) a jakej je rozdíl mezi vlnou 3 a 1 ? :) a :) při officialnim datum :) kterej jak psal předim asi bude tenhle měsíc si budu moc koupit co chci? :) a nebo jen ty věci který se nevyprodali? :) jaksi mám zájem o to PSP za 200 ptz tak jestli mám šanci

Ceny jsou asi rozdělený stejně do 4 vln. Třeba já jsem si koupil 3 vlny za 350ptz (takže celkem mám 4 šance si něco vybrat) Když chceš něco vybrat u officialního wave, tak máš šanci, když budeš rychlej :cheesygrin:

Odesláno
Ceny jsou asi rozdělený stejně do 4 vln. Třeba já jsem si koupil 3 vlny za 350ptz (takže celkem mám 4 šance si něco vybrat) Když chceš něco vybrat u officialního wave, tak máš šanci, když budeš rychlej :cheesygrin:

Jo takže :) ty u mě de o to jestli třeba bude to ve 4 hodin u te officialni vlny a u mě de o to jestli jsem rychlej nebo ne :) a u tebe prostě ne :) prostě klikneš a máš to :) a eště už ti něco přišlo nebo znáš někoho? :) já teda mám PSP a chci to zkusit tak ho koupim znova :) jinak za ten měsíc budu chtít Ipod :) tak jestli mám počítat stim že přijde :) a tričko ti přišlo kdy? :) od té doby co ses stal členem? :) já jsem se stal včera tak abych věděl :psp: hele nedal bys mi icq? :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu