Chilli_Master Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Stránka se mi teď furt padá :/ Asi velká přetíženost kvůli ptz za videa =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Bodeď by nebyl přetíženej :D a o tom z-lustu je to tak že po roce musíte nasbírat dalších 20 lidí abyste se jím staly znovu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeanes Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Přišel někomu z vás náká elektronika od lockerz?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Přišel někomu z vás náká elektronika od lockerz?? někomu přišel i pod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Bodeď by nebyl přetíženej :D a o tom z-lustu je to tak že po roce musíte nasbírat dalších 20 lidí abyste se jím staly znovu ;) bullshit.. jak už bylo řečeno, po roce se vám akorát resetnou body..nebo si vážně myslíte že vám pokaždý bude chodit tričko když budete z-lister? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Ted sem se ptal kamose coto hraje kdy bude reedem noramlni... Ja: 28 to ma bejt jo? kdes to sehnal? a v kolik? Adam Holecek - joker (16:44): vždy je poslední den v měsíci... -.- je reedem JETO PRAVDA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 většinou...myslim že to bylo i 2 dny před koncem měsíce ale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 kecá, dřív bejval reedem většinou v polovině měsíce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Mě zajímá, jak to rozdělili ceny do 4 vln. Budu se snažit něco vybrat v první vlně, pak jít spát :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 kecá, dřív bejval reedem většinou v polovině měsíce... nekecá, minimálně od listopadu je to na konci měsíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 redeem bejval 15týho, v listopadu ho posunuli někam cca na 24 a v prosinci už byl 31....ale ten tvuj kámoš podle mě jenom tipuje - minule byl snad ''předposledního'' :D ...jinak já koupil jenom jednu šanci, takže vstávám ve čtyři :D .... sand to taky objednám, protože na globalu si moc nevěřim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Ja sem tam byl reglej už je to dyl ještě v létě ale jak to tam bylo udělany tak že když ste měli 20 lidi ktery se přes vas regli tak dostanete triko a prislo me ale byl to asi nejakej haluz ptze sme to zkouseli jeste se dvouma kamosema a tem nic neprislo... a pak když sem si chtěl něco objednat tak vždycky už to všechno bylo vyprodany... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 co má bejt 24/7? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4sek Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Ahoj,chtěl bych se zeptat co te to ten reedem a šance? :)) Mám 200 ptz a 30 lidi sehnanejch :) začal jsem asi 5 dní naspátek a chtěl bych si koupit psp za 200 ptz :) vím že se to kupuje 25.2 04:00 ale nějak nechápu že budou mít šanci druhý atd. Nevystvětlil by mi to někdo? :) třeba na icq 552485005 Dík :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SandysJr Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Ahoj,chtěl bych se zeptat co te to ten reedem a šance? :)) Mám 200 ptz a 30 lidi sehnanejch :) začal jsem asi 5 dní naspátek a chtěl bych si koupit psp za 200 ptz :) vím že se to kupuje 25.2 04:00 ale nějak nechápu že budou mít šanci druhý atd. Nevystvětlil by mi to někdo? :) třeba na icq 552485005 Dík :)) 25 si nic nevybereš pokud nemáš koupený šance na to datum, musíš počkat na konec měsíce, bližší info ohledně regulérního reedemu není, aspoň sem nic nezjistil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4sek Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 25 si nic nevybereš pokud nemáš koupený šance na to datum, musíš počkat na konec měsíce, bližší info ohledně regulérního reedemu není, aspoň sem nic nezjistil... A ta šance? :) je kčemu nebo kde se dá koupit a za kolik atd? a až se bude vědět kdy bude to regulernih reedem tak kde to zjistim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 A ta šance? :) je kčemu nebo kde se dá koupit a za kolik atd? a až se bude vědět kdy bude to regulernih reedem tak kde to zjistim? Ty 3 vlny jsi mohl koupit dne 19.2. (350ptz = 3 vlny, 200= 2, 100 = 1) Když jsi nekoupil ani jeden, tak musíš čekat na officialní vlnu (přesný datum a čas ještě neveřejnili) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4sek Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Ty 3 vlny jsi mohl koupit dne 19.2. (350ptz = 3 vlny, 200= 2, 100 = 1) Když jsi nekoupil ani jeden, tak musíš čekat na officialní vlnu (přesný datum a čas ještě neveřejnili) :) a jakej je rozdíl mezi vlnou 3 a 1 ? :) a :) při officialnim datum :) kterej jak psal předim asi bude tenhle měsíc si budu moc koupit co chci? :) a nebo jen ty věci který se nevyprodali? :) jaksi mám zájem o to PSP za 200 ptz tak jestli mám šanci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 :) a jakej je rozdíl mezi vlnou 3 a 1 ? :) a :) při officialnim datum :) kterej jak psal předim asi bude tenhle měsíc si budu moc koupit co chci? :) a nebo jen ty věci který se nevyprodali? :) jaksi mám zájem o to PSP za 200 ptz tak jestli mám šanci Ceny jsou asi rozdělený stejně do 4 vln. Třeba já jsem si koupil 3 vlny za 350ptz (takže celkem mám 4 šance si něco vybrat) Když chceš něco vybrat u officialního wave, tak máš šanci, když budeš rychlej :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4sek Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Ceny jsou asi rozdělený stejně do 4 vln. Třeba já jsem si koupil 3 vlny za 350ptz (takže celkem mám 4 šance si něco vybrat) Když chceš něco vybrat u officialního wave, tak máš šanci, když budeš rychlej :cheesygrin: Jo takže :) ty u mě de o to jestli třeba bude to ve 4 hodin u te officialni vlny a u mě de o to jestli jsem rychlej nebo ne :) a u tebe prostě ne :) prostě klikneš a máš to :) a eště už ti něco přišlo nebo znáš někoho? :) já teda mám PSP a chci to zkusit tak ho koupim znova :) jinak za ten měsíc budu chtít Ipod :) tak jestli mám počítat stim že přijde :) a tričko ti přišlo kdy? :) od té doby co ses stal členem? :) já jsem se stal včera tak abych věděl :psp: hele nedal bys mi icq? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 February General Redemption Update: You've asked us for the date. Your wish is our command. Here it is: Friday, February 26. Odyss is already jumping for joy so get ready to join him and use all those new PTZ you've earned by watching videos on PLAY To se týka furt tech 3 vln ? Nebo se jedná o datum RESTOCKU pro vsechny lidi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1212 Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 to se týká té 4. vlny co bude pro všechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 cau jele kdyz napisou ze reedem bude 27.2 muze se stát že bude treba v jednu ráno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4sek Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 CHtěl bych se zeptat když tady někteří píšou že redeem pro všecky bude 26.2 mohl by mi někdo říct přesnej datum i čas? v česku?dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4sek Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 cau jele kdyz napisou ze reedem bude 27.2 muze se stát že bude treba v jednu ráno? no třeba zejtra ve 4 hodiny rano je ale jen protoho co si koupil tu sanci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.