Arcane Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 samozřejmě bude daleko víc zpusobu prej až 15 jak nasbírat ptz..a holt na vyšší potřebuujete i lidi. já mám 68 lidí. mám 1054ptz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 ja mam 32 POTIVE UDELANYCH .) Jenze nikdo to uz nechce delat, zkusim to jeste ve skole mam ted 420 ptz hraju to 25 dni.. Chtěl bych hodně ten noťas no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Já mám 222 friends joined. Ptz teď mám 746 a začal jsem koncem ledna. Ale utratil jsem za 3 bonusový vlny 350ptz a za tričko 200ptz. Takže za necelý měsíc jsem udělal kolem 1300ptz. Až otevřou GAMES, tak to nasbírám mnohem rychleji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 222 lidi? ty beres ne? ( drogy ) OMFG kdes ty lidi vzal? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 222 lidi? ty beres ne? ( drogy ) OMFG kdes ty lidi vzal? :D Stačí každého slušně prosit :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 222?? mam 4 lidi:D:D a sem rad kazdy me s lockerz poslal do pr.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 222?? mam 4 lidi:D:D a sem rad kazdy me s lockerz poslal do pr.... Jo to ser mi stava taky casto :D ze lidi to uz zkusili a rikaj ze je to blbost ze to nejde stihat ten redeem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Ten 24/7 redeem potřebuju, PTZ mám dost (1276) a stačí mi jedna posraná hra na ps3 :lol: říkají že tu bude tenhle rok - co myslíte - kdy přesně tu spustí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 To je jak na chatu tady :D Kdy tam dávaj nový videa ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Já chci GAMES !!! :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Tam taky budou jo ? Tak to bude paráda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Tam taky budou jo ? Tak to bude paráda :D No jako reklama na Lockerz tam píšou: Games, Videos, Music blablabla.... Ale ještě o tom nezmínili :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 tak doufám že se tam bude dát nahrát víc jak 2PTZ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 tak doufám že se tam bude dát nahrát víc jak 2PTZ :) Já bych bral sčítání ptz podle času. Prostě čím dýl budeš hrát, tím víc ptz se ti přičte :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Zdravim, nejsem si jisty po tom co jsem procet par poslednich prispevku jak to tedy presne je? po roce se mi resetne z-list a budu je muset sbirat znova, nebo jen ptz se vynulujou??? nebo oboji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Já bych bral sčítání ptz podle času. Prostě čím dýl budeš hrát, tím víc ptz se ti přičte :cheesygrin: To by bylo fajn ... ale nějak to pořeší musíme si hold počkat ;) ... No a resetnou se ti PTZ ... je tady toho dost, ale procti si to, taky sem si to přečet 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirosslav Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 chcem sa spytat doraz budem mat 100 bodov :D a chcel by som si objednat nejaku hru na ps3 z lockerz. neviete v akom formate bude ta hra bude to PAL?A kedy sa bude dat hra objednat? hned po ziskani 100 bodov ako jak? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Prosimte.. precti si par stranek dozadu.. Zjisti si zakladni terminy, jako je redeem a tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 chcem sa spytat doraz budem mat 100 bodov :D a chcel by som si objednat nejaku hru na ps3 z lockerz. neviete v akom formate bude ta hra bude to PAL?A kedy sa bude dat hra objednat? hned po ziskani 100 bodov ako jak?dakujem hry na PS3 su neni regionovo obmedzene.. cize aj NTSC hru spustis na PAL konzole...Objednat si ju budes moct az ked bude dalsi reedem niekedy v marci... Drzim ti palce pretoze do 5 min su hry a elektronika fuc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk1ngs Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Už ste někdo dostal něco z Lockerz? :D Já toužím po tom PSP za 200PTZ ale asi je nevyhratelný pomohl by mi ho někdo dostat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Už ste někdo dostal něco z Lockerz? :D Já toužím po tom PSP za 200PTZ ale asi je nevyhratelný pomohl by mi ho někdo dostat? A jak chces aby jsem ti pomohli? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk1ngs Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 No to nwm :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Hej chcu se zeptat jestli už někdo něco dostal z Lockerz.com ???? a nepište podívej se na předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Hej chcu se zeptat jestli už někdo něco dostal z Lockerz.com ???? a nepište podívej se na předchozí příspěvky Ano, sponzor Tommy dostal iPod. Podívej se na předchozí stránky je tam i fotka. Nebuď línej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Jdou vám přehrát všechny videa ? Mě se nechce už delší dobu spustit PLAY TUTORIAL (4:26), skoušel sem to i víckrát zasebou, ale prostě nejde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.