PodFuck3r Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 lockerz nemá s amazonem nic společnho :lol: to si vzal kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 já jsem psal kvuli tomu na amazon i na lockerz a oba popřeli jakoukoliv spolupráci...spíš kde jsi t vzal že spolupracujou krom toho že to jedna babka řekla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Jupíí !! Taky mi už přišel comfirmed mail :D Černý Odyss tričko (L) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 kdy mi prijde tricko kdyz je to uz tak 14 dni od toho co mi prisel email ze to posilaji ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 kdy mi prijde tricko kdyz je to uz tak 14 dni od toho co mi prisel email ze to posilaji ? U mě v mailu psali 14-21 dní mimo USA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Koupil jsem si pár wallpaper. Kdo chce taky, ať se mi ozve na icq :) (Nemám všechny motivy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
breaker Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Lidi a oni vam nejak posilali v mailu co jste si objednali ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 obědnáš si něco (se štěstím) a po nějaký době dostaneš mail že ti to pošlou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Lidi a oni vam nejak posilali v mailu co jste si objednali ? Za měsíc můžeš si koupit jen jednu věc. Tak na co vědět, co jsi objednal? :wohow: Nebo jsi zapoměl, co jsi vzal? :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
breaker Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 No , vzal jsem ten kryt na ipod/iphone ale mam blbej pocit ze nevim jakou cast toho krytu mi poslou .-D byl jsem tak vynervovanej ze jsem to projel jak blesk :-D a pak si vsiml ze tam ukazujou nejake divne fotky tech casti tak jsem z toho docela kozenej :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drew1468623667 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Nějaké novinky o tom projektu 24/7 psal o tom něco i Lockerz...? Nebo je to jen výmysl ostatních? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 No lockerz o tom něco psali, ale už nevim co ... A nějaký novinky ohledně GAME na lockerz ?? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Drew, je to na lockerz (ABOUT) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 No , vzal jsem ten kryt na ipod/iphone ale mam blbej pocit ze nevim jakou cast toho krytu mi poslou .-D byl jsem tak vynervovanej ze jsem to projel jak blesk :-D a pak si vsiml ze tam ukazujou nejake divne fotky tech casti tak jsem z toho docela kozenej :-D To jsou jen nálepky zadní stran iPhone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PapaSolcek Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 :D konecne mam body na ipod touch 8Gb :D stejne je to nemozne to vzit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 :D konecne mam body na ipod touch 8Gb :D stejne je to nemozne to vzit :D Asi tak :cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtna Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 chci se zeptat kdyz si chci neco obednat tak jak to muzu kupovat si msim koupi neco na reedem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 chci se zeptat kdyz si chci neco obednat tak jak to muzu kupovat si msim koupi neco na reedem??? Zatím je jen možnost Redeem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PapaSolcek Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 docela me to stve...ze to je hned vyprodany amiky a na ans se nedostane skoro (než to něktří načtou tak už tam nic není :D ) škoda že to není 24/7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtna Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 jako to si to musim koupit nebo co jako ten reedem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 jak to asi neumis cist jako to asi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtna Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Cože nechápu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Tím poslat email ohledně toho Oscara, za který můžu dostat body, Lockerz myslí poslat normální email z adresy, kde máme registrovaný účet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Cože nechápu? Prolistuj si jako pár stránek !!! A nebuď jako línej :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Ví se, kdy bude zhruba další várka? :) Na Facebook nechodím, tak jestli neexistuje jiný zdroj informací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.