Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

^ToMmY^

Recommended Posts

• Odpovědi 1,9k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Z-List mal byt len na rok, ale terajsim Z-listerom to predlzuju. Tiez uz zacnu posielat ine darceky za Z-list - nie tricka. A tie videa nemozeme pozerat kvoli autorskym pravam. Vsetky ptz ktore USAci za to ziskaju pripisu aj nam. Takze nic zle sa nestane.

Co takto citat novinky na hallway ? Vsetko tam je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

chtel bych se zeptat co to je ten lockerz prominte ze se ptam ale nemam cas procitat ty posty.

zaregistroval jsem se mam 22 PTZ chtel jsem si koupit nejakej Wallpaper abych vedet jestli to funguje ale pise jim to tam MORE SOON nevim co si mam myslet..

vysvetlete mi to nekdo prosim

Odkaz ke komentáři

chtel bych se zeptat co to je ten lockerz prominte ze se ptam ale nemam cas procitat ty posty.

zaregistroval jsem se mam 22 PTZ chtel jsem si koupit nejakej Wallpaper abych vedet jestli to funguje ale pise jim to tam MORE SOON nevim co si mam myslet..

vysvetlete mi to nekdo prosim

muzes si neco objednat pouze pri Redeemu, ktery byva koncem mesice

Odkaz ke komentáři

no jo nikdo mi na to nechce klikat a hele jak funguje ten redeem uz sem pochopil ze je jednou za mesic nebo jak a je tam vse nebo jen neco koukal sem na co mam a mam na psp a kdyz se budu snazit tak na wii (smesnych 250PTZ to je hned) a kdyz bych na to mel tak aby tam pri reedemu byla moznost wii nebo je kazdej reedem neco jinyho? jak to funguje?

Dostavam PTZ za login a Dailies za co jde jeste krom invite?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu