Arcane Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 jo jasně... vedení lockerz potřebuje aby vyhráli amíci...jakej je důvod proboha? poslední dobou sem píšou jen samí chytráci a děti co neuměj číst, nebo vědí víc než se píše.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 OProsimvas a proc nejde to play jako?? napise na lockerz nekdo ohledne tohodle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 OProsimvas a proc nejde to play jako?? napise na lockerz nekdo ohledne tohodle? Jo to víš že tam hned napíšeme :roll::roll: Nejspíš jen nějaký výpadek. Ty body stejně neutečou, pokud ty videa nepřemažou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 1. We are going to "grandfather in" our early members by giving you an extra number of months before your PTZ and Z-List status expire. We will be announcing more details in the next few weeks. Z-List expire ?! Z-List má expirační dobu ? WTF :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 sice nevim odkud to máš, ale já sem řikal, že zlist je jenom na jeden rok.... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Z-List mal byt len na rok, ale terajsim Z-listerom to predlzuju. Tiez uz zacnu posielat ine darceky za Z-list - nie tricka. A tie videa nemozeme pozerat kvoli autorskym pravam. Vsetky ptz ktore USAci za to ziskaju pripisu aj nam. Takze nic zle sa nestane. Co takto citat novinky na hallway ? Vsetko tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Ale ptz na muj ucet zaty videa nedostanu :((( JAKTO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Ptz za tie videa co tu nejdu nedostanes. Len sa prirata k zbytku sveta skore, ktore za tie videa dostala USA (Pri vyhodnocovani kto vyhral marcovy redeem). Uzivatelia to nedostanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 tak sem se podíval na march radness video (15 hodiny starý) a v tý době měla USA 2,5milionu PTZ a zbytek světe 3,5milionu....takže to zatim vypadá dobře :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Chci to zkusit a tak se ptam za jaky videa dostavam body? Za ty na hlavni strance? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellbz Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Chci to zkusit a tak se ptam za jaky videa dostavam body? Za ty na hlavni strance? ne, nahore je oranzova ikona PLAY,tam jsou ty videa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Březen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Tak jsem zkoukl ty videa co u nas nejdou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellbz Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Tak jsem zkoukl ty videa co u nas nejdou :) coze? jak?? O.o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3r Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 že by přes proxynu/anonymizer ? :D myslete :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Napiste postup dik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 by mě taky zajímalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Březen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 že by přes proxynu/anonymizer ? :D myslete :) Jéžiš, ještě to tu piš. Diky ti za to ted si dostal dalsich par souperu pri redeemu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Jéžiš, ještě to tu piš. Diky ti za to ted si dostal dalsich par souperu pri redeemu :) Nj, nekdo se tu ridi heslem - Dementum pomoz a tim potop chytre.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 chtel bych se zeptat co to je ten lockerz prominte ze se ptam ale nemam cas procitat ty posty. zaregistroval jsem se mam 22 PTZ chtel jsem si koupit nejakej Wallpaper abych vedet jestli to funguje ale pise jim to tam MORE SOON nevim co si mam myslet.. vysvetlete mi to nekdo prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellbz Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 chtel bych se zeptat co to je ten lockerz prominte ze se ptam ale nemam cas procitat ty posty.zaregistroval jsem se mam 22 PTZ chtel jsem si koupit nejakej Wallpaper abych vedet jestli to funguje ale pise jim to tam MORE SOON nevim co si mam myslet.. vysvetlete mi to nekdo prosim muzes si neco objednat pouze pri Redeemu, ktery byva koncem mesice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 kdyz nejsem Z list vadi to nejak pri redeemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drew1468623667 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 kdyz nejsem Z list vadi to nejak pri redeemu? Ne...alespon myslím... xD ale když nejseš Z-list tak to jde docela pomalu ty body :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 a daji se ty body ziskat nejakym jinym zpusobem nez sledovanim trapnych videi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolik1 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 chci se zeptat jestli vám dneska přibyli nějaký videa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 no jo nikdo mi na to nechce klikat a hele jak funguje ten redeem uz sem pochopil ze je jednou za mesic nebo jak a je tam vse nebo jen neco koukal sem na co mam a mam na psp a kdyz se budu snazit tak na wii (smesnych 250PTZ to je hned) a kdyz bych na to mel tak aby tam pri reedemu byla moznost wii nebo je kazdej reedem neco jinyho? jak to funguje? Dostavam PTZ za login a Dailies za co jde jeste krom invite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.