playerPS Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Sakra, taky mi čokl olizuje monitor. xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 zkusili jste někdo scrollovat? :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Dik, toho jsem si nevšiml, ale stejně mi ho nemusí olizovat. xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Jdou vam videa me nejdou ani ty ktere jsem si uz prehral :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 pořád nejdou :( ani jedno ... asi to blokly a de to je pro US xD mršiny americký xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Hej jak ma být zpravne vyplnena adresa vím ze bez diakritiky ale cislo ulici má být napsany jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 do state/Province zadate zkratku vaseho kraje ja jsem Ustecký kraj takze US Co zadat do kolonky "state/province" ? Sem patří kraj. Jestli bydlíte například v Královéhradeckém kraji, napíšete tam "KR" (bez uvozovek). Svůj kraj najdete v této tabulce, za kterou děkuji Sohunovi. JC South Bohemian Region (Jihoceský kraj) JM South Moravian Region (Jihomoravský kraj) KA Karlovy Vary Region (Karlovarský kraj) VY Vysocina Region (kraj Vysocina) KR Hradec Kralove Region (Královéhradecký kraj) LI Liberec Region (Liberecký kraj) MO Moravian-Silesian Region (Moravskoslezský kraj) OL Olomouc Region (Olomoucký kraj) PA Pardubice Region (Pardubický kraj) PL Plzen Region (Plzenský kraj) PR Prague (Praha, hlavní mesto) ST Central Bohemian Region (Stredoceský kraj) US Usti nad Labem Region (Ústecký kraj) ZL Zlin Region (Zlínský kraj) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Dik moc ale s tím state province je to jinak ne pise se tam Cz myslim a Posštovní směrovací čislo má byt v celku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 1) jak napises postovni smerovaci cislo, je jedno 2) do state se pise Czech Republic nebo CZ... uz jsem si posilal snad 100 zasilek ze zahranici celkem a s timto nastavenim mi to vzdy doslo - nevim, ze by treba US bylo oficialni pro Usti n/L.. maximalne to zmate a budou to brat jako zkratku pro United States.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 @Lukaso: Blbost, bydlíš v CZ a né v US blázne .. a ještě krásnej nadpis na topu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 a jak tam je decin 4 tak ja bydlim v Brno 12 to tam mám psat? a u baraku má byt aji to predcisli ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 1) do state se pise Czech Republic nebo CZ... uz jsem si posilal snad 100 zasilek ze zahranici celkem a s timto nastavenim mi to vzdy doslo - nevim, ze by treba US bylo oficialni pro Usti n/L.. maximalne to zmate a budou to brat jako zkratku pro United States.. ale tekken90 psal : Všechno v mezinárodním formátu, já běžně píšu Czech Republic celým, ale stačí i CZ/CZE (i když správně by se tam měl napsat kraj a ne stát ;-)) tak neviim no.. kraj nebo stát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Hazej tam stat.. Normalne na pohledy taky nepises kraj :D To plati hlavne v US, kde docela zalezi, v jakem state US jsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1500 Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Hej nevim jestli jsem z vas jedinej,ale dneska mi doslo Z-list triko,je fakt nice a pohodlny,a hlavne zadarmo xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.kubinn Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Po jake dobe ti prislo?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1500 Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 tak po 2 mesicich co jsem udelal Z-lista,kratka doba to neni,ale nejsem zavislak,a pockat si umim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 a co velikost? př pokud mas v cesku xl a obednal sis xl neni ti treba male? nebo je to ok? (jen uvazuju ze bych si vzal vjetsi...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 a jak tam je decin 4 tak ja bydlim v Brno 12 to tam mám psat? a u baraku má byt aji to predcisli ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellbz Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 tak po 2 mesicich co jsem udelal Z-lista,kratka doba to neni,ale nejsem zavislak,a pockat si umim :D Podivej se pls na mail, kdy presne ti prislo to potvrzeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 mám XL a řek bych že odpovídá,je v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 co jinýho bys tam chtěl psát? normálně tam napiš svoje adresu, to snad umíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1500 Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 me doslo M a je mi uplne v pohode,rekl bych aji ze trosku velky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 je to kravina a uz na to nesahnu nechapem jak to muze nekoho brat ale je to vase vec jenom zabijite cas misto abyste delali neco uzitecnejsihoa stejne nic z toho co vam slibujou neuvidite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 me doslo M a je mi uplne v pohode,rekl bych aji ze trosku velky :D možná by stálo za to napsat jak seš velkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 A je to tady :D Nový a taky 4x dražší ceny =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.