Sparh4wk Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Presne tak, navic nekdy okolo 16.2 jsem se stal Z-List userem a prisel mi mail, ze by meli posilat trika okolo 19.2... no a zatim teda prislo tak velke kulove :) P.S Jedou tady nekomu ty videa? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Presne tak, navic nekdy okolo 16.2 jsem se stal Z-List userem a prisel mi mail, ze by meli posilat trika okolo 19.2... no a zatim teda prislo tak velke kulove :)P.S Jedou tady nekomu ty videa? :) me nejedou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 no mě taky nejedou, ale u kámoše na wi-fi jdou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparh4wk Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 zkousel jsem i z francie a taky nejedou... co se tyce jejich 4x zdrazeni, tak nevim no, psali, ze zdrazi, az bude vice prostredku jak dostat PTZ, ale bohuzel ani Play ted nejede :) a taky co jsem cetl, melo to zacit zaroven s 24/7 redemption.. to by pak bylo vpohode.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 mě jdou,ale nepouštím je xD nebaví mě to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Mě jdou přehrát... Zkuste Chrome :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 nejlepší je je zapnout,vypnout zvuk,shodit okno na lištu a dělat něco jinýho dokud se to nepřehraje :lol: to zdražení je k vzteku.....dřív iPod Shuffle za 250 ptz,a teď za 1400?? a eště např.: ty iPody Nano stojej stejně jako DVD s filmem......nechápu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparh4wk Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Mě jdou přehrát... Zkuste Chrome :) zkouseno Chrome, FF ba i IE a stale nic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellbz Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 to zdražení je k vzteku.....dřív iPod Shuffle za 250 ptz,a teď za 1400?? a eště např.: ty iPody Nano stojej stejně jako DVD s filmem......nechápu... Shuffle driv stal 200, ted stoji 800 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 zkouseno Chrome, FF ba i IE a stale nic :) :wohow: Tak zkus vyčistit pc přes Glary Utilities nebo Advanced SystemCare. Anebo zkus ještě Maxthon nebo Safari :cheesygrin: :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Jóóó !! Vyhráli jsme DUEL !! :D Congratulation International Team !!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellbz Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Jóóó !! Vyhráli jsme DUEL !! :D Congratulation International Team !!! :D Prekvapeni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Teď ještě číhat, kdy bude restock :D RE: Jo já zapomněl, že nemám dostatek bodů :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparh4wk Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 tak to moc necekane neni :) a je nam to platne jak mrtvemu zimnik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparh4wk Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Tak a mame po videich... After a lengthy and thorough investigation of many international user complaints about videos not working, we have determined that the issue is not with Lockerz or our partners, rather with some internet service providers in various areas. If you still can't view any videos, you should contact your ISP (Internet Service Provider). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Proc byste meli po videich? Vzdyt lockerz jen podalo vyjadreni, ze pripadne problemy nejsou u nich, ale u vaseho poskytovatele netu :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sreidlik Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 jeste asi pred tejdnem mi kamos psal ze ty videa pujdou ale az po zmene casu coz je nekdy 28-29.3. ale nevim kde to vzal :? a asi jo mame po videich jeslti to tak fakt je tak z lockerz asi koncim jelikoz mam 586 PTZ a za to si nic co chci nekoupim a ziskavat ptz jen z logu nebo z dailies to bych to delal hodne dlouho takze pokud nepudou koncim stim :cry: edit:no ze je problem u poskytovatele netu no tak ja si myslim ze nektery lidi stim nemuzou nic delat jako ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex.net Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 taky na nic nemam ted jak se zvedly ceny 4x :D leda na nějakou gamesku ale i to není špatný ale bral bych PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparh4wk Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Proc byste meli po videich? Vzdyt lockerz jen podalo vyjadreni, ze pripadne problemy nejsou u nich, ale u vaseho poskytovatele netu :roll: Protoze poskytovatelem to neni, testovano pres x proxy serveru + z jinych zemi apod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michaal Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Malý dotaz. Oni se zísávají PTZ i za schlédnutí videa? NIkde nikdo nic nepsal a teď něco v tom smyslu čtu. POkud je to tak kolik PTZ je za video? A proč vše zdražili? Aspoň by mohli dát více zboží, abych si aspoň něco mohl ,,koupit! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwertys Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Za každé shlédnuté video získáš 2 ptz ( z-lister4). A ceny se zdražili protože přibylo možností získat ptz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparh4wk Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Malý dotaz. Oni se zísávají PTZ i za schlédnutí videa? NIkde nikdo nic nepsal a teď něco v tom smyslu čtu. POkud je to tak kolik PTZ je za video? A proč vše zdražili? Aspoň by mohli dát více zboží, abych si aspoň něco mohl ,,koupit! :D Za video mas bude 2 nebo 4 ptz (z-list status) a o zdrazeni se vedelo docela dlouho, ale bohuzel to meli udelat, az bude vice moznosti ziskat ptz... a vice veci tam je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farky Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Na ktery strance vlastně probíhá redeem ? Tady ? http://ptzplace.lockerz.com/ Nebo na lockerz.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparh4wk Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Na ktery strance vlastně probíhá redeem ? Tady ? http://ptzplace.lockerz.com/ Nebo na lockerz.com na http://ptzplace.lockerz.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoveShyness' Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 nevíte kdy má bejt redeem ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.