Mates1500 Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Jeden borec na talkprizes.com se prej ptal Kathy,a ta rikala ze do dvou mesicu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gagaman Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 ebyl nahodou reedem ve 4.53??? EDIT:uz vim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Jeden borec na talkprizes.com se prej ptal Kathy,a ta rikala ze do dvou mesicu :) No nevím no, 24/7 je sice krásná věc, ale pochybuju, že to půjde tak snadno. Vzhledem k počtu těch lidí tam by na tom silně prodělali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 zdarec už sem o tomhle slyšel něco málo, ale mohl by mi to někdo trochu přiblížit?? vím jen že za to že se díváte na nějaké videa nebo co tak můžete něco vyhrát a že mě tam musí někdo pozvat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Duben 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 Chlapci ohledne toho SHOPU o kterem si myslite ze to bude 24/7 to sice bude, ale své ptz využijete pouze na slevu.. Takže se jim to ohromně vyplatí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 zdravim tak už sem tam...jak to teda pls funguje...videa jsem zjistil...a jako tam se oznámí den toho redeemu a kdo si na co stihne kliknout vyhraje nebo jak to je?? musí být 18?? děkuji za odpovědi zatim vbc nwm,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1500 Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 Den ani cas redeemu se nikdy noznamuje,musis proste nolifersky campit a doufat ze to stihnes,redemption se oznamuje proste zpusobem ze bude.... zadnej cas ani den Legalni vek je 13+,staci cist TOS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 ok tak díky... když něco náhodou vyhraju tak tam pak vyplním nějakou podrobnější adresu ne?? to číslo to mi budou volat?? za co jsou ještě body krom 2 za den a za videa?? videa jsou každý den nová?? jakože jak často bývaj ty redeemy každý měsíc?? jen tak zhruba... po redeemu se ptz smažou nebo zůstanou na další?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1500 Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 1) Adresu vyplnujes na redemption - proto se hodi autofillery (programy co to vyplni za tebe) 2) To asi ne,uz jsem si objednal hrnek,a ani mi nevolali,ani zprava nedosla,ale proste tam to cislo musi byt 3) Body jsou prozatim jen za shlizeni videi,Odopovidani na dailies,a kdyz pozves nejakyho kamosa,a tech videi je tam fakt dost,staci si kliknout nahore v rohu na all 4) Vetsinou tak za dva-tri dny 5) Vetsinou jen jednou mesicne,ale lockerz ted ohlasili Exkluzivni redemption pro internationaly a USA = 3 redemption za tenhle mesic,uz byl spring fling,ale logicky se muzes (mohls) ucastnis jenom dvou,protoze se tezko nekdo dostane do International i USA + Canada redemption,to by ses musel asi stehovat a furt si to menit :D 6) Ano smazou,kdyby to tak nebylo,tak jeden clovek muze vyzrat vsecko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 1) jakože kliknu na to co chci a až když vyplním první adresu tak to vyhraju?? 6)já myslím jakože když nic nevyhraju jestli se smažou?? jak poznám že je redeem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1500 Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 1) Ano,ale kdyz 90% lidi ma nastaveny boty a autofillery tak mas velmi malou sanci,tech veci od kazdyho je vetsinou kolem 5-10 dle meho,a vetsina elektroniky zustava tak na 5-20sec,podle popularity 2) No tak samozrejme ze kdyz nic neobjednas tak ti PTZ zustavaj Redeem poznas,kdyz se budes moct lognout na http://ptzplace.lockerz.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 už jste něco zjistili o tom jak to je s tim vynulováním ptz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 už jste něco zjistili o tom jak to je s tim vynulováním ptz? Už to tu bylo napsané. Vynulují se za rok od založení účtu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 jak zjistím kdy sme si založil účet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Tak to nevím. Možná v mailu při registraci ( pokud nějaký došel ) BTW nevím jestli se to tu už psalo, ale zase jsou Double Ptz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Duben 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Byl by zájem o automaticke pozvanky? Slo by o stranku kde byjste meli kolonku pro zapsani mailu toho kdo chce pozvanku automaticky by ho to pozvalo a nic byste nemuseli delat. Součástí by byl i design a krátké info o lockerz. Bylo by to za symbolickou castku kolem 100kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1500 Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Vim ze stovka zase tak moc neni,ale jelikoz uz jsou na forech desitky takovejch scriptu,tak se mi to zda jako zbytecna utrata penez :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Duben 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 No tak urcite,ale podivej s jak jsou lamersky udelane ja se to pokusim udelat tak aby to zlákalo toho kdo tam prijde. Navic jeden z tech co si poslal je mozna pro tebe placeny ale ty reklamy co tam ma na tom vypadaji osklive... A navic co by melo vyzvednout tenhle script je ze ti to do prilohy hodi navod do zacatku v .pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Kolik máte teď celkem ptz ? Nevím jestli jsem dobře četl ale když tento měsíc budou jako dva reedemy jeden pro usa,canada a druhý pro international a pro international je že by to mohlo být v přijatelném čase pro nás nevíte ? edit:+ ještě chci řici že za stovku to nikdo nebude chtít ani kdyby si měl nej. web na světě to si radši týden budou lidi googlovat aby našli nějakou stránku která jim to pošle zdarma za vyplnění ůdajů a má to bezproblému žádné reklamy na webu nikoho nezajímají hlavní je pozvánka ! a si vem ty dostaneš 100 kč plus body za pozvánku na lockerz to já je klidně pozvu sám a zdarma a bude mi stačit že mám 4 body ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Kolik máte teď celkem ptz ? já 804 .Nevím jestli jsem dobře četl ale když tento měsíc budou jako dva reedemy jeden pro usa,canada a druhý pro international a pro international je že by to mohlo být v přijatelném čase pro nás nevíte ? Já to tu nechci psát, ale řeknu jen to, že šetřím na toho nejlevnějšího Maca anebo na IPad. A moc mi nezbývá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 edit:+ ještě chci řici že za stovku to nikdo nebude chtít ani kdyby si měl nej. web na světě to si radši týden budou lidi googlovat aby našli nějakou stránku která jim to pošle zdarma za vyplnění ůdajů a má to bezproblému žádné reklamy na webu nikoho nezajímají hlavní je pozvánka ! a si vem ty dostaneš 100 kč plus body za pozvánku na lockerz to já je klidně pozvu sám a zdarma a bude mi stačit že mám 4 body ! Skoda, ze jsi to vubec nepochopil lol. Jsi jeste male dite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Nebudu se tu hádat prostě jen řeknu tohle lepší malé dítě než starý nechápavý dědek edit:twigy:to neva že tu nechceš psát kolik máš ptz ale asi jich už mš dost jen zastihnout reedem+zboží :) tak ti přeju ať si něco z toho koupíš tento měsíc ještě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Nevim, kdo je tu nechapavy. Ted jsi se tu pekne ztrapnil rofl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Čau hele mizí hodně ten macbook 13 inch za tech 4000 ptz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fila Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 cus nevite nekdo jak rychle mizi ten iPod touch 8GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.