hustokozlik Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 Co třeba roznášeč pošty? No, ale to jsme odbočili. Každopádně, v Hallway psali až 100% slevy, takže pokud tam bude něco rozumnýho, jdu do toho. Počítám že každej náctiletej ještě musí trpět docházku ať chce nebo ne a přitom pak moc nezbývá čas na to aby měl někdo zájem o přípomoc na třeba dvě hodiny nemluvě o tom že podle zákona tě legálně nikdo nezaměstná, jedině tak nějak "pod pultem" něco seženeš a to pak je za pár stovek strašný dření a na psp to rozhodně neni, opravdu nevím co sis pod tím uskutečnitelného představoval... dopoledne učení, odpoledne třeba v mém případě permanentně sport nebo další učení, a i kdyby cokoli, tak nikdo o práci nemá moc zájem natož ji platit.... asi to že práci neseženou někteří dospělí to taky dokazuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 Ku.... redemption pryč a já byl na čarodejnicích no už se těším na ten shop aji kdyby to bylo hodně zdražený tak si na to našetřím a můžu si to koupit přitom u reedemu našetřím a většinou nestihnu zboží takže aji když to bude drahá ta sleva tak se těším na shop pro international ať už je ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparh4wk Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 Počítám že každej náctiletej ještě musí trpět docházku ať chce nebo ne a přitom pak moc nezbývá čas na to aby měl někdo zájem o přípomoc na třeba dvě hodiny nemluvě o tom že podle zákona tě legálně nikdo nezaměstná, jedině tak nějak "pod pultem" něco seženeš a to pak je za pár stovek strašný dření a na psp to rozhodně neni, opravdu nevím co sis pod tím uskutečnitelného představoval... dopoledne učení, odpoledne třeba v mém případě permanentně sport nebo další učení, a i kdyby cokoli, tak nikdo o práci nemá moc zájem natož ji platit.... asi to že práci neseženou někteří dospělí to taky dokazuje Prace neni brigada... brigadu sezene kazdy, at uz legalne ci ne.. a pocitam, ze pokud chces psp, tak asi musis mit cas na nem hrat, ktery muzes ted vynalozit na praci... jinak po skole mas sport, tzn volne viknedy, kde mas relativne dost casu... btw pokud je ti pod 14, pocitam, ze zakladka a co si budeme nalhavat.. tam ta dochazka opravdu az tak povinna neni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 asi tak na 30% procent ste odbočili od tématu neboli téma je Lockerz ne jestli je brigáda legálná v 14i takže zase odbočte a nebo soukromé zprávy A jinak ať už je shop kdyžtak sem napište co jste si koupili na včerejším reedemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 asi tak na 30% procent ste odbočili od tématu neboli téma je Lockerz ne jestli je brigáda legálná v 14i takže zase odbočte a nebo soukromé zprávy Já bych řekl že na 28,7% :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellbz Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 v patek dalsi redeem, parada :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 v patek dalsi redeem, parada :) Hochu to jsi se spletl, psali akorat ze protoze jim to ve ctvrtek spadlo tak v ten ctvrtek presunuli tu redemption na patek, ale to je ta kterou uz mame za sebou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 v patek dalsi redeem, parada :) Kozlik Ti zkazil radost že? :cheesygrin: :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 v patek dalsi redeem, parada :) Kdy ze bude reedem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
night57 Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Z-listeři,jak to vypadá s cenama v shopu?Pokud vubec funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Z-listeři,jak to vypadá s cenama v shopu?Pokud vubec funguje. ne, zatim ho nerozjeli Kdy ze bude reedem? toho si nevsimej, jen si to spatne prelozil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Domnívám se že pro us/kanada to už rozjeli ten shop a jestli shop bude tak se těším na slůchatka skullcandy moje oblíbené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
night57 Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 http://img260.imageshack.us/img260/7484/ptzslider.png http://twitter.com/ksavitt Played with the Lockerz Shop PTZ slider today and it was very cool. Less than 10 days to Lockerz SHOP. To vypada dobre do 10ti dni by mel fungovat.Samozrejme nejdrive jen pro Z-list a USA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Domnívám se že pro us/kanada to už rozjeli ten shop a jestli shop bude tak se těším na slůchatka skullcandy moje oblíbené jeste ho nerozjeli, bylo by to na hallway, nebo na twitteru a navic si v tom bduou moct listovat vsichni z-listeri takze bysme o tom aspon vedeli i kdybysme nemohli nic kupovat... jinak skullcandy se mi vsechny podelali, dvoje headphony se zlomili vejpůl a pecky přestali hrát, nejlepší je sennheiser, sice ne tolik design ale kvalita, kdyz uz design tak jednoznacne WEST!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 Shop je jen pro z-lister ? to abych sehnal 18 lidí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 no tak máš na to 10 dní :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 no tak máš na to 10 dní :) Tak 18 nebo 10 ?? :D tak to pak pojede pořád nebo ne ?? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 no já myslel 10 mně pomátlo že potřebuješ 18 z-listerů :) a jinak říkám že máš 10 dní na to abys mohl do shopu hned po zahájení jinak nic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwertys Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Dneska jsou doble - PTZ tak proc za shlednutí videa nedostanu 8, když jsem Z-lister? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 pokuď vím tak dnes double ptz nejsou ! já jsem taky z-lister a nic takže ticho jo ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 já jsem taky z-lister a nic takže ticho jo ! omg, co to meles? Tak jsi zlister a co jako.. :roll: :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwertys Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 They're back! We've brought back double PTZ and we're giving them to all our members starting Thursday. You'll get twice the regular PTZ when you watch a video in PLAY or invite a friend to join you on Lockerz. Co teda chcou říct timhle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 No do pi*e. Nejspíš mi někdo hacknul účet a změnil mi email. Kdybych napsal někomu od lockerz, mám nějakou šanci dokázat že je můj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Mě to taky nejde .. dávám tam správný email i heslo a stejnak mi to nejde .. takže já na ně víš co ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domvala Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 They're back! We've brought back double PTZ and we're giving them to all our members starting Thursday. You'll get twice the regular PTZ when you watch a video in PLAY or invite a friend to join you on Lockerz.Co teda chcou říct timhle? Tím chcou říct, že ve čtvrtek začínají double PTZ...!:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.