Anonymous_ Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 No hadej asi... Ceny vyrobku + posty v prepoctu na CZK.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 no to je mi jasný že cena výrobku..ale za se v jednotlivých zemích liší. proto mě zajímalo jestli cena výrobku z ameriky, nebo česka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Čechy proti Americe jsou dost pozadu takže cena se bude dost lišit co je u nás novinka, u nich se to hází vydlema do slev :D asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Tak co objednali jste někdo něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Tak co objednali jste někdo něco? však to ještě nefunguje ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Kdyby jste se chteli podivat kolik co stoji tak je to na tomhle webu :D http://lockerzinfo.com/Prize-List.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Redeemnul jsem 25 USD na paypal, predrazene protoze jsem si toho vsim az ve 22:06 predtim sem vzdycky koukal v celou a ted dyz je redeem tak mrknu pozde proste nasere no aspon si to overim a sezenu dyztak nakej hadr na ebayi :D Edit: Pro opozdeny ve 22:00 byl redeem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Redeemnul jsem 25 USD na paypal, predrazene protoze jsem si toho vsim az ve 22:06 predtim sem vzdycky koukal v celou a ted dyz je redeem tak mrknu pozde proste nasere no aspon si to overim a sezenu dyztak nakej hadr na ebayi :D hele taky sem si teď objednal těch 25 USD :D tak se fakt zvědavej...jinak za jak dlouho by to mohlo tak přijít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 tech kuponu na paypal tam maj mraky, vyplatí se to za ty body? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 tech kuponu na paypal tam maj mraky, vyplatí se to za ty body? reknu ti to takle pro ty body delas celkem hovno a za hovno cca 450 Kc no neni to tak strasny ale nevyplati se to oproti ostatnim cenam. Jinak ty kupony tam maj furt je to hned ten prvni obrazek dyz se prihlasite a prijit je dost mozny ze prijde neco mailem nebo tak jinak doufej ze do mesice.... Prisel ti email ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 vše vyprodáno kdy se to zas doplní :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Ok tak jsem to paypal taky objednal ikdyž žádný nemám, to je jako kupon? a bude za to nějakej ten poplatek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 zku*** locker zas je vsecko v hájí hlavně že aktulizuju jak zběsilej a nic a najednou je rstock tak mám zas našetřeny body na příště už by moh bát ten nonstop restock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Ok tak jsem to paypal taky objednal ikdyž žádný nemám, to je jako kupon? a bude za to nějakej ten poplatek? to je myslím poslání peněz na učet ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 ještě jednou prosím oni to doplňujou třeba po dní a pak doplňujou sklady ve velkém, nebo teď už mám smůlu a musím zas půl roku čekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 doplnujou 1 za mesic takze az v breznu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 ještě jednou prosím oni to doplňujou třeba po dní a pak doplňujou sklady ve velkém, nebo teď už mám smůlu a musím zas půl roku čekat podle mě bude další redeem příští měsíc pochybuju že zejtra zas i když psali thousnd and thousnd prices no nevim uvidime dyztak hodne stesti, zas to asi nemuzou dat najednou by se pretizilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 jo ale povidá se cosi o tom nonstop restocku kdy to bude online 24hodin ale nevim jak to bude s doplnováním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 jo ale povidá se cosi o tom nonstop restocku kdy to bude online 24hodin ale nevim jak to bude s doplnováním zdá se mi to jako hloupost, je to funkční pár hodin a vše je pryč nonstop to určitě nepoběží, tolik cen by ani nedokázali sehnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 to fakt nevim (ale v americe je ted mozný všecko) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 zdá se mi to jako hloupost, je to funkční pár hodin a vše je pryč nonstop to určitě nepoběží, tolik cen by ani nedokázali sehnat dokazali je to sluzba od amazonu navic davaj vic kusu od kazde ceny no jako urcite by to zvladli ale voni nechtej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Hele já koupil to paypal, vše OK odečetli se body, spustim Ccleaner jdu zase na lockerz a mám zase všechny body, divný :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 a je konec lednového restocku teď půjdu spinkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Hele já koupil to paypal, vše OK odečetli se body, spustim Ccleaner jdu zase na lockerz a mám zase všechny body, divný :( mam taky vsecky body prisel ti mail tipuju ze ne je to normalni server je asi pretizenej .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 TeĎ mám v reedemu zase Coming soon xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.