sukypavel Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 myslite ze dnes bude reedem ? nechci tady zase sedet do 1 rana zbytecne :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvazzzi Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 napiš mi na icq 397243919 budu to čekovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 kdyby byl reedem pls napište sms na 739149434 dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sukypavel Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 nemate nekdo zpravy o reedemu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 dneska o pulnoci ma byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sukypavel Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 to mas odkad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 tak včera nebyl tak doufám že bude dnes .. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sukypavel Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 me se zda ze sem cetl nekde ze 25 pro vsechny a 31 pro ty co si koupili neco z shopu... ale toho 25 nevim jestli po pulnoci hned a nebo az k veceru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 No jestli to nebude dnes tak zítra nevím jestli zase budu tady čekat jak lemra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Já budu čekovat ještě dnes a pak už na ně ...... edit:moc moc moc prosím až bude reedem napište mi sms na 739149434 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 on byl jako redeem ve 2 rano? aha :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 reedem nebyl blbe, kde jsi na to přišel že byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sukypavel Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 Tak že asi už pase ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvazzzi Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 jojo starý :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 Jde Vám lockerz? Mě to pořád skáče ten pes, že mají chybu. Už asi tak 5 dní se nemůžu přihlásit. Divné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sukypavel Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 mě jede v pohodě... musí bejt chyba někde u tebe a nebo se zrovna přihlašuješ jak jim to spadne nebo tak xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 Rodriguez:tak to tam máš asi chybu protože mně to jde vpoho nezablokovali ti účet ? :) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvazzzi Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 tak dnes to byla minuta a všecko bylo pryč achjo :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sukypavel Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 tj mate nekdo neco z redeemu ? nez sem se vzpamatoval tak tam nic nezbylo:-D max imac ... ate skoro 15000 fakt nemam:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Achjo je po reedemu a já nic nestihl to nemůžou dát o víkendu ten reedem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeStorage Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Já stihl ukořistit aspoň 25$ přes paypal, byl jsem tam necelou minutu po startu redeemu a už to bylo drsně vybraný :) Zbývaly dvě nejdražší verze iPadu, a nejdražší iMac. Taky ještě bylo pár paypalů za 10000+ PTZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sukypavel Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 je to dojeb ... nemate nekdo ten program kterej vam pak vyplni ty udaje adresu tel cislo atd ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 AUTOFILL https://addons.mozilla.org/cs/firefox/addon/4775/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sukypavel Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 a ten program funguje jak ? musim ho mit zaplej ? a jak bude redeem tak se staci jen prihlasit kliknout na danou vec a uz svoje osobni udaje budu mit vyplnene ? a nebo tam budu muset neco zapnout v tom programu ? diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeStorage Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Funguje to tak, ze si nejdriv nahrajes v tom pluginu makro, takze vyplnis vsechny udaje na strance (na talkprizes.net je odkaz na cvicny redeem - na tom si to makro muzes vytvorit), a poté už jen vždy dvakrát klikneš na ono makro, a ono to vyplní vše za tebe. Mám to i pro nalogování do lockerz, dost často vyprší platnost cookies a chce se to logovat, při kempování a čekání na redeem to ušetří dost času, když nemusíš pokaždý vyplňovat jméno a heslo a místo toho jen dvakrát klikneš na makro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.