Lord QWER Odesláno Červenec 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2007 no, moc dlouho to netrvalo a moje milovaná hra byla spustošena hackerama :( zamrznutí leaderboardu - rank up+body+atp/ztuhlo (možná GG kvůli hackerům) vše je zde dopodrobna popsáno http://www.pspdiscussions.com/forum/showthread.php?t=1276 škoda, zůstal sem na 4té stříbrné - 12000 bodů od poslední zlaté :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červenec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2007 ako vsetky hry.... -_- sony akosi nevie v tomto chodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červenec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2007 heleďte možná to sem úplně nepatří, ale regnul jsem se na yourgamingname.com a pořád mi nepřiše ten pin..za jak dlouho vám přišel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červenec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2007 mne asi za mesiac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červenec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2007 lol ale píšou tam že to mam do 44 dnů vyplnit, tak to je teda brzo... díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Červenec 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2007 a to nemluvím o auto-sniper (sniper kulomet), auto-crossbow (kuš kulomet), nekonečně granátů, nesrmtelnost... chjo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 a to nemluvím o auto-sniper (sniper kulomet), auto-crossbow (kuš kulomet), nekonečně granátů, nesrmtelnost... chjo ale nez zacnou takhle hackovat tak nejdriv cekaj a najednou po minute zacnou kosit kulometnou palbou sipy...........zajimalo by me jak tohle delaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 lebo ten cheat si musis zapnut a tam sa musia menit tie hex hodnoty manualne aspon co to sem daval Lorqwer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 co ja vim tak vsichni 4 hvezdickovi co jsem poznal, krome lordqwera hackovali. parchanti, dokonce i ten psychoreaver. cet sem to taky na nakym cizim foru. vi nekdo jak se hackuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 No snad to Han nehackneš a nebudeš jako oni já vim no ale bohužel cheateři jsou všude jsou to blbci vždyt člověk to hraje jen pro zábavu a né aby furt vyhrával... jasně vřera když mě tam celou dobu kosil tou snypou a střílel stoho jak z kulometu tak jsem stoho málem zešedivěl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 No snad to Han nehackneš a nebudeš jako oni já vim no ale bohužel cheateři jsou všude jsou to blbci vždyt člověk to hraje jen pro zábavu a né aby furt vyhrával... jasně vřera když mě tam celou dobu kosil tou snypou a střílel stoho jak z kulometu tak jsem stoho málem zešedivěl.. nechtel bych hakovat ale jen me zajima jak to delaji, ja hackovat nepotrebuju, podivej se na me vysledky. http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=10989&page=15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 Lord QWER hele co potřebuju k headsetu od SOCOMA? Potřebuju ještě něco na připojení k psp jelikož mi nějak nechce jed... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 dialkove ovladanie z Value Pack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 dialkove ovladanie z Value Pack teda kecám myschoo neni o od socoma ale toto http://www.herniprislusenstvi.cz/sony-psp/sluchatka/-/psp-communicator-headset/4148.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frogman Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 PRo všechny co máte ORIGO stači se zaregistrovat na yourgamingname.com a zadat tam cislo z cervenyho papírku a udelate si registraci na hendl.....tak jsem to vyřešil já..musite mit EU verzi z cervenyho papirku???Nikde jsem u ty hry zadnej kod nemel...:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 ja to mel u gigapacku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frogman Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 takze,kdyz nevim ten registracni kod,tak si s vama nemuzu asi zahrat co?Nebo vysvetli mi nekdo,jak se pripojim,abych mohl hrat bez toho registracniho klice online?Vubec nevim co a jak,ach jo...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 Stary,ale odpovim Ten cervenej papirek je u PSP kdyz ho koupis(ja mam z druhy ruky,takze ten papirek taky nevlastnim) Potrebujes ho jen pro SONY Europe MP tzn.treba pro evropskej killzone,pokud mas ale americkou verzi hry muzes vesele parit, u ostatnich Europe gamesek (not Sony) muzes tak v pohode hrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frogman Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 Stary,ale odpovimTen cervenej papirek je u PSP kdyz ho koupis(ja mam z druhy ruky,takze ten papirek taky nevlastnim) Potrebujes ho jen pro SONY Europe MP tzn.treba pro evropskej killzone,pokud mas ale americkou verzi hry muzes vesele parit, u ostatnich Europe gamesek (not Sony) muzes tak v pohode hrat. Nakonec mi ho dal kámoš z PS2,jinak jsem ho tam neměl,i když bylo PSP nově koupený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 prosim vas, je tu plno linkov na killzone ale neviem ktora z nich je us verzia.. mam totiz doma iba eu verziu ale chcel by som to hrat po nete.. dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 Už se to tu dlouho nehýbe, to už nikdo nehrajete nebo co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 Už se to tu dlouho nehýbe, to už nikdo nehrajete nebo co ? No tady uz ne :D Ale mrkni sem http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=10989&page=22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 já hruju Killzone Liberation online na US verzy hry muj web o killzone liberation : Já Killzone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 Po večerech sem hrával na EU verzy,ale cheateři mě odradily a zatím nehraju :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel Janek Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Mám originál umd a potřebuju poradit jak si můžu zahrát online hraní s ostatními hráči světa už jsem skusil vše a nic mi nešlo prosím nekdo mi odepiste. Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.