Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Killzone Liberation Update - killzone.com

Recommended Posts

• Odpovědi 350
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
  myschoo napsal:
NEJDE to! ten patch sa instaluje. Musis si to sam nainstalovat.
  MikeM napsal:
Muzete nekdo hodit ten update jinam nez na czshare?? Taky bych to zkusil nainstalovat.......originalku sice mam ale netusim jak dostat update z netu pres wifi....holt, nejsem online:-))

Diky, klidne na rapid....pro jednou to preziju :-)

chlape ty si snad slepy vsak? :cry: :roll: :roll: :roll:

Lord QWER:

dnes to musite zopaknout! :)

qwer mas icq? ak ano tak si ma pridaj: 224212929

Odesláno

aaa diky bohu! jak sem se zapotil! nez sem si vzpomel jakej mam handle :) nastesti sem ho mel schovanej v krabici od PSP ten papir co mi poslali obalkou... uf, jsem online ;-)

edit: jo a este sem se chtel zeptat, jak poznam, ze mam EU verzi? pac treba myschooa sem v hracich nenasel...prej neexistuje...popripade je tu nekde ta verze co mate vy? a jinak muj nick je SAPPHIRON

Odesláno
  S4PPH1R0N napsal:
aaa diky bohu! jak sem se zapotil! nez sem si vzpomel jakej mam handle :) nastesti sem ho mel schovanej v krabici od PSP ten papir co mi poslali obalkou... uf, jsem online ;-)

edit: jo a este sem se chtel zeptat, jak poznam, ze mam EU verzi? pac treba myschooa sem v hracich nenasel...prej neexistuje...popripade je tu nekde ta verze co mate vy? a jinak muj nick je SAPPHIRON

pri US verzi mas pod tlacitkom Login taktiez moznost Create User

Odesláno
  S4PPH1R0N napsal:
tak to me trosku trapi...tak holt mam us verzi no...musim nekde stahnout eu... at muzu parit s vama pokud zalozite ligunebo tak neco...:)

edit: tak dobry, pokud to na czsharu co si upnul ty je EU tak by melo byt vsecko v poradku :) snad na to pujdou savy...

my hrame americku ;) :D

jediny kto ma zatial EU je JohnCZE

Odesláno
  myschoo napsal:
my hrame americku ;) :D

jediny kto ma zatial EU je JohnCZE

Dokonalej bordel v tom ted mam...:D:D tak sem si uvedomil ze ted taham americkou a vlastnim evropskou... takle... proste sem vas tam ani jednoho nenasel... za hodinu sem na americky...:D

edit: tak parada, funguje, akorat ty savy teda ne no...tak holt to projdu cely znova, stejne sem to hral naposled nekdy v prosinci v egypte :D tak si to aspon osvezim a uz vim jak na to, tak to pojede

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu